יום הולדת שמח אור טאיצ'ו~!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יום הולדת שמח אור טאיצ'ו~!

כן, נכון, אז יש שרשור תמונות. אבל זה שרשור תמונות וזה ברכות. זה שונה, זה מיוחד T_T אז. אור טאיצ'ו :O~
מזל טוב ליומולדתך התשע עשר, שבו אתה גודל בעוד שנה (ואולי בעוד סנטימטר או שניים ככה
) ולך ארצה לאחל המון דברים~! שתמשיך להיות מקסים ולחייך המון שתהיה מורה טוב בצבא עם תלמידים קטנים וחמדמדים (או בישים גדולים וחסונים :O~) שתבוא לעוד הרבה מפגשים ותכיר אנשים חדשים שיגלו איזה בנאדם טוב אתה ומקסים ושתעשה עוד קוספליי מדהים בפורים ^+^ ודי נגמרה לי הברכה כי לאחרונה אני במחסום כתיבה (>>) אז... אני אוהבת אותך 3>~ וברכה אני אגיד לך כבר בעל פה במפגש היום, ככה XP
ועוד הרבה אייקונים תפוזיים ומאושרים~!

karyn

New member
מזל טוב טאיצ'ו!../images/Emo204.gif

המון אושר~ יושר~ שמחה~ וכושר~ והרבה אנימה לכול אורך השנה

shui chan

New member
מזל טוב המפקד!!1

2,3 - הקשב ^___^~ כן כן.. עזית הכלבה הצנחנית חזרה אל העם. סתם סתם.. מה כל זה קשור לברכה? O: לא קשור בגרוש ולכן.. אווווווווווור!!11 מליון מזל טוב D: תמיד תמיד תהיה מאושר ושמח ואל תשכח אף פעם לחייך. אתה מותק של ילד ואני ממש שמחה שפגשתי אותך
אני מקווה שאפעם לא תהיה עצוב או כל דבר בסגנון~ והכי חשוב.. תמשיך לפתוח מליוני פורומים בתפוז כדי שתהיה הטאיצ'ו הגדול ביותר בעולם!!1 *__*~ אוהבת מכל הלב 3>

JeeChan

New member
רעות צ'אן *_* *חיבוק ענק*

תודה D: שמח שפגשתי גם אותך
אוהב גם אותך 3> ונדבר D:

Lust chan

New member
שיע, אורסמפאיי! OO:../images/Emo135.gif

*מתה* אממ, דבר ראשון- המון המון המון המון מזלטוב!!!! וכלזה ^^ אני שוב כ"כ כ"כ מצטערת שלא באתי אתמול :X אבל בשביל זה יהיה מפגש מצומצם ואקסלוסיבי P: נראה לי. אזאזאז.. ווע, אתה כבר בן 19 O: גיל נורא מגניב וגדול כזה, שאני בספק אם רוב ההורים אוהבים (אבל הם פשוט צריכים להכיר אותך כדי לדעת שכל הדעה הקדומה שלהם לא נכונה, ושהשאלה "אז מה יש לו בכלל לדבר עם ילדים בגילכם?" מיותרת לגמרי! ^^) בכל מקרה, המוןהמוןהמוןהמון אושר, עושר, שמחה, בריאות וכלמהשתרצה, שתמשיך להיות מנהל 3(OMG!) כזה רולז ושתשתלט על תפוז
המשך... יבוא ^^~! (או בשתי מילים: תחכה לערב^~^)

Lust chan

New member
3 פורומים P:../images/Emo135.gif

מרוב התלהבות שכחתי את הפורומים. ונכון שהברכה הזו נראית נורא אומללה כזה, אבלאבלאבל... *צחוק זדוני* ^~^

JeeChan

New member
גל צ'אן ;-; שמת תמונה של קאשימאשי

קאשימאשי *____________________________________________________________________* זה כזה סגידה D: וגל גל צ'אן סגידה D: וכזאת מותק D= *חיבוק ענק* תודה על הברכה 3: אני אחכה לערב =]

JeeChan

New member
באקי *______________* DDDDD:

נסגדת שכמותך *_* *חיבוק ענק ומוחץ* תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה שבאת אתמול ועל המתנה D: נארגן כבר את המפגש ;] אוהב גם אותך 3> תודה על הברכה 3: ונדבר D=

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifמזלטובמזלטוב ^-^

המ. כתבתי לך כבר ברכה XPPP אני רק אוסיף, המוניי מזלטובים, שתחיה עד 34987209509 שנה, שתזכה לנהל עוד 49875297943753 פורומים, ושתמשיך להיות כזה חמוטימוטי,ולגרום לכולנו לחייך. מתים עליך ^-^

