הסלבלוגרים

../images/Emo96.gif הסלבלוגרים

"מיכל ינאי, רביב דרוקר ואביגדור פלדמן הם רק כמה מהמפורסמים שפתחו לאחרונה בלוג. לצד הגיגים וסיפורים מאחורי הקלעים, הם גם מתאמצים להציג את עצמם באור אחר לגמרי" (הארץ) http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&sbSubContrassID=0&itemNo=918244 מה דעתכם על בלוגים של מפורסמים? עד כמה יש עניין בזה?

אם הם יודעים לכתוב, אחלה.

אישית אין לי עניין בסלבס וגם את הבלוגים שלהם לא אבחר לקרוא, אלא אם כן הם כותבים מוכשרים במיוחד, או עוסקים בנושאים שמעניינים אותי.

siv30

New member
אני לא כל כך מתעניינת

בסלבס, אני מניחה שיש קהל לדברים האלה ולכן פותחים בלוג

wranger

New member
לא מעניין אותי אם הוא סלב בתחום אחר

אם אני נהנה לקרוא אותו, אני אקרא אותו. לא רלוונטי לי אם הוא ח"כ, זמרת או משאית.

פגעסוס

Well-known member
אני דווקא קורא כמה סלבלוגרים

את הבלוג של עידן אלתרמן אני קורא תמיד, לטעמי הוא כותב מדהים. את רביב דרוקר התחלתי לקרוא לאחרונה ואני די נהנה, מבחינת הRSS שלי הוא עדיין בתקופת מבחן. הפוסטים של מיכל ינאי יותר מדי ליריים בשבילי. יש לי תמיד תחושה שאני קורא שירים יותר מאשר פוסטים (לא שיש דבר רע בשירים בבלוג, זה פשוט לא הטעם שלי) אני נכנס לבלוג שלה מדי פעם ומסתכל על הפוסטים האחרונים כי כבר היו לה כמה פוסטים מבריקים ואיכותיים. אחרי הבלוג של אברי גלעד לא עקבתי ואין לי סיבה טובה לזה. אני חושב שאני אכניס גם אותו לRSS לתקופת מבחן... אביגדור פלדמן? לא מכיר, שווה לבדוק.

דנטל

New member
סלבס לא מענינים אותי

ואני הרי גם ככה לא מנויה לבלוגים, אבל לשי360 (אחד מהאומנים שחתומים אצל סאבלימינל) יש בלוג ואם היתה שם דרך להרשם, אני מודה שהייתי נרשמת. במה שקשור למשפחת תאקט אני בהחלט עוקבת, כך שגם הייתי עוקבת אחרי בלוגים שלהם.

gesus

New member
הוא יותר עושה מעצמו צוחק

לבוא לבקר את ההייפ סביב סלבס זה דבילי. עצם היותך סלב קובע את השכר שלך, קובע את המעמד ובעצם מכתיב את עתידך המקצועי. תשאלו את נינט ויודה לוי. הם מומחים בתמרונים שכאלו. יצא לי לדבר עם צלם פפרצי והוא סיפר לי שהכל זו הצגה. הם צריכים את זה. לא רק לאגו, אלא בעיקר לחשבון הבנק. אם לא הופעת בפנאי פלוס סימן שאתה לא קיים. זה מקביל לרופאים שהולכים לכנסים.

דם דם

New member
אני בספק עד כמה הסלב

עצמם יושבים וכותבים בבלוג יותר נראה לי שמישהו מטעמם כותב. ככה ש.... זה לא הכי הם ולא הכי אמיתי שבא מהם. לכם אני מדיר ידיי מאותם בלוגים. על כול פנים אני מצטרף לחלק ממה שכתבו פה אנשים. אם אמצא עניין בבלוג כזה או אחר של מישהו מהמפורסמים סביר להניח שאעקוב אחרי הבלוג. בלי קשר אם הוא מפורסם או לא. יעניין אותי אז אני שם.

gesus

New member
אותי זה מעניין מה הם כותבים

אבל אני לא הולך ומחפש את הבלוגים של הסלבס. אם אני נתקל בהם וזה בנושא שמעניין אותי אז אני קורא. בכל אופן אני מתיחס לפוסטים שלהם כאל פוסטים של שאר בני התמותה. יש 2 בלוגים שאני אוהב, את זה של רביב דרוקר, למרות שאני מאמין שהוא מפספס את הפואנטה כי בלוג הוא לא המשך של החדשות אלא מקום לביטוי אישי ואחר. הבלוג השני הוא של קרן נויבך שאני חייב להודות שקראתי 2 פוסטים שלו ומשום מה שכחתי לחזור לקרוא. נראה לי שעכשיו אני אלך לקרוא אותו.

mary lou

New member
באופן הגיוני,

החשיפה הראשונית לבלוגים שלהם הרבה יותר גדולה (ולא פעם גם דואגים לקדם אותם, כמו במקרה אוהב חיטמן בתפוז) אבל אני לא חושבת שזה עומד במבחן הזמן כלומר, אם הם לא יודעים לכתוב, ה"סלביות" היא לא מה שתחזיק את הקוראים...

gesus

New member
שמעתם עכשיו את רביב דרוקר?

הרגע הוא אמר לעופר שלח "למה אתה לא כותב בלוג? תהיה מסביבך את כל ההילה של הבלוגספירה" נשמע כמו חצי זלזול חצי ניסיון לשכנע אותו גם לכתוב ואני שואל את עצמי, אם לעופר שלח היה בלוג, האם שם כמו "מבט חד (עין)" היה יכול להתאים?

למעלה