איומים בישראבלוג

../images/Emo96.gif איומים בישראבלוג

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=485524 אתם בטח מכירים את הבלוג "הרווק: חלקלק כמו סברס ים-תיכוני". זה על בחור ששוכב עם בנות ורץ לספר על כך בבלוג שלו. בכל אופן, זה בלוג מאוד פופולרי שם בישראבלוג. ומישהי השיגה תמונה של הרווק, ומאיימת לפרסם אותה אם הוא לא יסגור את הבלוג. נמאס לה מ"היחס המשפיל שלו כלפי נשים". ובכלל יש שם בלאגן שלם.. מסתבר ש"הרווק" מורכב מכמה בלוגרים שונים...

דם דם

New member
1-0 לטובת הנשים

תכלס הייתה צריכה לעקור לו את האשכים אבל מי אני שאתערב בעבודתן של הנשים האמת זה לא יפה בכלל מצידו שהוא "רץ לספר לחבר'ה" בייחוד שיש לו הרבה חבר'ה שם שקוראים את זה מצד שני,אם הוא מני**** אז הוא צריך לדעת שלמטבע יש שתי צדדים מצד שלישי אם הוא שכב עם כול כך הרבה נשים כנראה שהוא שווה משהו ככה ש...הרבה בנות כנראה ירצו לראות מי הוא מצד רביעי (כן אני יודע יש לי הרבה צדדים,שכחתי את התרופות נוגדות פסיכוזה) מה רציתי להגיד? לא משנה בטח לא היה חושב מצד חמישי (נזכרתי עכשיו) היו צריכים לחשוב על התעלול שלהם מקודם ולחשוב שאולי יום יבוא ומישהו יגלה שמדברים עליו באיזה אתר, פלא שרוצים נקמה מצד שישי (מזל שאני עוד סופר כמה זה) לא פלא שאותה אחת תרצה לנקום בו מצד שביעי מגיע לו (רק כדי לצאת בסדר עם נשות הפורום פה ושלא ישרטו לי את האוטו
)

הקטע הוא שרוב הנשים ששכבו עם הרווק

(או הרווקים.. כבר קשה לדעת....) עשו את זה רק בשביל לשכב עם הבלוגר המפורסם.

דם דם

New member
1-0 לטובת הנשים

תכלס הייתה צריכה לעקור לו את האשכים אבל מי אני שאתערב בעבודתן של הנשים האמת זה לא יפה בכלל מצידו שהוא "רץ לספר לחבר'ה" בייחוד שיש לו הרבה חבר'ה שם שקוראים את זה מצד שני,אם הוא מני**** אז הוא צריך לדעת שלמטבע יש שתי צדדים מצד שלישי אם הוא שכב עם כול כך הרבה נשים כנראה שהוא שווה משהו ככה ש...הרבה בנות כנראה ירצו לראות מי הוא מצד רביעי (כן אני יודע יש לי הרבה צדדים,שכחתי את התרופות נוגדות פסיכוזה) מה רציתי להגיד? לא משנה בטח לא היה חושב מצד חמישי (נזכרתי עכשיו) היו צריכים לחשוב על התעלול שלהם מקודם ולחשוב שאולי יום יבוא ומישהו יגלה שמדברים עליו באיזה אתר, פלא שרוצים נקמה מצד שישי (מזל שאני עוד סופר כמה זה) לא פלא שאותה אחת תרצה לנקום בו מצד שביעי מגיע לו (רק כדי לצאת בסדר עם נשות הפורום פה ושלא ישרטו לי את האוטו
)

siv30

New member
לא אנחנו לא ../images/Emo2.gif

ובל מקרה כשמזדווגים עם בואשים שלא יתפלאו שיוצאים ילדים מסריחים...

ע ל ו מ ה

New member
אם הוא מורכב מכמה בלוגרים...

אז רק אחד מהם מאוים, לא? האחרים יכולים להמשיך. לא הבנתי מה האיום (לא, לא מכירה את הבלוג, אבל לרוץ לספר לחבר'ה זה כדי לבנות איזשהו מוניטין, לא? אז למה להסתתר בכלל?)

דנטל

New member
ברור שאני לא מכירה את הבלוג

אבל אם בחורה נמשכת לטיפוס(ים) שכותב שם, ולא משנה כמה עלובה הסיבה תהא, היא בוחרת אם לשכב איתו ואם לקבל ממנו יחס משפיל. לא מבינה את ה"צדיקה" שמרגישה צורך לשים לזה קץ. יופי שהיא לא אוהבת שמשפילים נשים, אבל הנשים האלה ידעו בדיוק לאן הן נכנסות. בתכלס, אם מישהי החליטה לשכב איתו בשביל ה- וי... זו היא עצמה שמשפילה את עצמה (בעיני מי שחושב שיש פה השפלה, אני עצמי לא יכולה לתת דעתי על יחס בבלוג שלא קראתי).

mary lou

New member
אנשים עם בעיות :\

אם אתה פותח בלוג כזה אל תתפלא שאתה נופל על כל מיני נשים משוגעות...

פגעסוס

Well-known member
אני חושב שהרווקים

מאסו בדמות הזאת. אם הם לא היו מואסים בפעילות הבלוג הם היו פשוט מוקיעים מתוכם את הנחשף וממשיכים לפעול. מצד שני אולי גבר בהם החשש שמה שקרה לאחד יכול לקרות לאחרים. בנוגע למה שעשתה הבחורה, זה מגעיל לדעתי. אני לא יכול לומר שאהבתי את הבלוג של הרווק אבל לאיים בחשיפה נראה לי צעד רחוק מדי... מתי יהיה בלוג זהה של בחורה? הרווק מת, תחי הרווקה!

TheWhiteTigris

New member
אתה שוכח

שהבנות רצו לשכב עם הרווק כדי לסמן וי. גברים תמיד רוצים לסמן וי, בלי שום קשר לבלוג

TheWhiteTigris

New member
אם

יש גבר, שמה שמחרמן אותו בבחורה זה אם היא כותבת בבלוג... זה קצת עצוב...

כן מכירה, מובן שאני לא קוראת את זה

כי זה על סקס. ובינינו סקס זה סתם קישקוש שהמציאו לדכא את היצירתיות, והיכולת ללמוד ולשלוט בהמונים. בדיוק בגלל זה יש הצפה של סקס בטלויזיה. סקס הופך אנשים לפאסיביים. אני לא מבינה על מה כל הדרמה שתחשוף אותו, אפשר לחשוב. אם הוא לא עשה משהו שהוא מצטער עליו, אין לא מה לחשוש. להפך שתחשוף, והוא יעמוד בגאווה ויגיד, זה אני. כן, גם אני עושה פעולות יומיומיות ומשעממות, כן גם אני מזדיין. אני באופן אישי מתחנפת לכותבי בלוגי קומיקסים, בתקווה שהם יוסיפו אותי לקומיקס שלהם. להפוך לדמות מצוירת זה הרבה יותר מגניב מלהפוך לדמות שנאנחת? לא? מה יותר שווה בתור תדמית: בטי בופ או מרלין מונרו? אני הולכת על בטי. אפילו אם תגידו שאני שיטחית ושאני רוצה להשאר סקסית גם בגיל 90 ולא להתאמץ בשביל זה.

../images/Emo6.gif את פשוט תופעת טבע!

נראה לי שאני אכניס את הקטע הזה לויקיציטוט... "סקס זה סתם קשקוש שהמציאו כדי לדכא את היצירתיות.." חח...מדהימה את.

למעלה