ארקפה

O Boy

New member
../images/Emo96.gifארקפה../images/Emo185.gif

מזמן שלא דיברנו על מקומות שווים, והרי שאין ואאוט יש גם במקומות בילוי. אז מאיה שלנו מסכמת לנו וממליצה על המועדונים השווים, אבל מה עם הבתי קפה? זהו? תם עידן? לפני כמה ימים, לא זוכר בדיוק, ישבתי עם ידידה בארקפה בקניון רמת אביב, הזמנתיי שוקו וידידתי אספרסו וחבר'ה,אני חייב לומר, זה היה בעעעעע... השוקו שלהם מגעיל לדעתי... ישבתם שם? ולעומת זאת בית הקפה המומלץ לדעתי הוא קופי בין, מקום אדיר, עונג לשתות שם, לאכול עוגה או כל דבר אחר... ממש אהבתי!

flowers girl

New member
אני דווקא..

ממש לא אהבתי את קופי בין.. אבל אני ממליצה בחוםםםםם על הקפוצ'ינו של ארומה, וגם על הסנדוויץ' היווני שלהם, עם לחם שחור. ממש טוב

ההמלצה שלי...

בר-מסעדה בשם "אגאדיר", שיש לה 2 סניפים: בהרצליה ובת"א... אני הייתי בסניף של ת"א- ממש בכניסה לנחלת בנימין, אלנבי פינת נחלת בנימין, ואני רק רוצה לומר לכם שזאת ה-מסעדה... מומלץ מאוד, ולא כ"כ יקר...הייתי שם עם ידידה, אכלנו ממש טוב ויצאנו משם "בנזק" של 150 שקל... עוד מסעדה טובה היא "אוונגארד" ברחוב אבן גבירול בת"א...

יש לי 2 ידידות שהיו בנחלת בנימין

לא מזמן והן סיפרו לנו שהן התיישבו באיזה בר-קפה (נראה לי הבר קפה שהזכרת..) והן אמרו שהם ממש אנטיפתים שם
*הן לא רצו לאכול הן רצו רק לשתות (מים-מיץ) אז לא נתנו להן לשבת שם
חוצפה
ובנוסף, המלצרית החוצפנית חייבה אותן לשלם טיפ.. ה-חוצפה בהתגלמותה
בקשר לבית קפה מומלץ: לפי דעתי "סגפרדו" זו אחת הרשתות ההכי גדולות וההכי טובות שיש בארץ.. מומלץ

ארומה

אני אוהבת את קפה "ארומה" בקומה השלישית של קניון עזריאלי.. הלטה וניל סוף הדרך שם!

קופי בין שולט../images/Emo70.gif

אני וחברה שלי הולכות לשם לפעמים אחרי בית ספר (לסניף באבן גבירול, זה 10 דקות מהבית ספר שלי) ואני תמיד מזמינה אייס בלנדד שוקו וזה מה שנקרא (כמו בפרסומת של תלמה) פשוט טעים
פעם גם הזמנו סלט יווני לשתינו (זה ענק
) והוא גם ממש טוב מומלץ

dark eyes

New member
בתי קפה

הם תמיד אין אתה רוצה להיות בסביבה מכובדת אז אתה צריך להכיר את ההוט ספוט של העיר ואין משהו יותר שווה מלהיתפס בבית קפה שולחן מאחורי ריטה והבת המעצבנת שלה... עכשיו לטיפ: כל בית קפה שממוקם בקדמת הקניון שכולם רואים אותך והוא ממורכז טוב הוא בית קפה טוב

מאיה1983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בירושלים הכי הולך ארומה. זה ה-קפה שיושבים בו. יש שם גם את הסנדויץ חלומי הכי טוב בארץ..

cutey

New member
../images/Emo140.gif

אני אהבתי את קפולסקי.שתיתי שם שוקו חם עם טונות של קצפת..וגם אכלתי שם איזה סלט טעים בטירוף! מממממוווומממלץץץ!

המ.. כשזה מגיע למזון ../images/Emo99.gif

*זהירות-חלק מהמסעדות לא כשרות והתיאורים עלולים לחלחל את ה"כשרים"* קוקונט בהרצליה פיתוח.. לאוהבי אוכל "מזרח-רחוק" שכזה (בעיקר תאילנדי) וגם לא כלכך יקר שם (יש מנה עיסקית הכוללת בופה חופשי ב60 אם אני לא טועה ובנוסף תפריט נפרד הכולל אוכל ממש טעים). סושידו בשדרות רוטשילד ת"א (באיזור רוטשילד פינת נחלת-בנימין) לאוהבי הסושי, השרימפס וכו'.. קימל- (פגשתי בהם ב"טעם העיר", לא מצאתי סניף שלהם) מאכלי ים הכי לא כשרים שאפשר.. חוויה קולינרית אמיתית הפאייה מומלצת. טורקיז- בסי אנד סאן (באיזור חוף הצוק) עושקים את הכיס אבל עושים טעים בפה. בתי קפה- ארקפה- בניגוד לדעתו של אור, אכלתי בסניף ר"ג ונורא נהניתי (איזה עוגות
) סטארבקס- פלצני ולא שווה.. והמומלץ ביותר לדעתי- ארומה אספרסו בר, יש להם סניפים רבים ברחבי הארץ, מחירים טובים ומזון ט-עים

NItzan b

New member
אני ממליץ על בויה...

זה בנמל בתל אביב.... המיקום מצוין.... ממש על המים.... וגם האוכל שם טוב.... בקיצור מקום ליגה...

Adi15

New member
../images/Emo26.gifלדעתי...../images/Emo36.gif

ארומה ממש מצוינים... הבראוניז ממש טעימות וגם השוקו שאני מזמינה טעים...גם כיף לשבת שם
ונראה לי שהם מצליחים כי כל פעם שאני בסביבה ת מ י ד מפוצץ....
לאחרונה נפתח "קפה הילל" בעזריאלי... נראה לי שהוא הולך לתת FIGHT רציני לארומה שבעזיאלי... בכל מקרה, גם שם ממש נחמד... אני ממליצה על ה
ועל עודיה ממש תעימה שנקראה "מרכיז שוקולד"...יאמםםםם

למעלה