היום ב-
אנשים

../images/Emo96.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo192.gif

בואו לעצב ברכות לשנה החדשה בפורום איה כורם ותוכלו לזכות בסינגלים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1530&msgid=85444976
טובים בעיצוב? אוהבים מתנות? פורום אפקט הפחד מזמין אתכם לעצב לוגו חדש בפורום ולזכות בפרסים! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1475&msgid=85335693
השתתפו בתחרות הפרומו לראש השנה של FLIX ותוכלו לזכות במצלמת וידאו דיגיטלית: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984335

randu

New member
קניתי עם חבר

בגד ים-מכנס כזה+חולצה של בילבונג. החולצה כמו של עפרררר! (אבל קניתי אותה בלי קשר...
)

randu

New member
שאלון שאלון שאלון שאלון שאלון שאלון

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר/ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 83. מהם התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? אישית,רפרפתי עליו, והוא ממש שווה..

עונה בקושי רב../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1. שם: ירדן 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 23.5 4. כינוי: ירדני,אחויה,שמש 5. תכונה טובה: אין לי.אני השטן
6. תכונה רעה: וואו הרבה
סתם 7. חולשה: אהבה (?)... 8. אובססיות: רני
(
) 9. פאדיחה: אין לי פאדיחות.אני אדם נטול פאדיחות.תאכלו ת'לב 10. כאב: אה?
11. משאלה: וואלה?ולכתוב אותה פה?היא לא תיתגשם
12. זיכרון רע: יש הרבה...
13. זיכרון טוב: נולדתי (
) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אין ממש
15. געגוע: ל....טוב רק רני יודע
16. פחד: מוות... 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:חח שאלה מפגרת
18. קמיע [אם יש]:אין... 19. החג האהוב עליך: החופש הגדול
20. אוכל מועדף: המבורגר
21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אותך
22. שתיה מועדפת: דיאט קולה
23. קינוח מועדף: יש הרבה
24. ממתק מועדף: מארס *יאמי* 25. עוגה מועדפת: גבינה
26. צבע מועדף: טורקיז 27. חיה מועדפת: אח שלי
28. חיית מחמד [אם יש]:חתולה
פעם כלבה
29. ספורט מועדף: לשבת מול הטלוויזיה?
30. מספר מזל: 23 31. ספר: אין
32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות!!!!!!!!#@%$&%^*^&#
33. סרט: כל סרטי אדם סנדלר
34. שחקנ\ית: ג'ניפר אניסטון-מחו"ל,מהארץ יש הרבה
35. זמר\ ת: מירי מסיקה
36. סדרה מעודפת: חברים!!
והאלופה...והטופ מודל הבאה..
37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישראל
40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא נועזת
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אני לא טיפשה!!! 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 59. שיר שגורם לך לצחוק: יאללה יא נסראללה 60. שיר שגורם לך לבכות: שיר בעיפרון-בית הבובות 61. השיר של כל הזמנים: הוטל קליפורניה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: אוהב-שים אדרי 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת
64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "היא לא דומה לאף אחת אחרתתת" 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אוהב-שים אדרי 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? וואו..קשה לי לתאר את עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רן,רוני,יותם,רביד....יש עוד
68. הגלידה הכי טעימה? תות 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הכל 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך?תפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? האלופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין סיפור
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אכן 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת?האלופה,פה,ויש עוד 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? משפיע בדרך קשה
...אבל לא ממש מפה אין לי כוח...

randu

New member
כפרעלייך

אני מוזכר שם הרבה כפרעליי.
אבל לא יפה, איך את לא מאמינה באלוהים? זה משנה את הדעה שלי כלפייך!

