סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo44.gifסיכום שבועי:../images/Emo25.gif../images/Emo125.gif../images/Emo47.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע:
מאכל השבוע: ספר השבוע:
בילוי השבוע: ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:
סתם עוד דבר להוסיף:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

סרט השבוע:החופשה תוכנית השבוע:איך פגשתי את אמא,עקרות בית נואשות,העשב של השכן ומגרש ביתי קליפ/סרטון השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=fokeEhlSxh0 שיר השבוע:Andre Merritt & Chris Brown-Disturbia Jordin Sparks - Break Them Chris Cornell - Scream (שבקליפ ששמתי..) דבר טוב שקרה השבוע:החג עם כל המשפחה חוץ מההורים..
דבר לא טוב שקרה השבוע:לא חסר.... מאכל השבוע:קרמבווווו.והפונדו במקס ברנר ספר השבוע: בילוי השבוע:מקס ברנר ציטוט השבוע:אני, אח שלי ובנדוד שלי ראינו האח הגדול והיה את הקטע שמעיפים את כולם. בנדוד שלי:"מי למעלה?" אח שלי:"המיתחנגל" וגפ בקטע שעינב שאלה את צבר אם הלב שלה יכול להפסיק לעבוד חח בנדוד שלי:"עשתה ממנו קב"ן" חחח ~~~~~~~~~~~ אח שלי קנה PES 2009 והתאכז ממשו.. אני:"אם בפרו הקודם היה אותם למה עכשיו צריך לקנות?" אח שלי:"כי אמא שלהם כלבה!מניאקים..." חחחחח תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:לגשת לתיאוריה ולעבור!!!!!!! סתם עוד דבר להוסיף:

linoy7

New member
אחח קרמבוווווו../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אתמול אכלתי את הראשון של החורף הזה
והיום את השני
|שמנה|

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

סרט השבוע: טוויסטר (אני אוהבת את הוט!) תוכנית השבוע: אין קליפ/סרטון השבוע: נמנמ הרבה
שיר השבוע: I Turn to You של כריסטינה אגילרה
דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי טירונות דבר לא טוב שקרה השבוע: נפרדתי מבנות שאני אוהבת כי הן לא ממשיכות איתי לקורס
, ומישהי שחשבתי שלא תהיה איתי בקורס כן תהיה, ואני לא סובלת אותה!!!! מאכל השבוע: אוכל של אמא!!! ספר השבוע: "הגשרים של מחוז מדיסון" בילוי השבוע: עזריאלי
ציטוט השבוע: "כן המ"מ, אי נשבעת!" תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: צבא
ואני סוגרת שבוע הבא
סתם עוד דבר להוסיף: סיימתי טירונות והיו לנו מ"מ וסמלת מקסימות!!

just adiki

New member
ראיתי את הסרט "טוויסטר" בשיעור ג"ג

סרט טוב. הוא גם מסביר ממש טוב את תופעת ההוריקנים
.

Galuush

New member
האמת, יש מצב שגם לנו הראו פעם

לא בטוח. כי אני זוכר את ההתחלה
. אחד הסרטים הטובים!!

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:מה שקורה בווגאס תוכנית השבוע:מרתון של CSI מאימי וניו יורק
קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:אממ אין דבר טוב שקרה השבוע:קניתי ג'ינס וארבע חולצות
דבר לא טוב שקרה השבוע:המאמן שנהרג..ממש עשה לי רע אתמול
מאכל השבוע:לא יודעת ספר השבוע:העד האחרון..לא ממש אהבתי אבל צריך את זה לספרות.. בילוי השבוע:הלכתי לקניון עם אחותי וגם לצומת בילו והייתי אמורה לסוע לדודה שלי בחג אבל בסוף לא כי הלידה של גיסתה הסתבכה לגמרי [מסכנה היא סיפרה לי שנתנו לה 20 מנות דם!]אוף מזה רציתי ללכת..היא גם הכינה חצילים במיוחד בשבילי
ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע:אני בתגובה מהירה תכנונים לשבוע הבא:-- סתם עוד דבר להוסיף:--

linoy7

New member
../images/Emo45.gifחמוד ביותר../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אשטון

linoy7

New member
מהה?../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif בגלל אשטון?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

מה, הוא לא חמוד?

Galuush

New member
חחחחח לא אמרתי שלא../images/Emo8.gif

זה פשוט היה מצחיק. אבל ת'כלס, אני עוד מעט אגרור את עדי לסרט חדש של מריל, בעיקר בגלל מריל
. העלילה נשמעת מעניינת, ומריל שם (בתור נזירה), אז נשמע לי מעניין

linoy7

New member
בתרגום חופשי ומעפן בעברית מה זה אומר?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Galuush

New member
ספקות../images/Emo13.gif

חחחח... אני מקווה שימצאו לזה שם יפה

למעלה