(
) איך להגביר את החשיפה של הבלוג

wranger

New member
התעייפתי כבר בכותרת. ../images/Emo3.gif

אבל רפרפתי קצת ולא חושב שראיתי משהו שחידש לי יותר מדי. מישהו רוצה לזרוק איזה תקציר מתורגם?

אומנם לא תקציר מתורגם

אבל רוב מה שכתוב שם נכתב גם כאן בפורום. תכתוב על דברים בהם אתה מתעניין, לעדכן לעיתים קרובות (על בסיס יומי), תכתוב דברים בעלי משמעות וערך, תתייחס ותגיב בחזרה לתגובות (אם המשתמשים מצאו זמן להגיב לך, מן הראוי שתמצא גם אתה זמן ותגיב להם בחזרה), תדבר אל הקוראים שלך ותשאל מה דעתם (תקבל מהם פידבק, הצעות), תציג את ה-RSS שלך בחלק העליון של הבלוג (כלומר, במקום בולט ונגיש), תשתתף ברשתות חברתיות ואתרים חברתיים ותוסיף ווידג'טים שיעניקו לבלוג שלך ערך נוסף (לדוגמא תמונות אחרונות שלך מפליקר, אתרים ששמרת בדלישס וכו'), תקדם את הפוסטים שלך (פחות או יותר), תגיב בבלוגים אחרים. פחות או יותר הכותרות שאומרות מספיק אני משער. בהחלט טיפים טובים ושימושיים. שווה לקרוא את המאמר המלא.

Your sweet87

New member
לדעתי כותב הכתבה צודק

אם אתה מגיב אצל אחרים, יכול להיות שהוא יבוא לבקר בבלוג שלך אם תזמינו אותו. איך אפשר לקדם את הפוסטים שלך? יותר נכון לעדכן בתחילת שבוע ובסוף שבוע כדי שהאנשים יבואו ויקראו את הבלוג שלך (וגם יגיבו).

Your sweet87

New member
היה לך מקרה שעדכנת את הבלוג ומיד הגיבו אליו?

לדעתי, כדאי לעדכן את הבלוג בתחילת השבוע ובסופו כדי לתת לגולשים הזדמנות להגיב בבלוג מבלי שיצטרכו לרוץ כל פעם אליו אם את מעדכנת אותו כל יום ויום. את פשוט תגרמי להם לאבד את הצפון ולא יזכרו איפה הם הגיבו בפעם האחרונה.

Your sweet87

New member
אני מקבלת מסרים זמן מה אחרי שעדכנתי

נשאר לי עדכון אחד שיפורסם לקראת ראש השנה, ולכן אין לי בינתיים עדכונים מוכנים

דנטל

New member
עדיין לא מצליחה להבין (מצטערת, פאדיחות ../images/Emo9.gif)

איך ההזדמנויות להגיב לבלוג שלי מושפעות על ידי סוף השבוע או תחילתו? אני לא מעדכנת כל יום ויום, אבל הבנתי - וגם די מסכימה - שכשמעדכנים הרבה, גולשים יגיבו פחות בגלל שיכול להיות שהם פשוט יעדיפו להגיב רק בפוסט החדש מכולם, או רק על אחד מהפוסטים. לא הבנתי את המשמעות של היום בשבוע בענין הזה. לא נעים לי, אבל אני צריכה שתסבירי שוב. האם, בעצם, לא התכוונת שיש חשיבות ליום בשבוע, אלא שיש חשיבות לכמות העדכונים בשבוע אחד? מי שחשוב לו לזכור איפה הוא הגיב - יסמן וי על קבלת מסר, כמו ששוקו ציינה.

למעלה