(
) יחימוביץ' פתחה בלוג

wranger

New member
אם כן, אלה יהיו המון בלוגים משעממים נורא

אם זה ח"כ שמישהו מכיר, אז אין לו ממילא זמן לכתוב, ועוזר פרלמנטרי ושאפתן יכתוב את זה במקומו, ואז זה לא שווה הרבה. לא נראה לי שח"כ יחימוביץ' יושבת וכותבת, עורכת, מתקנת ומפרסמת. גם לא נתניהו, בזמנו, או שאול יהלום(?). אבל אם זה ח"כ שאף אחד לא מכיר, אז למה שמישהו ירצה לקרוא את הבלוג שלו?

דיטי

New member
דווקא בשביל הלא-מוכרים זה טוב

הח"כים המוכרים במילא נשמעים בלי סוף בתקשורת. הלא-מוכרים יכולים להעזר בבלוג בשביל להבהיר דרכם שלא נשמעת ברבים בדרך כלל.

wranger

New member
אני לא חושב שאני אקרא בלוג כזה.

שלי יחימוביץ' זה פיקנטי, זה מגניב, זה מושך קהל. אבל הבלוג של ח"כ ניסן סלומינסקי, למשל, יעניין אותי בדיוק כמו כל בלוג דעתן אחר שאוהב לחוות דעה על הא ועל דא (אלא אם הוא יכתוב ממש ממש ממש מעניין, ואז הוא במקצוע הלא נכון).

דנטל

New member
לא אקרא אך אחד מאלה

בלי קשר לזה שאני לא קוראת בלוגים, אלא בגלל שבכל מקרה פוליטיקה משעממת אותי.

b love

New member
תעירו אותי אם יקרה משהו מעניין שם../images/Emo199.gif

b love

New member
אוי נו..

כבר הייתי בטוחה שכבר נסגר הבלוג בגלל עיצומים

Tali1912

New member
../images/Emo3.gif

כששלי היתה שדרנית ברשת ב' בתכנית הכל דיבורים וגם בטמבלויזיה אהבתי לשמוע ולצפות בה. מאז שהיא ח"כית, לא יכולה לראות ולשמוע אותה ביחוד ברדיפה ההזויה שלה אחרי קצב. בטח בבלוג שלה היא גם כותבת דברים בנושא פרשת א', אז ממש לא מעניין אותי הדיעות שלה, כי אני ממש אבל ממש רחוק מהמחשבות והדיעות שלה על קצב . מעדיפה אותה בתור חלי בארץ נהדרת.

בלו10גטל

New member
אני לא מבין

למה היא קראה לזה בלוג בכלל? זה לגמרי אתר רגיל. אבל בכל מקרה שתבורך על כך וכן ירבו.

0r0r

New member
כי

לקרוא לאתר שלך בלוג, להגיד "גם לי יש בלוג", לסקר בו פעילות כלשהי ולכתוב בו פה ושם כדי לעשות לאנשים טובה, זה מגניב. אבל כן, זה בלוג.

פגעסוס

Well-known member
בלוגים של ח"כים

התחלתי לקרוא את הבלוג של נתניהו והפסקתי אחרי 2 רשומות. את הבלוג של פארויסנט קראתי מטעם העבודה אז לא היתה לי אפשרות להפסיק... אבל הייתי מפסיק. את של שלי יחימוביץ אני אפילו לא מתחיל...

suki da yo

New member
האם זה יכול להיות יותר משעמם

מלהקשיב לה במציאות? אני בספק.... אם מישהו כותב את זה בשבילה, חייב להיות שיפור. אני בעד להעביר את כל המערכת הפוליטית לאינטרנט, איפה שקל יותר לחסום אותם מאשר במהדורת החדשות של ערוץ כזה או אחר...

ע ל ו מ ה

New member
מי מגלה לעולם שהוא פתח בלוג אחרי רשומה אחת?!

מי מגלה לעולם שפתח בלוג, ואז לא מעדכן אותו ארבעה ימים?!

אליפסה

New member
למה צריך לעדכן כל יום?

עדיף שתעדכן מתי שיהיה לה מה לכתוב מאשר לכתוב שטויות כל יום. ארבעה ימים לא לעדכן נראה לי לגיטימי ובמיוחד אם היא חברת כנסת.

ע ל ו מ ה

New member
אז כאמור שלא תיידע עדיין את העולם שיש לה בלוג

אני ממש לא מנסה לומר לה מה ומתי לכתוב. רק הערתי על שיטת השיווק השגויה. דבר הבלוג פורסם, יצאה כתבה, כמה וכמה אנשים נכנסו, האנשים האלה אולי נכנסו שוב כשנתקלו בקישור לכתבה בעוד כמה פורומים, בכל פעם שנכנסו ראו אותו דבר. רובם לא יחזרו. הדרך הנכונה לשווק בלוג חדש היא להתחיל לכתוב בו ולחכות שיהיו שלוש-ארבע רשומות כתובות ואחת בקנה. רק אז להתחיל לטפטף פרסום, ולוודא שכן הכניסה השניה של אותו קורא תניב משהו חדש (הרשומה שבקנה). בינתיים כבר עברו ששה ימים ללא עדכון. בעצם ששה ימים ללא כל תוכן, כי בלוג של רשומה בודדת שאומרת "שלום, יש לי בלוג" לא יכול אפילו להיחשב כבלוג של רשומה אחת. הוא הצהרה. הצהרה שלא ממומשת תוך ששה ימים, בעידן שלנו, היא הצהרה מאכזבת, ולכן יש בה מסר שלילי שיותר גרוע משום מסר.

אליפסה

New member
לגבי הפרסום אני מסכימה

אבל מה לעשות, היא מפורסמת וזה יראה קצת מוזר אם היא תתחיל לכתוב בלוג ולא תגיד לאף אחד.הרי היא יודעת שאנשים יכנסו לשם רק בגלל השם שלה.

ע ל ו מ ה

New member
האתר הוא שלה, היא קובעת מה רואים בו

היתה יכולה לפתוח דף שנקרא בלוג וכלל לא לפרסם אותו ברשת, כלומר לא לחשוף אותו לעולם, לפני שהשתפשפה בו קצת ובחנה את היותה בלוגרית... כלומר ללחוץ על publish של הדף, רק כשכבר היו בו 3-4 רשומות בעלות תאריכי עבר. אגב, אני כותבת את זה דווקא כי ממני ציפיתי ליותר. רבים משתמשים במילות ה-buzz רק כדי למשוך לעצמם קצת ממנו, אבל דווקא עליה אני מאמינה שבאמת החליטה לכתוב בלוג מהסיבות שמנתה ברשומה. ודווקא לכן חבל לי שההפצה של הבלוג היתה מטופשת שכזו. בינתיים כבר עבר שבוע... ו... שאלה... בתמונה שלה בכתבה המצוטטת פה בתחילת השרשור, היא מעשנת נרגילה?

למעלה