(
) הבלוגרים של תפוז מקבלים כסף

(../images/Emo96.gif) הבלוגרים של תפוז מקבלים כסף

"תפוז תתחלק במרבית מהכנסות הפרסום בבלוגים עם הבלוגרים, כך הודיע היום (ב') מנכ"ל תפוז גיא אליאב במסגרת ועידת התקשורת השנתית של גלובס. עד כה, שמרה לעצמה תפוז את מלוא ההכנסות מפרסומות בבלוגים המאוחסנים בבלוגיה של תפוז." (נענע)
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=382466&sid=127

אני תוהה איך זה יעבוד

הרי אין זיהוי של הכותבים, רק את שם המשתמש שלהם. גם בטח יש איזשהו קריטריון לעניין, הרי אחרת כל אחד פשוט יכול לפתוח בלוג בתפוז, והנה - הוא בלוגר בתפוז ולכן יכול לקבל כסף. אבל ללא ספק זו הכרזה מסקרנת.

חכם מצד תפוז,

זה יעודד אנשים לפתוח בלוג בתפוז. אני מניח שההכנסות יהיו לפי רייטינג, או לפי הקלקות, ככה שאנשים גם יעדכנו את הבלוג שלהם באופן תדיר, ולא יצאו להפסקה ארוכה (כמוני
)

../images/Emo45.gif גם אני פתאום אמרתי לעצמי

"יאללה, מהרגע שהדבר הזה יוצא לפועל אני מתחיל לכתוב יותר ממה שאני כותב היום." (למרות שבכל מקרה כבר התחלתי לכתוב באופן שוטף יותר). בהחלט צעד טוב. גם לתפוז, גם לבלוגרים עצמם בתפוז ואך לבלוגספירה הישראלית (אולי זה צעד לקראת מגמה כללית בה משלמים לבלוגרים על הכתיבה שלהם?)

ע ל ו מ ה

New member
ואפילו לא סתם סופר פרסומים

שזה מה ש"בלוגים" מציעים ואמרנו פה שזה יגרור ירידה של רמת הכתיבה. פה מדובר בהצלחה של הבלוג - גם בלוג שיפרסם רק רשומה שבועית, אבל יהיה כל-כך איכותי שכולם ינהרו אליו, יקבל הכנסות. פה המדד יהיה בידי הקוראים. חכם.

chen snape

New member
../images/Emo2.gif

זה נראה לי קצת הזוי, הרי רוב הבלוגרים אנונימים.

דם דם

New member
כבר נשמע מדאיג

משום מה נראה לי שזה הולך להיות לפי רייטינג של הבלוג אם ככה "חרגולית מצויה" הולכת להיות מליינית אה ואם זה לפי כול מיני "כפתורים" או קוביות HTML או כול מיני קישורים כאלה ואחרים שצריך לשים ולפי הכניסות לזה יקבלו תמלוגים אני מראש מוותר. לא מתעסק יותר מידי במחשבים ובכול הברדק הזה מסביב נשמע מפתה,נשמע מצויין נמשע אורנג' (תפוז) אבל כנראה שלבסוף אני יהיה מהמהגרים שלא יקבלו כסף ויעזבו לכתוב למגירה.

דם דם

New member
נשמע לי דיי הזוי

לא התעמקתי עד הסוף בזה אבל ממה שאני מבין בטוח יהיו קריטריונים לזה לא יתכן שסתם מישהו יפתח בלוג בתפוז. אם ככה אני יכנס ל22 ניקים האחרים שיש לי ואפתח גם בהם בלוגים העיקר עוד כסף. וגם יש כמה אלפיי בלוגים בתפוז,לא חבל על הכסף...שיביאו לי הכול במכה
אני כבר אחלק לאחרים 99% לי 1% להם (זתומרת לנויה...בכול זאת "
אנחנו שנינו מאותו הכפר
") זה בהחלט יגרום ויעודד אנשים לפתוח פה בלוג ולעדכן אבל מצד שני יגרום להרבה "פוסטי זבל" סתם לבוא בשביל הפרסום והעדכון וגם במקרה קצוני לגרום לעזיבה המונית של אלה שלא יקבלו על זה כסף שיחשבו על כול האופציות לפני שיעשו זאת

TheWhiteTigris

New member
תפוז יחלקו כסף

כשהחזירים יעופו בשמיים. זאת התאבדות כלכלית, בהנחה שאנחנו מדברים על באמת תשלום, ולא מענק של 5 אגורות לכל 47125729145 גולשים שנכנסו לבלוג. חברה במשק קפיטליסטי לא יכולה להרשות לעצמה את זה.

פגעסוס

Well-known member
כמו שבטח כבר קראתם במספר כתבות

הנושא הזה לא יקרה מיד (ההערכה כרגע היא 3 חודשים). למיטב ידיעתי מתוכנן להשתמש בפרסומות טקסטואליות שמי שיהיה מעוניין יוכל להרשם אליהן, להוסיף אותן לבלוג והתשלום יהיה בהתאם ללחיצות (או לחשיפות, אני עצמי עדיין לא סגור על זה).

קשתית9

New member
תובנה../images/Emo22.gif + שאלה לכולכם../images/Emo178.gif

לפי מה שאני קראתי התשלום יהיה לפי לחיצות על הבאנר הפירסומי ולא כניסות לבלוג, כפי שמישו אמר פה. ככה לפחות על פי הכתבה היום בדה מרקר האינטרנטי. ואגב כך, שאלה: מישומכם אי פעם לחץ בכל על באנר פירסומי בבלוג??? "(או בכלל...) לי לא יצא. להפך, הם מטרידים לי את העין בצורה שבא לי לעיף אותם.

ע ל ו מ ה

New member
פעמיים-שלוש בשלוש שנים...

אבל אם בלוגר ישים באנר ויבקש יפה שאקליק כי בזכות זה הוא יקבל כסף? אני אקליק. מה 'כפת לי אני?

דם דם

New member
ומעלה תהייה אחרת

יכול להיות מצב שבעל הבלוג עצמו יקליק איזה 100 פעמים ביום על הבאנר כדי לקבל כסף. אחרי הכול לא מדובר פה בסכומים גדולים...אבל מישהו בהחלט משועמם נורא יכול להירשם ולשבת שעות על גבי שעות מספר ימים בשבוע ולהקליק כמו שעושים כשמצביעים למישהו דרך האינטרנט. אישית אני לא הקלקתי על באנרים,זה דיי מפריע לי בעין. תלוי גם מה מתפרסם לו. אולי פעמיים אני הקלקתי מאז שאני בתפוז ואני בהחלט מסכים עם קשתית זה מציק בעין

למעלה