מות הבלוגספירה

../images/Emo96.gif מות הבלוגספירה

"עמיחי שלו יצא למסע בינות לבלוגים הישראלים שפועלים ברשת, וחזר עם מסקנות עגומות למדי: ב-2007 לא היה הייפ, כסף או איכות. מזל שיש פייסבוק" (נענע מחשבים) http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=526337&sid=127 "י.ש.", בלוגר בתפוז, כותב על הכתבה: "עמיחי מחפש סנסציות בבלוגוספרה וכשאיננו מוצא סנסציות הוא מכריז על מותה. להבנתי הבלוגוספרה לא מתה אלה הפכה לארוע יום יומי שגרתי שרבים משתמשים בו: כותבים וקוראים. הרשתות החברתיות תופשות עכשיו את הכותרות והחדשות." http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1163741 ומה דעתכם?

דנטל

New member
מזל שיש פייסבוק? ../images/Emo5.gif

איכות... פייסבוק... לא מתחבר לי. טוב, הוא בעצמו כתב שהזבל הקיומי מפנה את עצמו לרשתות חברתיות. בנוסף, בהתחלה הוא מציג דוגמאות ל"בלגנים" שעשו בלוגים. איזה בלגן יצא מפייסבוק? למה מזל שיש פייסבוק? איזו מין השוואה זו? בשביל מה לתקוע את פייסבוק בכתבה הזו? מה למחט ולתחת? או שזה בשביל שחיפושים בגוגל על המלה פייסבוק יעלו גם את הכתבה הזו?

בלו10גטל

New member
ניקוי הזבל

אני חושב שעמיחי שלו מנענע עלה על משהו מעניין מאוד. כל הטוויטרים והסנוזים למינהם מנקים את כל החרא מהבלוגספריה בכך שהם מאפשרים לאנשים לפרסם את החרא הזה בשירות מיקרו בלוגינג שלהם ובזכות כך הם לא מייגעים את הקוראים שלהם עם פוסטים ארוכים שכל מטרתם הייתה לספר שהם ראו מישהו מוזר ברחוב. אם התחזית הזאת אכן תתמש תיהיה לנו בלוגספריה מעניינת יותר עם פוסטים שאיכותם רק תלך ותעלה. אינשאללה.

דנטל

New member
לי זה נראה

שתופעות כמו סנוז רק מתווספות לפעילות (זבלית ולא זבלית) ולא באות במקומה.

suki da yo

New member
נצל"ש:

האתר של בלוגטל ירד? משום מה אני לא מצליחה להיכנס אליו, אני נדרשת להזין שם משתמש וססמא...

בלו10גטל

New member
כן ירד

הורדנו אותנו לזמן בלתי מוגבל כי אנחנו עובדים על גרסה חדשה ומעניינת יותר.

למה אתה רואה בזה "חרא"?

יש אנשים שאותם זה יעניין ויש אנשים שלא. בכל מקרה, זה לא "חרא". אני מסכים שניתן להניח שאם שרותי המיקרו בלוגינג יתפתחו ויצברו תאוצה, במיוחד בקרב הבלוגרים, אז תכנים כדוגמת "ראיתי משהו מוזר ברחוב" יהיו תחת השרות המתאים להם (מיקרו בלוגינג ולא בלוגים רגילים). אבל בשורה התחתונה, כל אחד יבחר איפה לפרסם ומה לפרסם - עדיין יהיו כאלה שיראו בבלוגים מקום לפרסם גם תכנים כאלו, ואני לא חושב שזה פסול.

למעלה