מגוון פעילויות היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

זה הזמן להיות ביחד!!

היום ב-19:00 נארח Live בפורום נישואין במשבר את הד"ר רבקה וחן נרדי, שיענו לשאלות הגולשים וייעצו להם בנושא זוגיות במשבר. רבקה וחן נרדי מעבירים סדנא בנושא זה במסגרת "להיות ביחד" ד"ר חן נרדי בעל תארי .B.A. M.A בעבודה סוציאלית, דוקטור לעבודה סוציאלית מטפל ומנחה קבוצות גברים. שירת בצה"ל 22 שנה ופרש בשנת 1992 בדרגת סגן-אלוף. שירת בתפקידי פיקוד, ביניהם, מפקד בסיס טירונים. כקצין בריאות נפש בכיר טיפל והנחה קבוצות לטיפול בנפגעי הלם קרב, יעץ למפקדים בנושא ההתמודדות עם לחצים וטראומות. עם שחרורו מהצבא הצטרף כשותף למכון "דיאלוג" שהוקם ומנוהל על ידי ד"ר רבקה נרדי, רעייתו. יחד עם רבקה פיתח חן את "המודל הדולפיני" - מודל המבוסס על שימוש הומוריסטי בדימויים מעולם החי, והמסייע להתמודדות עם ה"סרדינים" ו"הכרישים" שבחיינו. ב 1993 הקים עם חבריו לדרך את "התנועה לגבריות חדשה". זוהי תנועה חברתית התנדבותית הדוגלת בשוויון בין המינים הפועלת בתחומים הבאים: פריסת רשת בטחון לגברים בעת פרידה ובמצבי מצוקה, מניעת אלימות, חיזוק הקשר בין אבות לילדיהם, וטיפוח מודל של גבריות חדשה המבוססת על איזון דינמי בין הגברי והנשי באישיותו של הגבר. ד"ר רבקה נרדי בעלת תואר דוקטור בפילוסופיה עם התמחות בפסיכולוגיה חברתית מנהלת ומקימת מכון "דיאלוג" (1990), כותבת, מרצה, מנחה ופסיכותרפיסטית אישית וזוגית. נמנית עם אנשי המקצוע המובילים בישראל בתחום פיתוח מיומנויות אישיות וניהוליות-מנהיגותיות בקרב נשים. בין תחומי התמחותה העיקריית: החזרת עקרות בית לעולם העבודה, הפסיכולוגיה של האשה, אסרטיביות בעולם האישי, המקצועי והפוליטי, שיטות להתמודדות במצבי לחץ, התמודדות עם המתח בין קריירה ומשפחה, אמצע החיים, זוגיות - יחסי נשים גברים, שיפור השרות והתמודדות עם שינויים בעולם האישי והמקצועי. משנת 200 ואילך פעולת רבקה, בהתנדבות, כיו"ר משותפת של תנועת ש.י.ן - שוויון ייצוג לנשים.

DIRRTY

New member
שירשור ה../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

לחדשים: שירשור ה
מיועד לשירשור הודעות שלא קשורות לפורום או לנושא הפורום

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

Miss help

New member
אני חולה על אנסטסיה אשמח להצטרף

אליכם לפורום וגם לשאול אם הנני רוצה להקים פורום משלי איך אני עושה את זה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה כאן זה
וה-
בכל מה שקשור לאנסטסיה

Kenny Girl

New member
תגיד דירטי

אתה רק במקרה גם מנהל פורום כריסטינה אגילרה באתר של כריסטינה אגילרס וורלד?

DIRRTY

New member
תשובה....................

לא אם תסתכלי בכרטיס האישי שלי תראי שאני בן 14 בפורום של אגילרס וורלד הוא בן 17 אבל אני אכן גולש באתר ומעריץ את כריסטי כמו את אנסטסיה

Kenny Girl

New member
לא כי

גם שם למנהל קוראים דירטי בכל אופן אני גם חולה על אנסטסיה בנשמה אבל אני לא מבינה בת כמה היא: 34 או 29?! לי היא נראת 29

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo107.gif../images/Emo170.gif

