*מביטה מחוץ לחלון לאישור* ממ. ו. כדי שההודעה הזאת תהיה קשורה. אני. צריכה לעשות בה משהו. *תוהה* אוקי. יש לי. רגע. לא. ברח. חזר. בדמות אחרת. למה פה יש חיית מחמד? ^_______________^ (מי בונבון, דון, מי?
../images/Emo96.gif עכשיו דון לא בבית ../images/Emo10.gif
בודד לי.
אני רגילה לראות אותה שהיא ישנה או שהיא יושבת עליי ועוצרת את זרימת הדם שלי ואני לא מרגישה את הרגליים, או שהיא שמה לי ראש על היד ואני לא יכולה לכתוב איתה כי היא כזאת מוקת ואין לי לב להזיז אותה או שהיא מתחילה ללקק אותי כל פעם שאני מתקרבת למקלדת יחד עם נעיצת ציפורנייה בידי כהדגשה ואני לא יכולה בכלל לזוז. אה, דונצ'ה, חיזרי;;.
הייתה לי תקופה שקול יום חמישי ב12 וחצי בלילה שמעתי "פפפפפפ.. EVERYBODY DANCE NOOOOOW!" מהשכנים.. פעם אחת הוצאתי את הראש מהחלון וזרקתי לעברם קללות עסיסיות... בסוף הם הפסיקו
היא בת 4 נולדה באחד לאפריל. גזע לברדורית. היא ישנה איתי במיטה, כשהיא היתה קטנה היא פחדה לישון לבד אז היא באה לישון אתי. ואז היה לי פחד מכלבים. העירה אותי פעם אחת שניסו לפרוץ לבית באמצע הלילה. היא די היא אוהבת להאבק על שמיכות ודברים דומים, חולה על וופלים.
עד כמה חברי הפורום אוהבים חתולים?בפורומי מד"ב ופנטזיה התגלה מתאם מחשיד בין חובבות מד"ב לחובבות חתולים. נ"ב כרגע אין לי חיית מחמד, אבל יש לי תכניות לחתול כשאני לא אגור בדירה שכורה.