Music Dictionary

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo41.gifMusic Dictionary../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

הסבר: כל שבוע אני אבחר 2 אותיות בעברית ו2 באנגלית ונשרשר אליהן להקות\זמרים\זמרות . נוכל להעלות תמונות, שירים וקטעי וידיאו: אתר להעלות את השירים ולאחר מכן להוריד אותם:http://www.sendspace.com/ צפייה בקטעי וידיאו [יוטיוב]: http://www.youtube.com/ לדוגמא: למשל והאות M תהיה תוכלו לשרשר לה את הלהקה McFLY, וכמובן להוסיף שירים, תמונות, קטעי וידאו וכל מה שמתחשק לכן
השבוועע ....
K , I , ק , ה.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif I

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות שמתחילים באות I מחו"ל.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif K

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות שמתחילים באות K מחו"ל.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif קניה וואסט , קטי פרי

וסלחו לי שאין לי כוח לעלות סירטונים חפשו ביוטיוב XD

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif קלי קלארקסון

באמת מישהו צריך שאני ישים לינקים לקליפים שלה ? XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif ק

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות שמתחילים באות ק מהארץ.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif ה

תשרשרו לכאן את כל הלהקות\זמרים\זמרות שמתחילים באות ה מהארץ.

esterosh

New member
חחחחח המשחק הזה נהפך לארץ עיר.../images/Emo6.gif

שזה גם נחמד.. כי גם השמות של הלהקות/ זמרים.. תורם לידע הכללי חחחחח
בכל מקרה אולי צריך פינות חדשות. ספיר אל תפגעי, באמת שאני מעריכה את ההשקעה והתמדה... ואני לא משתתפת בפינה הזאת.. רק כי אין לי מה לכתוב.. (לעומת זאת המשחק עם התמונות אהבתי..)אולי.. צריך למצוא עוד פינה.. (יש לך רעיונות מפורומים אחרים? אפשר למצוא סתם כל מיני שאלונים קצרים..או סקרים חמודים..ונגיד את הפינה הזאת לעשות פעם בשבועיים.. ואז אולי יותר השתתפו.. ) . מצד שני יכול להיות שהרבה אנשים אין להם זמן עכשיו ובגלל זה אין כוח להשקיע ולעלות סרטונים ומידע על האומנים.בכל מקרה זה רק הצעה ובאמת כל הכבוד לך על ההשקעה וההתמדה שאת מעירה את הפורום בתקופת שנת החורף

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifיש לי כמה רעיונות D:

אממ אני יכולה לעוות תמונה בפוטושופ ואז אתן צריכות לדעת מי זאת [לכתוב במסר][ועם קרדיט לפורום SP] .. אני יכולה להביא מלא שאלונים גם אם אתן רוצות .. יש כזה קומונה לשאלונים ואפשר לשאול [XD] משם כמה .. אפשר גם באמצע השבוע להוסיף משחקים קטנים כאלה .. ואממ אני אחשבו על עוד דברים ..

esterosh

New member
וואי נשמע מגניב!!!../images/Emo47.gif

במיוחד השאלונים (רק אל תביאו את האלה החופרים עם ה100 שאלות של מה אכלתם מתי ישנתם חחחח
) והמשחקי תמונות זה תמיד מגניב. יהיה נחמד לנסות פה משחקים חדשים, אני מבטיחה להגיב. וכמובן שרק אם יש לך זמן ,חשק וכוח...וכמובן אםאת בכלל נהנת.. שלא יצא שהתחייבת או משהו כזה. בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה

למעלה