randu

New member
חלק א'.../images/Emo9.gif

1.שם: רן.
2.גיל: 13 וחצי בערך. 3.תאריך לידה: 28.11.92. 4.כינוי: ? 5.תכונה טובה: אוהב להקשיב. 6.תכונה רעה: קנאי ופרנואיד ברמות הסטריות!
7.חולשה: לאנשים שאוהבים לשיר.
8.אובססיות: לכסוס ציפורניים. 9.פאדיחה: הורדת מכנס לפני חצי שנה..
10.כאב: רן לא מבין. 11.משאלה: שלכל המשפחה שלי יהיה רק טוב,ואריכות ימים, בעזרת השם. 12.זיכרון רע: "צעקה" בגיל 5.
13.זיכרון טוב: רן לא מבין. 14.זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאלה 12.
15.געגוע: רני לא מבין.
16.פחד: כנ"ל. 17.את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את עופר לוי.
18.קמע [אם יש]:רק אמונה באלוקים,באמת.
19.החג האהוב עליך: כולם. 20.אוכל מועדף: שניצל וצ'יפס בבגט! 21.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חזיר. 22.שתיה מועדפת: |סדגשקולה,נסטי. 23.קינוח מועדף: גלידה,נו..מה? 24.ממתק מועדף: בואנו. 25.עוגה מועדפת: פאי תות.
26.צבע מועדף: כחול.
27.חיה מועדפת: כלב.
28.חיית מחמד [אם יש]:כלב,היא אצלנו לשלושה ימים בשבוע,כי היא של חברה של אחי.
29.ספורט מועדף:
30.מספר מזל: 7,או 2,או 8. 31.ספר: מיקי בוגנים.
32.סרט דיסני מועדף:
33.סרט: המון. 34.שחקנ\ית: עפר וטלי.
35.זמר\ ת: סקעת,נינט. 36.מקצוע אהוב: מת'. 38.מקצוע שנוא: מדעים. 39.מקום בעולם: ישראל. 40.המעשה הכי נועז שעשית: זרקתי תפוח על הבית של השכנה.[
) 41.המעשה הכי טיפשי שעשית: סיפרתי דברים שהיה אסור לי לספר. 42.פריט לבוש מועדף: טנינג וקפוצ'ון. 43.ההמצאה של כל הזמנים: עפר שכטר.
44.עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ|שמש-בתנאי שיש מזגן בבית.
45.את/ה מאמינ/ה בגורל? זה מסובך-אני מאמין שאלוקים שולט בגורל,מבינים?
46.את/ה מאמינ/ה באלוהים? כמובן! 47.גלידה- בכוס או בוופל?בזמןהאחרון אכלתי בוופל,אבל בדר"כ רק בכוס!!
48.שקיעה או זריחה?שקיעה,בים.
49.בליינד דייט- בעד או נגד?נגד. 50.ג'ינס או סתם מכנס? מה זה משנה מה הסוג? העיקר שהוא יפה,ויושב טוב על הגוף. 51.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזן,בערך. 52.מלפפון או עגבניה? מפלפון.
53.קור או חום? קור!
54.לישון או לקום? לישון.
55.חוף או הרים? חוףף!!!
56.קרמבו- וניל או שוקו?וניך. 57.תות או בננה? תות. 58.חולצה מכופתרת או רגילה? אגילה,אבל גם חולצות פולו (ירדני!!!
) שהן חצי מכפותרות-הן שוות.

randu

New member
36 ו-37

הסתבכו, בכל אופן: סדרה מעודפת:חברים
והטופ.

