(
) זו סתם עוד רשומה בבלוג

(../images/Emo96.gif) זו סתם עוד רשומה בבלוג

"עד כמה אנחנו באמת חושבים לפני שאנחנו מפרסמים רשומה בבלוג שלנו? האם אנחנו חושבים על התגובות שהיא תגרור? האם חשוב לנו לדייק בתיאור שאנחנו מביאים ברשומה, או חושבים לעצמו שעיגול פינות פה ושם זה לא דבר נורא, כי הרי "זו סתם עוד רשומה בבלוג"..." (מתוך הבלוג של murphy). http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1013313

דנטל

New member
לא

אני כותבת על הדברים שמענינים אותי, מתוך ידיעה שהם עשויים לענין אך ורק אותי, כך שאני לא מוּנעת על ידי תגובות ולא מעגלת פינות ולא בוחרת ניסוחים על פי מידת הפרובוקציה שבהם.

גאמי

New member
מעניין, מצטטת את התגובה שלי

בבלוג של murphy, מעניין אם עוד מישהו חש כך: אין לי נושא אחד שאני כותבת עליו, או שאני אכתוב עליו כי הוא פופולארי, אלא אם כן יש איזו תחרות שהנושא שלה מגרה לי את החשיבה, אך לא באופן מיוחד. פרט להגהה שגם אז אני לא עולה על כל השגיאות בגלל דיסלקציה, אני נותנת דרור לפרסומים. אפשר לומר שאני קצת במצב של טרנס כשאני כותבת, לא פעם אני מתחילה ואין לי שמץ של מושג לאן אגיע וכשאני מגיע לא פעם אני בשוק ממה שיצא ולפעמים לא. בקיצר כותבת מתוך מוטיבציה פנימית וטוב לי עם זה , כי ככה זה יוצא הכי אמיתי. לילה טוב גלית

תלוי באיזו מסגרת אני כותב..

כי ה-בלוג הוא כולו בשביל הקוראים וככה הוא גם מנוהל בצורה מסויימת. בבלוג האישי שלי זה לא ממש מעניין אותי. לדייק זה טוב תמיד, אני מדייק עד כמה שאני יכול.

למעלה