ואאאאאאאאאאאאאא!!! איזה
ל"ג בעומר
היה לי... בהתחלה הגעתי, ובכלל לא הייתה מדורה. אחרי כמה דקות הדליקו את האש. ואז, אחת החברות הכי טובות שלי רצתה לקנות עוגיות - אז הלכתי איתה. כשרצינו לחזור פרצה שריפה בדרך. ילד דפוק החליט לשרוף גלגלים של אופניים בשדה מלא שיחים, בלי אבנים ועוד ליד תחנת דלק (דלק+אש=פיצוץ ענקי). אז הייתי צריכה לנשום את הדבר הנורא הזה, וגם היה מ'זה באלאגן! באו מכבי אש, מגן דוד אדום, משטרה ומה שלא תרצו!!! בקיצור - חזרנו לשם, ועבדנו על מישהיא שנתקענו בתוך האש... בלעעע! הן האמינו. אחרי זה - אוכל, מדורה, שתייה... כיף! ואז ילדה בין ה"מקובלות" ביותר עשתה הצגע כאילו היא מאוהבת במישהו.. אבל באותו זמן ניסו להכניס אותו לתוך עגלה ולשבול לו ת'ראש. מה שקרה: אנשים רודפים אחריו, והיא שרה לו "איי לאב יו בייבי...", וזה היה קורע!!! חזרתי למעלה, נהנתי.. ואז הייתי צריכה לדבר עם מישהיא, אבל כשהיא מצאה אותי (לא אני אותה, היא אותי) היא צעקה "נרקומן! נרקומן!" ואני בצעקות "יופי היי! אני אוהבת נרקומנים." הלכתי אחריה. התקרבנו, וזה היה איש רגיל.. אבל מכיון שכולם חשבו שיש נרקומן |חיוך~זדוני| אני וחברה שלי עשינו כאילו אנחנו זוג נרקומנים, ואז השלישית הביאה ילדים... והם כל-כך פחדו! יצא לנו גאוני... ואז עליתי למעלה, היה משעמם - אז הלכתי!

אירוחים בתפוז- היום !!! ../images/Emo13.gif

בעוד דקות מספר, בשעה 11:00 תוכלו להצטרף לדיון מיוחד בעניין צילומי חתונות בפורום חתונות. בדיון ישתתפו תג תמר, המצלמים אירועים כבר יותר מ-15 שנה עם ציוד מאוד חדשני וגישה פתוחה.
היום ב-17:00 יתארח גדי ביטון בפורום ריקודי עם. גדי הוא אחד המדריכים הבולטים בתחום, וניתן יהיה לשאול שאלות- וגם לקבל תשובות.
שבוע האירוויזיון בתפוז ממשיך זה היום השני. אתמול אירוח רועי וערן את נציג קפריסין לאירוויזיון השנה. היום תתארח נציגת צרפת. תוכלו לראות ולשמוע אותה Live בפורום אירוויזיון בשעה 17:00. כמו כן, רועי וערן יספרו על החזרה הראשונה של ליאור נרקיס שנערכה אתמול.

../images/Emo96.gifמגוון פעילויות היום בתפוז Live

הספירה לאחור לקראת האירוויזיון ממשיכה בפורום אירוויזיון. העניינים מתחממים, ורועי וערן ידווחו לכם היום מהשטח, יומיים לפני, איך צביקה פיק התעלם מהמשלחת הישראלית, ומה חושבים לעצמם חברי המשלחת הבריטית. בואו להשתתף בתוכנית, Live מריגה, היום ב-18:00
כל תהליך טוב של פיתוח רעיון, דורש שלב של "התפרעות" לפני גיבוש תוכנית פעולה. אתם מוזמנים לקחת חלק במפגש סיעור מוחות, שיעזור למיכל מנדל, מורה לחינוך גופני ומדריכת שחייה, המבקשת להקים פרוייקט לימוד שחייה לילדים בעלי מגבלות. תוכלו לתרום רעיונות, לשאול שאלות, להפוך את הקערה על פיה, להציע שת"פ מסחרי, לשדך חסות, ותוך כדי כך גם ללמוד את השלב היצירתי בתהליך בניית תוכנית עסקית. ינחה את המפגש אמיר דרור, יועץ ארגוני, מנהל פורום "להדליק אור בעבודה", העוסק בתהליכי צמיחה ומימוש אישי בעבודה. היום ב-20:00
דרורית אמיתי דרור, יועצת לגיל הרך, תתארח היום ב-21:00 בפורום גננות ותענה לשאלות הגולשים. דרורית תענה לשאלות הגננות בנושאי ילדים-הורים, וכן איך מתארגנים נכון בסדר-יום של הגן.

pinoki

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gifאבק כוכבים ../images/Emo41.gif

יש כוכבים שאתם אוהבים
יש כוכבים שאתם מעריצים
רוצים לדבר על זה בפורום
אבק כוכבים
זה המקום היכנסו לפורום ותפרקו הכל
שמעתם על עידכון חדש, רוצה לשתף את כולם
רוצים לשאול שאלה על כוכב המסויים
יש לך אתר פיצוץ שקשור לכוכבים שלך
ורוצה לספר לנו על זה
רוצים לשמוע עידכונים חדשים, לברר על כוכבים
זה המקום
אבק כוכבים
עולם הבידור הוא גדול ומגוון בכוכבים, תחום הבידור: זמרים, שחקנים, להקות. בואו , היכנסו לפורום ותצטרפו.

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

למצוא את עולם הבית, בפורום גולשים בזמן.
בני נוער וענייני סוסים בפורום רוכבים צעירים
עובדים מהבית וזקוקים לסיעור מוחות? בואו לפורום עבודה מהבית
מחפשים אקסטרים? קיפצו לפורום פרי רייד ודאון היל לרוכבי אופניים.
הפורום שרבים חיכו לו - פורום ניו מטאל.
מקום התאספות למעריצי הזמרת מישל בראנץ' - פתוח כבר עכשיו. גלישה נעימה!

למעלה