נקודונת

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo25.gif../images/Emo133.gif

1. שם: שיר 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 2.7.1991 4. כינוי: כינוי חיבה? יש הרבה. את רובם אני לא סובלת, דברים כמו: שירוש, שירשיר וכאלה. יש מקוריים כמו בוך (אבא שלי), אפרוח (המורה שלי למשחק) וכו'. ויש גם כינוי בישרא, וריאציות שונות על המילה "כבשה", ובתפוז - נקודונת. 5. תכונה טובה: אדיבה 6. תכונה רעה: עצלנית 7. חולשה: שוקולד
8. אובססיות: שלמה לימון 9. פאדיחה: המורה למשחק: אני צריך שני מתנדבים". שני מתנדבים עולים לבמה. פתאום אני קופצת גם. המורה למשחק: "שיר.. שניים.." אני: "אה, כן". אני יורדת מהבמה. 10. כאב: בטן. 11. משאלה: אני בתיאטרון בכל צורה ובכל אופן 12. זיכרון רע: התרגיל המשפיל משנה שעברה (עזבו, אני לא אפרט) 13. זיכרון טוב: כל דבר שקשור במקס ברנר
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חבריי מהגן ואני חופרים בור עמוק בחצר של הגן. 15. געגוע: סבא
16. פחד: מוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "צוות טכני!! תביאו ת'פודיום!!!" 18. קמיע [אם יש]: אין
19. החג האהוב עליך: חנוכה!
20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר (אני צמחונית) 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 23. קינוח מועדף: מאפין
24. ממתק מועדף: שוקולד מריר 25. עוגה מועדפת: עוגת תפוזים של סבתא. 26. צבע מועדף: ירוק! 27. חיה מועדפת: כבשים. 28. חיית מחמד [אם יש]: טוטי הכלבה ובוב הדג. 29. ספורט מועדף: כדורסל
30. מספר מזל: אין
31. ספר: מועדף? יש יותר מידי. נגיד.. "יער נורווגי" / הארוקי מוראקאמי 32. סרט דיסני מועדף: "מולאן" 33. סרט: יש פשוט יותר מידי! אמ.. "מישהו לרוץ איתו". בהחלט סרט אהוב. 34. שחקנ\ית: יוסף סוויד. 35. זמר\ ת: נורה ג'ונס 36. סדרה מעודפת: "הטופ מודל הבאה", דה
37. מקצוע אהוב: בבצפר? כל דבר שקשור למגמה חוץ מתיאטרון ריאליסטי. 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה!
39. מקום בעולם: אהוב? פיליסור, שוויץ
40. המעשה הכי נועז שעשית: שיער קצוץ
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: או-הו, יותר מידי. 42. פריט לבוש מועדף: סוודרים צבעוניים. 43. ההמצאה של כל הזמנים: חשמל, לא? 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא. 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? לא ממש. 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוואפל, ברור! 48. שקיעה או זריחה? זריחה. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד.

נקודונת

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo63.gif../images/Emo28.gif

הדגש|50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי מתי. 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? חסכנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון ועגבניה
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון!
55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל, וניל. 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: "סרט של סקס" / אינפקציה 60. שיר שגורם לך לבכות: "שחקי שחקי" / נחמה הנדל 61. השיר של כל הזמנים: יש יותר מידי, באמת. נגיד "מכה אפורה" כי בחיים לא ימאס לי ממנו. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: "it don't mean a thing if you ain't got that swing" 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת, יש עוד זמן עד החתונה שלי. 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: יש עוד יותר זמן עד ההלוויה שלי. 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: "rest in peace" 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? קופצנית, שמחה, חסרת שיער, פודינג. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יש המון המון המון, אבל בעיקר איילת טליה ועידן. 68. הגלידה הכי טעימה? מנטה-פיצפוצי שוקולד (כן, כן) 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות, נאמנות, חמידות יתר
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? לישראבלוג. 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? בפורום הזה בלבד. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בתפוז אני "נקודונת", כי רציתי "נקודה" וזה היה תפוס. בישרא אני וריאציות שונות על המילה "כבשה", כי אני פשוט אוהבת כבשים. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? הזה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא קרה לי אף פעם (עדיין) 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גובה, עיניים, חיוך. 78. יש לך חבר/ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אין לי
80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?
81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מטילה את מימיי. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? כנ"ל
83. מהם התחביבים שלך? ספרים, סרטים, הצגות (והרבה), לשיר. 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? את איילת. 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מצלמה, מחברת + עפרונות, סווטשירט. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? (הבאנליות בהתגלמותה:) ציפור 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? את שעות הבוקר המוקדמות. 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת, האמת.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פסטה מעולה. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא קשורה לחפצים. 92. מי החברים שלך בפורום? אני לא חברה של מישהו באופן מיוחד, כולם חברים שלי. לא?
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אתמול. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בבוקר. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אמ.. לא זוכרת. 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "פודינג" 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? הייתי רטצה להיות פה עם עצמי. 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי כלום. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פיליסור
100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא.

למעלה