עונה בקושי רב../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif
1. שם: ירדן 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 23.5 4. כינוי: ירדני,אחויה,שמש 5. תכונה טובה: אין לי.אני השטן
6. תכונה רעה: וואו הרבה
סתם 7. חולשה: אהבה (?)... 8. אובססיות: רני
(
) 9. פאדיחה: אין לי פאדיחות.אני אדם נטול פאדיחות.תאכלו ת'לב 10. כאב: אה?
11. משאלה: וואלה?ולכתוב אותה פה?היא לא תיתגשם
12. זיכרון רע: יש הרבה...
13. זיכרון טוב: נולדתי (
) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין ממש
15. געגוע: ל....טוב רק רני יודע
16. פחד: מוות... 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:חח שאלה מפגרת
18. קמיע [אם יש]:אין... 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
20. אוכל מועדף: המבורגר
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אותך
22. שתיה מועדפת: דיאט קולה
23. קינוח מועדף: יש הרבה
24. ממתק מועדף: מארס *יאמי* 25. עוגה מועדפת: גבינה
26. צבע מועדף: טורקיז 27. חיה מועדפת: אח שלי
28. חיית מחמד [אם יש]:חתולה
פעם כלבה
29. ספורט מועדף: לשבת מול הטלוויזיה?
30. מספר מזל: 23 31. ספר: אין
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!!!!!!#@%$&%^*^&#
33. סרט: כל סרטי אדם סנדלר
34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון-מחו"ל,מהארץ יש הרבה
35. זמר\ ת: מירי מסיקה
36. סדרה מעודפת: חברים!!
והאלופה...והטופ מודל הבאה..
37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישראל
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נועזת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני לא טיפשה!!! 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: יאללה יא נסראללה 60. שיר שגורם לך לבכות: שיר בעיפרון-בית הבובות 61. השיר של כל הזמנים: הוטל קליפורניה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אוהב-שים אדרי 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "היא לא דומה לאף אחת אחרתתת" 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אוהב-שים אדרי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? וואו..קשה לי לתאר את עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רן,רוני,יותם,רביד....יש עוד
68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? האלופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?האלופה,פה,ויש עוד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? משפיע בדרך קשה
...אבל לא ממש מפה אין לי כוח...