היום יומולדדת ללידוורD:

../images/Emo65.gifמזלל טוב !! 3> ../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב!! אני מאחלת לך את היומולדת הכי מושלם שיש.. ושיתגשמו כל משאלותייך..=] ואמן אמן אמן תפגשי את מקפליי P:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טובבבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב עד 120 XD שיתגשמו כל משאלות ליבךך
אני בטוחה שאחת מהן היא לפגוש את מקפליי :) המון אושר
כושר
יושר
ועושר
, הרבה הצלחה בלימודים
עם בנים
והרבה בריאותת
שתקבלי הרבה מתנוותת
XD
תהני מכל רגע ביום מיוחד זה ,ובכלל בכל הימים XD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמזל טווב ../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

JuSt My LuCk

New member
מזל טובב!!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

שכל מה שתרצי יתגשם! עד מאה כעשרים !

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifמזל טוב../images/Emo70.gif

המון המון המון המון אושר ושמחה, הצלחה בכל התחומים בחיים ושכל יום שלך יהיה כיף שמח ומצחיק
שהחלומות שלך יתגשמו, שתפגשי את מקפליי, ושתחשבי עליי כל יום ותעלי חיוך על הפנים חיחיחיחי ^^ אה ושתקבלי המון המון המון מתנות טעמיות ותביאי לי חלק מהן
כן אין לי הרבה השראה בזמן האחרון......|שורק|

NoNo xD

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifלידורי מזל טוב !../images/Emo65.gif

לידדדדוווררררייי :]] יאאא שיהיה לך המון המון המון המון המון מזל טווובב !! תמשיכי להיות מדהימה ומהממת כמו שאת 3> ושאולי ניפגש במפגש הבא (; טווונה של אושר ובריאות והרבה בהצלחה
אוהבת אותך מלאאאאן

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifתודה נועה D:

ומזה אולי? בטח שניפגש

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifלידווורר D: [טיפה באיחור]../images/Emo65.gif

היית אתמול בפורום ורציתי להגיב כאן אלב לא הצלחתי O_O... אניוואי אני רוצה לאחר לך את היומולדת הכי שבעולם שתהיהי לך שנה נהדרת וכל חלומתייך יתגשמו ושתמשיכי להיות כזאת מקסימה וחמודה
דורית

../images/Emo212.gif../images/Emo151.gifלללידוורש ../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב ! שתמיד תהיי מאושרת ושכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו
אווהבת המוןןן

למעלה