צוות בנים בלבד
New member
../images/Emo95.gif../images/Emo34.gif שבת שלום.......!
אחרי השבוע שעבר... בהחלט אפשר לאמר שהפורום חזר לאקשן ! מזל טוב לנו. אז אמנם אני עדיין עמוק עמוק בעבודה..... ולצערי גם עדיין חולה - כל השבוע אני עם חום (אוף) אבל זה עומד להיגמר. עכשיו עזבו אתכם ממנהל הפורום ונעבור למה שחשוב יותר. מה היה לנו השבוע: ההודעה הנבחרת של השבוע היא בהחלט כל הסיפור של פייד... מהרגע שהוא הציג את עצמו ועד הרגע שזה הפך לסיפור אהבה. בהחלט מסוג הדברים שגורמים לי לאופטימיות. חוץ מזה היה לנו גם את סיפור היציאה מהארון של טאצ´י יקירנו.. אלי! ברוך הבא אלי גם בשם האמיתי שלך. משתתפים חדשים פייד, בלאקאייס, הוק.. ברוכים הבאים.. קבלו
של כבוד! אינרקיד וטרמפיסט - ברוכים השבים. יופי שאתם כאן. הסקר מסתבר שיותר מחצי מאיתנו מבלים עם קבוצה מסויימת. 38% אחוז עם סטרייטים, 22% עם גייז. עוד 22% לא כל כך מתחברים עם אנשים, ורק 16% מבלים עם מי שבא בלי הבחנה לגבי המיניות שלו. יש סקר חדש. מוזמנים לענות. ציטוט השבוע אלוהים, איזה חסרי השכלה... מומין מחנך את הדור הצעיר שלא ידע רימינג. תודה, מומין...
המלצה 7 ימים, בידיעות. כתבה נורא מעניינת על החיים עם איידס (וגם על זה שלמי שיש כסף יש יותר סיכוי להתמודד איתה) עד כאן, בינתיים. להתראות בלילה. שבת שלום לכולכם, ד"ש למשפחות ולבני הזוג. ה"צוות".
אחרי השבוע שעבר... בהחלט אפשר לאמר שהפורום חזר לאקשן ! מזל טוב לנו. אז אמנם אני עדיין עמוק עמוק בעבודה..... ולצערי גם עדיין חולה - כל השבוע אני עם חום (אוף) אבל זה עומד להיגמר. עכשיו עזבו אתכם ממנהל הפורום ונעבור למה שחשוב יותר. מה היה לנו השבוע: ההודעה הנבחרת של השבוע היא בהחלט כל הסיפור של פייד... מהרגע שהוא הציג את עצמו ועד הרגע שזה הפך לסיפור אהבה. בהחלט מסוג הדברים שגורמים לי לאופטימיות. חוץ מזה היה לנו גם את סיפור היציאה מהארון של טאצ´י יקירנו.. אלי! ברוך הבא אלי גם בשם האמיתי שלך. משתתפים חדשים פייד, בלאקאייס, הוק.. ברוכים הבאים.. קבלו