(
) בארה"ב העשירים קוראים בלוגים יותר

(../images/Emo96.gif) בארה"ב העשירים קוראים בלוגים יותר

"בארה"ב העשירים קוראים בלוגים יותר: 76% מהעשירון העליון קוראים בלוגים; 24% גם כותבים - לפי סקר של Luxury Institute ("מכון היוקרה"), 76% מהאמריקאים האמידים קוראים בלוגים. זו עלייה לעומת 57% בסקר שנערך ב-2005. בנוסף, נרשמה עלייה בשיעור האמריקאים האמידים הכותבים בלוג, מ-18% ב-2005 ל-24% ב-2006." (TheMarker) http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=mr20070417_03&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=world
 

ע ל ו מ ה

New member
יש כאן יותר כפול (כלומר, פעמיים יותר)

19% יותר קוראים בלוגים מאשר ב-2005, 6% יותר כותבים בלוגים מאשר ב-2005. את זה אפשר להסביר פשוט בהתפשטות תרבות הבלוגים והפיכתה רווחת יותר עם הזמן. מצד שני, הצד המעניין (והצהובוני) - 76% מהאמידים לעומת 25% מהחציונים קוראים בלוגים, 24% מהאמידים לעומת 9% מהחציונים כותבים בלוגים.
יותר מודעות לנושא? שמעתי שלאחרונה תוכנות השיתוף, כולל בלוגים, דווקא מוצאות עצמן נפוצות בארגונים ורק אח"כ מתפשטות לקהל הרחב (בניגוד למה שהיה בעבר, למשל עם צ'ט, שהתחיל בקהל הרחב וחדר לארגונים רק מאוחר יותר). אז אנשים שעובדים בארגונים גדולים (הייטק, אנליזה, כלכלה) גם זוכים לחשיפה לבלוגים, וגם מקבלים משכורות ששמות אותם בעשירון העליון.
יותר נגישות לאינטרנט? לא מכירה את המצב בארה"ב, בארץ אין ספק שגם כשיש "מחשב לכל ילד", הרי שגם מחשבים וגם אחזקת קו אינטרנט אינם זולים. אם כי נראה לי שגם החציונים וגם מתחת לזה מחזיקים אינטרנט בבית.
יותר הזדקקות ל"חיים"? ("as in "get a life) - יש משהו בעולם הוירטואלי שהוא בעצם מותרות. מי שנאבק בחיים (ברמה הקיומית) פחות בורח לעולמות וירטואליים. מי שמצבו הכלכלי שפיר, יכול להרשות לעצמו את הצורך ואת ההשלמה שבחיים הוירטואליים.
 
אצלינו כל העשירים התאגדו

בבית קפה והחליטו לכתוב פוסטים משעממים. נדמה לי שהם מנסים להסביר לעולם כולו, שהעובדה שאתה עשיר לא הופכת אותך למענין.
 

siv30

New member
טוב זה לא אומר לי הרבה

מעבר לתרבות צריכה מסויימת שכנראה התפתחה שם.
 
למעלה