מפגש פורום- התפקדות מי בא להזכירכם יום חמישי הקרוב!! כדאי לכם, בני מביא קרמבו
G glitter8 New member 11/2/06 #1 מפגש פורום- התפקדות../images/Emo168.gif מי בא להזכירכם יום חמישי הקרוב!! כדאי לכם, בני מביא קרמבו
P popikon23 New member 11/2/06 #3 למרות הפיתוי ../images/Emo215.gif לצערי, לא אוכל להגיע. אבל מאוד בא לי קרמבו עוד מאתמול! מי בא איתי לקיוסק לקנות?
למרות הפיתוי ../images/Emo215.gif לצערי, לא אוכל להגיע. אבל מאוד בא לי קרמבו עוד מאתמול! מי בא איתי לקיוסק לקנות?
S sarita4 New member 12/2/06 #7 אין צורך שתקני שם שתגיעי אלי אז נקנה ביחד ויום שישי אני לא עובדת אז כמובן שאת יכולה לישון אצלי אבל שבת אני עובד כפולה ואני מקווה שתיעי אלי כמה שיותר מוקדם מחכה לך....
אין צורך שתקני שם שתגיעי אלי אז נקנה ביחד ויום שישי אני לא עובדת אז כמובן שאת יכולה לישון אצלי אבל שבת אני עובד כפולה ואני מקווה שתיעי אלי כמה שיותר מוקדם מחכה לך....
Y YulaShpil New member 13/2/06 #8 ../images/Emo96.gif מפגש הפורום - יום חמישי../images/Emo70.gif חשוב מאוד! לא לשכוח! כולם מתבקשים להתייצב! ביום חמישי זה קורה: חבורת דויד ברוזה נפגשת בפעם הראשונה בהרכב (כמעט) מלא. אז יאללה, להמשיך להתפקד!
../images/Emo96.gif מפגש הפורום - יום חמישי../images/Emo70.gif חשוב מאוד! לא לשכוח! כולם מתבקשים להתייצב! ביום חמישי זה קורה: חבורת דויד ברוזה נפגשת בפעם הראשונה בהרכב (כמעט) מלא. אז יאללה, להמשיך להתפקד!
A alti26 New member 15/2/06 #9 היי לכולכם !!!!!!!!!!!!!!!!! כנראה יש לי מחליף בעבודה ואשמח להגיע ,האם דיוויד גם יהיה ואשמח באם אדע האם רוצים שאגיע או לא רוצים ומי שלא רוצה אשמח שיכתוב זאת שלא אתאכזב למרות שאכזבות יש למכביר דודי
היי לכולכם !!!!!!!!!!!!!!!!! כנראה יש לי מחליף בעבודה ואשמח להגיע ,האם דיוויד גם יהיה ואשמח באם אדע האם רוצים שאגיע או לא רוצים ומי שלא רוצה אשמח שיכתוב זאת שלא אתאכזב למרות שאכזבות יש למכביר דודי
Y YulaShpil New member 16/2/06 #10 "../images/Emo79.gifהיום, היום הזה ממש" היום זה קורה! מפגש הפורום הראשון יוצא לדרך. להתראות בערב
S SHANILIROY New member 16/2/06 #11 תהנו לכם .... אני בבית מיום ראשון , הבן שלי חולה עם חום , והיום הופיע גם פריחה מסכן קטן שלי ...
Y YulaShpil New member 16/2/06 #13 ../images/Emo184.gifשיהיה בריא, המסכן הקטן מקווים להיפגש בהזדמנות אחרת
S sarita4 New member 16/2/06 #12 ../images/Emo212.gif אנשים!!! המפגש מגיע ומתקרב היום!! ייייששששששש!!!!!!!!!!!