מגוון פעילויות היום בתפוז Live

../images/Emo96.gifמגוון פעילויות היום בתפוז Live

הספירה לאחור לקראת האירוויזיון ממשיכה בפורום אירוויזיון. העניינים מתחממים, ורועי וערן ידווחו לכם היום מהשטח, יומיים לפני, איך צביקה פיק התעלם מהמשלחת הישראלית, ומה חושבים לעצמם חברי המשלחת הבריטית. בואו להשתתף בתוכנית, Live מריגה, היום ב-18:00
כל תהליך טוב של פיתוח רעיון, דורש שלב של "התפרעות" לפני גיבוש תוכנית פעולה. אתם מוזמנים לקחת חלק במפגש סיעור מוחות, שיעזור למיכל מנדל, מורה לחינוך גופני ומדריכת שחייה, המבקשת להקים פרוייקט לימוד שחייה לילדים בעלי מגבלות. תוכלו לתרום רעיונות, לשאול שאלות, להפוך את הקערה על פיה, להציע שת"פ מסחרי, לשדך חסות, ותוך כדי כך גם ללמוד את השלב היצירתי בתהליך בניית תוכנית עסקית. ינחה את המפגש אמיר דרור, יועץ ארגוני, מנהל פורום "להדליק אור בעבודה", העוסק בתהליכי צמיחה ומימוש אישי בעבודה. היום ב-20:00
דרורית אמיתי דרור, יועצת לגיל הרך, תתארח היום ב-21:00 בפורום גננות ותענה לשאלות הגולשים. דרורית תענה לשאלות הגננות בנושאי ילדים-הורים, וכן איך מתארגנים נכון בסדר-יום של הגן.

Shai Felton

New member
היי תקשיבי../images/Emo170.gif

אנחנו כבר לא בפורום סוסים - כלומר אנחנו כבר לא צריכים לנצל שרשור כדי לעשות שרשור מה עשיתי בשיעור רכיבה
אפשר לפתוח שרשור נורמלי אבל נדמה לי שכבר יש

GrEeNwOmAn

New member
או שלא...

כבר יש שרשור כזה כבר, והוא יקפוץ ומוקפץ (קפיץ קפוץ) תמיד!

˜Me˜

New member
אתם יודעים שאין לא ../images/Emo167.gif../images/Emo104.gif

מגיבים להודעה של תפוז אנשים מודיע[אור וואטאבר], היא נמחקת אוטמטית

Shai Felton

New member
נכון../images/Emo170.gif

בגלל זה מומלץ לא להגיב להודעות האלו.... במיוחד כשיש לנו פורום חדש

זוהר בהצלחה מחר../images/Emo80.gif

שיהיה המון בהצלחה באליפות תחזור תביאי תמונות ותספר איך היה.

Sweet SuGaR

New member
חחח זוהר שכר צלמת אישית|בטטה|

100 ש"ח לשעה בחום.... ואני מצלמת...

zohark

New member
תודהההההההההה

וואי אני לחוץ רצחחח וברור שאני יביא תמונות .....יש לי את שי (הלא-בטטה) הצלמת האישית שלי ואני יספר איך היה..(אם במקרה ילך לי טוב...)

TauraMan

New member
בהצלחה חמוד!!../images/Emo20.gif

שנרט תהיה פצצה כמו תמיד!! תרכב הכי טוב שאתה יכול ותהנה

לקחת מקום כלשהוא באותצה תחרות?!

ואם יש למישהו בעיה עם השליחת תמוןנות שישלח לי לאי מייל אני אקטין ואשים פה!

למעלה