בוקר טוב , שבת יפה היום , התוכנית להיום

../images/Emo96.gif בוקר טוב , שבת יפה היום , התוכנית להיום

קניות בשוק של נצרת . תחבורה ציבורית יש אצלינו גם בשבת וזה יתרון . עולה עם הקטנה לאוטובוס ותוך פחות מרבע שעה נהיה בשוק . בתוכנית - קניית בגדים לקטנה . קצת , ממש קצת קניית בקלאוות שכידוע לכולם הן נטולות קלוריות לחלוטין
הקטנה גם מתכננת על חומוס אמיתי ופלאפל מצויין . מי מצטרפ/ת

kdr

New member
פעם ב

אנחנו מגיעים לנצרת, בעיקר לשוק. הייתה חנותתבלינים גדולה שנעלמה, מיד בתחילת העליה בצד שמאל, פתחו שם חנות תיקים נדמה לי. יש גם חנות ממש למעלה של עתיקות, כיף להתרווח על כנפי הנוסטלגיה. אנחנו מגיעים פעם ב כשנגמר העוף במקפיא. בדרך חזרה עוצרים במשחטה וצוברים כמה ק"ג במחיר של ק"ג בודד בסופר (טוב, קצת הגזמתי. אבל ק"ג שניצל פרוס וללא עצם ב14 ש"ח לא מוצאים בשום סופר). תבלי ותהני, אולי הפעם ב יצא שניפגש.

היום , מחירי העוף היו יקרים מאד

לדעתי זה בגלל החג שהיה , אגב , היו תלונות על עליית מחירי הבשר דווקא בימים שלפני החג . ק"ג עוף נמכר היום במשחטה ב 13 ש"ח לק"ג (בדקתי מחירים כדי לעדכן אותך כאן) .

kdr

New member
היום הייתה כתבה על זה

מילא מחירי העוף, המחירים של הכבש עלו ב250%. יש משפחות שקנו השנה כבש אחת לשתי משפחות בגלל זה. לפני החג גם מתגברים את השמירה על הדירים והרפתות, גניבת הכבשים והעגלים בעיצומה. המגדלים ישנים בדירים והמשטרה ישנה בבית.

../images/Emo9.gif בואי , תקראי את כל הכייף ....

האמת שכבר כמה שנים לא יצא לי להסתובב בשוק של נצרת , כשהיינו קטנים היינו עורכים כל שבת קניות שם . והיום , מעבר לקניות לימדתי קצת היסטוריה את הקטנה שלי , כידוע , באחת מסמטאות השוק של נצרת , נמצאת "כנסיית בית הכנסת" , כנסיה יוונית קתולית הנמצאת ברחוב המרכזי של השוק . לפי המסורת במקום היה בית כנסת יהודי שבו התפלל ישו וכאן נשא דרשות על השקפת עולמו , דבר שהעלה את חמתם של המתפללים שגירשוהו מבית הכנסת . אז בקיצור , נסעתי עם הקטנה שלי ואמא שלי לשוק בנצרת תחתית . מונית לשם 20 ש"ח לכל כיוון = 40 ש"ח סך הכל . (באוטובוס היה יוצא 14.60 אגורות אבל פקקים ולחכות הרבה זמן לאוטובוס ... ) 3 חליפות פוטר , עבות ואיכותיות (של חברת אביגדור) + 4 גופיות לבנות חמות + פיג'מה (כל הבגדים מידה 16) סה"כ 150 ש"ח מגפיים לקטנה = 50 ש"ח וכשהסתובבנו היו במקום אחר 2 זוגות ב 50 ש"ח אבל הסתפקנו בזוג הראשון . פלאפל + צלחת חומוס + צלחת צ'יפס +שתיה לכל אחת = 50 ש"ח . עד כאן הכל = 290 ש"ח , בעודף גירדתי חיש גד וזכיתי ב 200 ש"ח אז חזרנו הביתה וכל הבילוי הסתכם ב 100 ש"ח , שווה , לא
ההלוואי והיה לנו באולינג אצלינו , מאמינה שבחנוכה ניסע לקריון כדי לשחק קצת . איך מדגסקאר 3

למעלה