אה. עכשיו לילה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה. עכשיו לילה.

*מביטה מחוץ לחלון לאישור* ממ. ו. כדי שההודעה הזאת תהיה קשורה. אני. צריכה לעשות בה משהו. *תוהה* אוקי. יש לי. רגע. לא. ברח. חזר. בדמות אחרת. למה פה יש חיית מחמד? ^_______________^ (מי בונבון, דון, מי?
)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif עכשיו דון לא בבית ../images/Emo10.gif

בודד לי.
אני רגילה לראות אותה שהיא ישנה או שהיא יושבת עליי ועוצרת את זרימת הדם שלי ואני לא מרגישה את הרגליים, או שהיא שמה לי ראש על היד ואני לא יכולה לכתוב איתה כי היא כזאת מוקת ואין לי לב להזיז אותה או שהיא מתחילה ללקק אותי כל פעם שאני מתקרבת למקלדת יחד עם נעיצת ציפורנייה בידי כהדגשה ואני לא יכולה בכלל לזוז. אה, דונצ'ה, חיזרי;;.

Tree Hugger

New member
כן, לילה.

רק החנונים האמיתיים נשארים ביום שישי לבד בבית.. לפחות לך יש חיית מחמד להתנחם איתה ^-^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דווקא חזרתי מאיזה מסיבה ../images/Emo3.gif

והבית היה שומם ודפקתי את הרמקולים עם מוזיקה יפנית ולינקין פארק. בגלל שהשכנים שלי משמיעים כל שבת בבוקר מזרחית מגעילה. חע, הנקמה המתוקה ^_~

NekoBunta

New member
את צוחקת?

הייתה לי תקופה שקול יום חמישי ב12 וחצי בלילה שמעתי "פפפפפפ.. EVERYBODY DANCE NOOOOOW!" מהשכנים.. פעם אחת הוצאתי את הראש מהחלון וזרקתי לעברם קללות עסיסיות... בסוף הם הפסיקו

Bakura

New member
../images/Emo96.gif XDD הייתי עושה את זה,

אבל אני צריכה להיות נחמדה לשכנים שלי ;__; והם גם לא ישמעו כלום עם כל הרעש הזה. [דון, תפסיקי ללחוץ על המקלדת ;;!]

לי יש כלבה

בשם באפי (לא על שם באפי סאמרס, האחים שלי קראו לה ככה והם לא רואים באפי)

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יה, אפשר תמונה? ../images/Emo9.gif

(ובת כמה, תחביבים, גזע, סיפור מרתק עליה?)

המקרה המוזר של הכלבה

היא בת 4 נולדה באחד לאפריל. גזע לברדורית. היא ישנה איתי במיטה, כשהיא היתה קטנה היא פחדה לישון לבד אז היא באה לישון אתי. ואז היה לי פחד מכלבים. העירה אותי פעם אחת שניסו לפרוץ לבית באמצע הלילה. היא די היא אוהבת להאבק על שמיכות ודברים דומים, חולה על וופלים.

ושאלה מעניינת אחרת

עד כמה חברי הפורום אוהבים חתולים?בפורומי מד"ב ופנטזיה התגלה מתאם מחשיד בין חובבות מד"ב לחובבות חתולים. נ"ב כרגע אין לי חיית מחמד, אבל יש לי תכניות לחתול כשאני לא אגור בדירה שכורה.

noname202

New member
חתולים../images/Emo99.gif

דקה אני הולכת לחפש תתמונות של החתולות הכוסויות שלי

../images/Emo99.gif

עוד מעט אני אעלה תמונה של יפה, ואם תבקשו יפה גם של פסח. ושל מיצה וגורה, וכתם. טוב, פה זה נגמר
יופצ'קה

חתולים../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif

היו לי פעם ארבעה. בו זמנית. ואז כולם ברחו, ואחד מת לפני חצי שנה ._.

noname202

New member
מתוקי

שלי יותר חמודות...תמונות בקרוב...אבל לא מצאתי תמונות עדכניות או חמודות

למעלה