מזל טוב ליעעתתתתת!#$$%#!@

Bakura

New member
../images/Emo96.gif מזל טוב ליעעתתתתת!#$$%#!@

ליעת שלי שלישלישלישלישלישליש...................וזה יכול להמשך לנצח ~ טםטםטם ~ D: ((*משתעלת* נחשו מי יושבת לידי בכיסא שלי? >> אנבי: יושב, יושב ><*! I have Zain! באקי: אוקי @_@;;;)) The number one Bitch of the world !!! סתםסתם ~ D: we love you ליעתוששש D: אז מזל טוב ! והמוח שלי לא חושב אז ענבר תכתוב ~ D: אמג ליאת את בת 16 ;<! זוהר אומרת שאת לא נראית בת 16 אבל היא גם רוצה אוכל אז היא לא נחשבת. אז S: המון ברכות ואיחולים יומולדת נפלא ונעים מלא חיבוקוקים מבחורים נאים ונישקוקים מבחורות יפות ואני לא אתן לך להביא לי על המשפט הזה מכות XD חעחע, רוסיה :> את יותר מרוסי-אל את ספרדרוסיה-אלה, ובלעדיך לקוספליי של אוריהימה בעולם אין שום תקווה ;< אואבות אותך! באקי ואנבי D:!~ אנבי:אני ראשונה, אני ראשונה >< באקי:... לא D: מזל טוב מותק!~ 3> ((ולמי שלא יודע, ליאת זאת Sasukegirl ואיפושהו שם עמוק בתוך המחשוף היא בנאדם טוב ;<)) ואפרופו בליץ'. אמג, הינאמורי היא דגגגגגגגגגגגגגג היא נמו !!!! ויש לה אבא מזה מגניב ~ ..והוא גם טעים !! באקי: לא, דיג זה רצח!
! *משתעלת שוב* כפי שאמרתי. היטסוהינה זה אאוט. הינאנמו זה אין D:~! הינה זה כמו טחינה ;; אני רוצה אוכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אההההההההההההההההההההההההההההה .. זאת שוב הייתה זוהר. אז, ליעת, אמרנו לך כבר מזל טוב? ^_^

keep smiling

New member
מזלטוב ליאת. ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[אמ, רציתי לשלוח לך הודעה, אבל גיליתי שאין לי אותך במסנג'ר. מוזר, הייתי בטוחה שדווקא יש לי אותך. ^^;;;] המוןהמון מזלטוב, המוןהמון...משו, עד 936 בלי מע"מ וקמטים! D: שתמשיכי להיות ג'ינג'ית כוסית שכולם מדברים עליה..ם,ם אמ, זהו נראהלי. ^^; מזלטוב. D:

Sakai Shana

New member
ליעט...3:

את כוסע.
מזלטוב מותק! DDDD: תמשיכי להיות כזאת ג'ינג'יתכוסעשבאלילאנוס
אמ, כע .___. ^^~ יומולדת שמחחחחח ובטריות שנשמרות במקרר! D: אנימושעפת את מבינה @@; אני ואחותי סדרנו את הבית, אני בחדר שלי והיא בחדרמחשב [שזה אומר לקחת את כל מה שהיא רואה ולשים בחדרשלי כי הכל פה שלי], את הבטריות הריקות שמצאתי בחדרשלי שמתי במקרר, ואת הבטריות הריקות שהיא מצאה... היא העמידה פה בשורה ע"פ סוגים וגדלים. O________ס כאילו, זה אמור להיות לקישוט? O_________ס גומנה על הדברים הלאקשוריםXD ^^~ להלהלה~ גם לי אין אותך במסן וזה לא בסדר~ [קיפעאתלאלבד!]. נאמ, סליחה על הזיבולים;; עדיף שאני אסתום. :X לא טוב לי לסדר מהרגע שאני מתעוררת. :X אוהבתאותך3>~

Hinamori

New member
מזל טוב ^_______^

עד 120 שנה וכאלה XD[ הן סתם היו באותו הפריים כי לא היה אין לתקוע אותם, נמוסוי והיטסוהינה זה קאנון !~]

לבנדר א

New member
מזל"ט D:

אני איומה בברכות... P: פשוט קחי סוי ושיהיה יומולדת שמח~D:

keep smiling

New member
יום הולדת שמח, ליאת. ../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. אוהבת, ויוי.

ShuNka

New member
ליאת *_*~

מזל טוב ^0^
פעם ראשונה שלא איחרתי לאחל למישהו
חשוד! בכלמקרה, הרבה שמחה, אושר ועושר עד עצם היו-- עד 1371 כ-6 וחצי!!!1 D:

למעלה