NELLY

New member
../images/Emo95.gif

היא בדקה והתאכזבה, אחרי מס` ימים שוב בדקה והתאכזבה, בדקה שוב, נמלאה אושר – היא בהריון !!!! ועכשיו מה?- מעקב הריון, ביקורים אצל רופא, בדיקות דם, אולטרא-סאונד, בחילות,הקאות, רגישות, נפיחות, צרבת, מצבי רוח. בדיקת מי שפיר... פחד !... תשובה... הקלה.... מנוחה, ועוד מנוחה ועוד... לישון!...מלפפונים חמוצים...הגוף משתנה. מה תלבש? שיראו לה את הבטן או לא? כבד לה, עייפה, רוצה את אמא! סקירת מערכות... פחד... הקלה...אין דופק? ... פחד... שוקולד - יש דופק... הקלה... השרירים נתפסים... צרבת... די! אמאל`ה, שיגמר כבר! יש! מתחילים צירים! קטן עליה.... אוי לא!... ענק עליה... 2 אצבעות...זירוז... אינפוזיה....מוניטור...טשטוש....עוד אצבעות... עוד אצבעות... אפידורל!...הוא מתחיל לצאת... בכלל לא כואאאאאאאאאאאב.....הוא בחוץ... הוא מדהים! תפרים, טחורים, הנקה, פטמות כואבות. לילות ללא שינה. גוף ללא שינה. עייפות...עייפות...תשישוווות... אין לה 20 דקות ביום אפילו לעצמה. הוא נרדם- טסה למיטה.... רק נרדמה – הוא מתעורר...ושוב - בדיקות, רופאים, חיסונים, טיפת חלב. מגדלת, מחליפה, מאכילה, משחקת, רוחצת, מעסה, מחבקת, מנשקת... הרוסה...רוצה לחזור לעבודה ולקריירה... מאריכה חופשת לידה למענו. הוא גדל, מתעגל, בוכה... מחייך, צוחק, מאושר... מתוק!!! ... מצמיח שיניים...חולה... בריא...מרים ראש... מתהפך... זוחל אחורה... זוחל קדימה.... מתחיל ללכת!!! וסוף סוף- מילה ראשונה... "אבא"

THE WIZARD 55

New member
כן, כן, חבל שלא מעריכים את האישה

כמו שצריך.. בלעדיה הגברים לא היו מסוגלים לשרוד יום אחד.

תשמעי

אני גבר פמיניסט
בקטע המעייף של הלידה אני מעריך את האשה מאוד אבל אני לא חושב שאישה יותר חכמה מהגבר רק בגלל שהיא אישה יש נשים טיפשות ויש גברים טיפשים ויש נשים סופר חכמות ויש גברים סופר חכמים ואני לא חושב שהאישה גם יותר רגישה מהגבר אולי אני בנאדם שלא בוכה אבל לא בגלל שאני גבר אל בגלל שאני יכול למצוא משו שיצחיק אותי בזמן שאני עצוב אם אני לא מוצא אני יכול לבכות שעות ואני בהחלט בוכה שאני שמח מאוד ולא קצת תשמעי אחרי הכל גם אישה וגם גבר הם בני אדם וחווה

THE WIZARD 55

New member
חחח איזה חמוד, בוכה:)

לא נתקלתי בהרבה גברים שבוכים זה מעיד על רגישות גבוהה וזה מה שתמיד חיפשתי באנשים:)

THE WIZARD 55

New member
דמעות תנין../images/Emo6.gif גם אם אראה אותך בוכה

ליידי אחפש מאיפה האפקט הזה שמוריד לך מיים מהעיניים

אני חמוד אני ../images/Emo6.gif

ועדיין לא נתקלת את רק שמעת את זה ממני ולא ראיתי אותי באמת
שתראי תביני כמה המצב גרוע פה

למעלה