(
) מישהו מתכנן לעבור דירה?

(../images/Emo96.gif) מישהו מתכנן לעבור דירה?

"שירות הבלוגים של מיקרוסופט יגויר בשנה הקרובה. Blogger של גוגל יתורגם אף הוא, ושני השירותים צפויים לאיים על הדומיננטיות של ישראבלוג ויספקו לבלוגרים אפשרויות נוספות" (YNET) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275033,00.html

לא, בשביל מה?

תפוז מציעים כלים נהדרים לניהול הבלוג, העיצוב שלו לא צפוי להשתנות כי אני אוהבת את הקו הנקי שבו, ויש את המערכות הקהילתיות האחרות של תפוז שמאפשרות קיום דו שיח עשיר הרבה יותר מאשר מערכת בלוגים בלתי תלויה. מה שכן, אני מתכננת מתישהו בעתיד להקים בלוג בגוון מקצועי, ואותו אני לא אחזיק בתפוז, אלא ככל הנראה באתר עם דומיין עצמאי. כי הדבר היחיד שאולי קצת יכול להפריע הוא שבאמת יש כל כך הרבה בלוגים, שקשה לבלוט החוצה אל מחוץ לתפוז באמצעות בלוג שהוא כל כך מערכתי. לכן, למשל, כל מיני אנשים עשויים להחליט שהם מעדיפים דווקא בלוג ב"רשימות", כי הוא יותר אליטיסטי, וזה כביכול חותם איכות.

אני לא עובר מפה

השלב הבא אם יקרה יההי סגירת הבלוג והקמתו באתר משלי בלי טובות, בלי פרסומות וכבר רכשתי דומיין לזה

TheWhiteTigris

New member
בוא נגיד ככה...

אני ההיתי עם תפוז מההתחלה של הבלוגים. הרבה לפני שהם החליטו ללכת יחסית לקראת הגולשים ולאפשר להם אופציות עיצוב רבות (היתרון ההתחלתי של ישרא). מבחינתי, אני כל כך רגיל לתפוז (אני זוכר אותו עוד מ 1996 כשהייתי עדייין רק נכנס לאינטרנט כדי לקבל מידע על מכבי ת"א, ואם אני לא טועה אלה היו ימיו הראשונים) שמבחינתי תפוז "תלוים רק בעצמם". משמע כל עוד תפוז לא יעשו טעות קשה כלשהי, אני כנראה אשאר כאן.

פגעסוס

Well-known member
אני

לא. אבל אני מניח שזה היה ברור מלכתחילה. מה שכן אני בטוח אפתח שם בלוגים כדי לבדוק את האתרים המתורגמים (כשיהיו מוכנים)...

ny22

New member
מנהל
אני לא יודע...

אבל מה רע בזה שיהיו לי כמה בלוגים? בינתיים, נאי חושב שהבלוג הרשמי שלי ישאר בתפוז..

למעלה