בוקר טוב ושבת שלום

נירהמ1

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo140.gif

מה שלומכם הבוקר? אצלי שקט מאוד עכשיו - כולם ישנים (הכל מתהפך אצל הילדים בקיץ הם ערים כל הלילה וישנים ביום), וזה הזמן הכי הכי טוב בשבילי לאפות: במטבח תופח בשקט בשקט לחם הקוואקר שאפתי גם בשבוע שעבר, והפעם עם סטארטר שהכנתי מבעוד יום, ועוד מעט אני מתחילה להכין את עוגת השמרים הסלובנית (לפי המתכון ששרשרה CLCL) ואת הקרואסונים שכבר זמן רב אני מתכננת לעשות אותם (של רן). התמונה שאני משרשרת היום מזכירה לי שיר של משורר הודי בשם רבינדראנאת טאגור: "כפגישת שחפים עם גלים נפגש ונקרב השחפים ימריאו אל על הגלים ישטפו הלאה ואנו ניפרד..." תגדילו את התמונה היא כל כך יפה
מאחלת לכולם שבת שקטה ונעימה.

למוניה

New member
בוקר טוב לשבת מקסימה../images/Emo24.gif

והציור באמת מקסים. אתמול הלכנו לשחות, עד שסוף סוף היה חם (35 מעלות!) ואיך לא? ככה פתאום, התחילה סערה של רוחות וגשמים, רעמים וברקים חחחחחח נסנו על נפשינו... עכשיו גשום ונעים

נירהמ1

New member
גם אני רוצה קצת גשם וקצת קור../images/Emo24.gif

ולהתכרבל מתחת לשמיכה כשהגשם דופק על הגג. איזה כייף לך.

r66

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif בהצלחה לאופות

ובהצלחה לעופות ובהצלחה ליפות
נשיקותתתתתתת

מאקי

New member
שבת שלום...

מוכר הקטע הזה של לחזור ב4 5 בבקר... אם בכלל... אצלנו רק התינוק בבית איתנו ועם הכלב היתר רחוקים.. תמונה מדהימה והכחול מטריף... קרואסונים של רן זה תמיד טוב.... והעוגה הסלובנית רשמתי לעצמי אחרי הטארט של דוש... הבעיה היא שפה הודיעו לי שהם רוצים אוכל דיאטטי לימוניה אהובה הייתי רוצה קצת גשם ו...........
שבת שלום מאוד רגועה ונעימה... ממני.

למעלה