גוגל השיקה גירסה עברית של Blogger

../images/Emo96.gif גוגל השיקה גירסה עברית של Blogger

שירות הבלוגים של גוגל מציע ממשק לדוברי עברית, ערבית ופרסית, שתומך בכתיבה מימין לשמאל. גוגל: "היינו צריכים להפוך את כל הממשק" (ynet) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495894,00.html מעתה ניתן לומר כי Blogger מצטרפת לשורת מערכות הבלוגים בישראל, ביניהן תפוז, ישראבלוג ובלוגלי. מישהו מכם כבר ניסה את המערכת של Blogger?

דנטל

New member
הו, זו בדיוק היתה הבעיה שלי איתם

אז כשבדקתי מערכות אחרות, נרשמתי גם לבלוגר והקטע של השמאל-ימין זו הסיבה שמחקתי את החשבון שלי שם.

ואם היית מחפשת שוב מערכות אחרות

היית נשארת בבלוגר? (כשהוא עם הממשק העברי והיישור לימין)

דנטל

New member
קודם כל, נראים לי פלצנים שם

(וגם לא חושב שבלוג כמו שלי יכול לעלות שם), ובכל מקרה, לא חושבת שהם היו קיימים כשאני פתחתי בלוג, וגם אם כן - אז לי לא היה מושג מקיומם וגם לא מקיומו של אף אתר בלוגים אחר, כי הייתי סגורה בבועה התפוזית
.

כן

גם לי הם נראים כאלה שם... אבל אפשר להעלות שם כל בלוג שרוצים, למי אכפת?! (וזאת רק בהנחה שרוצים לצאת מתפוז, כי תפוז בכל זאת זה הבית הכי נוח וכייפי...). פשוט תהיתי אם יש לך סיבה שתמנע ממני לפתוח שם.

דנטל

New member
לא יודעת, כולם שם זה "ברנז'ה"

עיתונאים, פרסומאים, סופרים. זה כמעט כמו איזו קליקה. חשבתי שלא כל אחד יכול לפתוח שם בלוג, אבל אני באמת לא בקיאה יותר מדי באתרי בלוגים אחרים ורק בדקתי את ישרא ובלוגי ובלוגר (ולא זוכרת אם עוד) ונשארתי בתפוז, כי פה הכי נח.

למעלה