Sakai Shana

New member
אוני צ'אאאאן {:

טוב, אמ, בלי להחשיב את הברכה הסופרפלצנית שכתבתי לך אתמול, אני אכתוב לך גם אחת פה {: אוני צ'אן קשישי 3: אתה אנש מדהים והלוואי שהיו עוד אנשים כמוך, כי העולם הזה כל כך צריך עוד אנשים כמוך. תשאר כמו שאתה כי ככה אנחנו הכי אוהבים אותך ואנחנו נרדוף אותך עד יומך האחרון [שבעקבות שינוי שיבוא או לא, יבוא במהרה]. P: אם היית בת או אם אני הייתי בן הייתי בוודאי אומרת לך לעשות לי ילד. אבל אנחנו אחים אז זה גם גילוי עריות. *חושבת מה אפשר לומר במקום* תעשה לי פלאפל!!!1111111111 עם הרבה שמן;; ואתה סגידע כלל עולמית. אתה טוב מדי, אררררר. מילה אחת שלך ומהמצברוח הכי חרא אני עוברת למצברוח טוב יותר, או לפחות אתה מסיח את דעתי ככה שאני אעזוב את ההרגשה הקקי לפחות לכמה דקות של שיחה. 3: אתה אחד האנשים הכי חשובים לי בעולם הזה ואני מאחלת לך את כל הטוב שאני יכולה לתת. ^-^ אני מאחלת לך אושר, אהבה, שמחה, בריאות, אנימות, גלידה, ועוד |מספרמאודמאודגדול| שנים אתנו ובכלל, ביטול גיוס, ציון גבוה בפסיכו למרות שזה כבר יהיה אוטומטית כי אתה כזה חכמוכשר, עוד פורומים בתפוזבל, השתלטות קלילה ומהירה על תפוזבל והפיכת פלוגה 14 לצוות של האתר שישנה את שמו ל"אמפרית אור ושאר חברי פלוגה 14 הסקסיים", והיו לי עוד כמה דברים בראש ששכחתי. ^________^ ואני אוהבת אותך הכי הכי שאפשר ושיהיה לך יום הולדת שמח!!1111#!@$!!!11 מאנוכי. XD

JeeChan

New member
אוף את כל כך כל כך כל כך..

נסגדת *___________________________________________________________________* ואורוסאיי אם את אומרת משהו נגד זה >: אוהב אותך כל כך *_* אין כמו היום שהכרתי אותך לראשונה D: *חיבוק ענק ענק ענק ענק*

JeeChan

New member
כן D: כי יוג'י צריך להתחתן עם שאנה

*_* למרות שאתה אני ואתי הגענו למסקנה שבגלל שרנג'י הוא האח האבוד של שאנה הוא צריך לקחת את יוג'י לסול סוסייטי ולהרוג אותו 3:, בגלל מה שהוא עושה בפרק 17 :mad: (לא מגלה מה קרה, זה ספויילר ^^) ולמי שלא מבין מה רשמתי, הסבר: יש סדרה שנקראת Shakugan no Shana, לדמות הראשית קוראים שאנה, לה אני, אתי ונעמה סוגדים D:, היא והדמות השנייה יוג'י צריכים להיות ביחד D: ולהתחתן D: שם המשפחה של יוג'י הוא Sakai, מכאן נוצר השם Sakai Shana.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif מזלטובבבבבבב!!1111

אני לא יודעת לכתוב ברכות! ^^; אבל! תדע שכולנו אוהבים אותך, ושאתה סגיד וקאוואי והמנהל הכי טוב שיש ^___^ ושתכזה לעוד המוןהמון שנים מלאות אנימה והמוןהמון פורומים בהנהלתך! 3>~

Vivi Sparrow

New member
לאור טאיצ'ו,

רק אושר ובריאות. ...כי משם הכל מתחיל, וזה למעשה כל מה שאפשר לאחל לאדם שאוהבים.

Envious

New member
אוקיי אורוש זאת תהיי ברכה ממש קצרה

ולא מעניינת, אבל אל דאגה ~~ במפגש הבא שלנו תקבל ברכה מושקעת D: ~ אז הרבה מזל טוב ~ אתה אולי כבר זקן XD אבל עדיין צעיר לנצח ! תישאר חמוד כמו שאתה !
ואני אוהבת אותך מאד ^^
תודה על כל הדיסקים שצרבת לי ~.~; ועל שהקשבת לי כשהייתי צריכה מישהו שיקשיב D: יום הולדת שמח ~!

למעלה