מגוון פעילויות היום בתפוז Live

../images/Emo96.gifמגוון פעילויות היום בתפוז Live

הספירה לאחור לקראת האירוויזיון ממשיכה בפורום אירוויזיון. העניינים מתחממים, ורועי וערן ידווחו לכם היום מהשטח, יומיים לפני, איך צביקה פיק התעלם מהמשלחת הישראלית, ומה חושבים לעצמם חברי המשלחת הבריטית. בואו להשתתף בתוכנית, Live מריגה, היום ב-18:00
כל תהליך טוב של פיתוח רעיון, דורש שלב של "התפרעות" לפני גיבוש תוכנית פעולה. אתם מוזמנים לקחת חלק במפגש סיעור מוחות, שיעזור למיכל מנדל, מורה לחינוך גופני ומדריכת שחייה, המבקשת להקים פרוייקט לימוד שחייה לילדים בעלי מגבלות. תוכלו לתרום רעיונות, לשאול שאלות, להפוך את הקערה על פיה, להציע שת"פ מסחרי, לשדך חסות, ותוך כדי כך גם ללמוד את השלב היצירתי בתהליך בניית תוכנית עסקית. ינחה את המפגש אמיר דרור, יועץ ארגוני, מנהל פורום "להדליק אור בעבודה", העוסק בתהליכי צמיחה ומימוש אישי בעבודה. היום ב-20:00
דרורית אמיתי דרור, יועצת לגיל הרך, תתארח היום ב-21:00 בפורום גננות ותענה לשאלות הגולשים. דרורית תענה לשאלות הגננות בנושאי ילדים-הורים, וכן איך מתארגנים נכון בסדר-יום של הגן.

DileMMaGi®L

New member
../images/Emo32.gifשרשור אוף../images/Emo32.gif

אתם כבר יודעים מה עושים פה.............

Mrs James

New member
חחחחחחחח

תפוז שבאמת שונא אותי....הייתה תקופה שבה הוא כל הזמן היה מעיף אותי מהמערכת וכל שניה הייתי צריכה להכנס למערכת מחדש!!!
הבנת אבל איזה הודעה רציתי להקפיץ? את זאתי שלא זוכרת מי שם תמונה של יוליה עם איזה מישהו ושאל מיהו..אז עניתי וצירפתי עוד תמונה וזה לא הקפיץץץץ

DileMMaGi®L

New member
סקר../images/Emo70.gif

רעיון לסקר חדש כי נמאס מהישן דניאל תוסיפי עם תרצי והסקר: האם תצביעו לטאטו בהאירוויזיון 1.כן,גו גו טאטו
2.לא,אני מצביע לישראל. 3.מי יראה את זה בכלל
4.מה זה לעזאזל

DileMMaGi®L

New member
...תיקון...

האם תצביעו לטאטו בהאירוויזיון
1.כן,גו גו טאטו
2.לא,אני מצביע לישראל. 3.מי יראה את זה בכלל
4.מה זה לעזאזל

Mrs James

New member
התשובה שלי

ggggggoooooooooo tatuuuuu!!!!!! אני יצביע לא רק בגלל שמדובר בטאטו אלא בגלל שהשיר ממש פצצה...ובגלל שזה רוסיה
אני אוהבת את השירים שלהם של האירויזיון!

DileMMaGi®L

New member
יו יו יו../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יש סקר שאני אמרתי
יווווו כיף לי
חחחח אה...... וצריך עוד לכתוב "כול הזכויות שמורות לסשה(C)"

למעלה