בלוגים שמוגים

../images/Emo96.gif בלוגים שמוגים

"גופים מסחריים רבים פועלים ברשת. חלקם אוספים עלינו מידע, אחרים מממנים תגובות בבלוגים. מפחיד, או שלא" (בוריס בולטיאנסקי, מערכת וואלה!) http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1208878
בכתבה יש קטע על פרסום סמוי בבלוגים - מה דעתכם? פוסלים לגמרי, או אין בעיה כל עוד קיים גילוי נאות באותו הפוסט?

דנטל

New member
אם זה סמוי זה לא חביב עלי

ברגע שיש גילוי נאות זה לא ממש סמוי ואז זה מקובל עלי. הפוסט האחרון אצלי הוא על R3.

איך החברה יצרה איתך קשר?

דרך תפוז או בצורה ישירה? והייתה תגובה כלשהי של הקוראים בנוגע לעניין או שלא הייתה עם זה בעיה?

דם דם

New member
בלוג= במה פרטית

כך שכול אחד יכול לעשות בבמה הפרטית שלו ככול העולה על רוחו. לא טוב לי. לא אוהב מה שנכתב. לא מרוצה. לא מסכים אני לוקח את העכבר מזיז אותו לצד שמאל למעלה ויוצא מהדף. אף אחד לא מכריח את האחר לקרוא מה שאנו כותבים. תמיד יהיו כאלה שיפרסמו משהו למען הכסף,זכותם המלאה. מי שמפריע לו שלא יקרא. בדיוק כמו במוזיקה או ספרים שיש בין כולם כול כך הרבה אומנים שקיימים רק בשביל למכור וצריך לדעת להבחין בינם לבין אלה שהם איכותים (איכותים לטעמי כמובן). אנו חים בעולם של תטרוף או תיטרף. לא מפריע לי מה כול אחד מפרסם אצלו.

במידה ובלוגר שאתה אוהב יכתוב פוסט

על מוצר כלשהו שקיבל מחברה מסויימת. תהיה מעוניין לקרוא את זה או שתפסול את זה יישר? (במידה ויש גילוי נאות).

דם דם

New member
שיכתוב

כבר היו בלוגרים שאני קורא אותם וכתבו על כול מיני מוצרים כאלה ואחרים לא שללתי על הסף, זכותם המלאה. קראתי ונהנתי. לעומת זאת יש יהיה פרסום סמוי בבלוג שאני אוהב זה בהחלט יגרום לי לעקם את האף לגבי אותו בלוגר. אבל כשנגיע לגשר נחצה אותו.

למעלה