(
)עולם הפרסום גילה את פוטנציאל הבלוגים

wranger

New member
(../images/Emo96.gif)עולם הפרסום גילה את פוטנציאל הבלוגים

בלוגרים שכותבים ביקורות על מסעדות, תוכניות טלוויזיה, מוצרים שונים... נשמע מוכר? בחדשות 10 הכינו כתבה קצרצרה על מה שבבלוגיה שלנו כבר קיים לא מעט זמן: אנחנו נזמין אתכם לנסות/לפגוש/לקרוא/לטעום משהו, ואתם תכתבו על זה. יאללה? יאללה. אני יודע שלא מזמן היה לנו דיון קטן בנושא הזה, אבל לא תיאמנו את זה עם הכתבה בחדשות... אז - יצא לכם לקבל משהו תמורת כתיבה עליו? או אולי הוזמנתם לביקור במקום כלשהו? הייתם רוצים לראות עוד שיתופי פעולה כאלה בין בלוגרים לבין חברות מסחריות, או שאתם רואים בזה טעם לפגם? ולתשומת לב הגולשים שהם גם במקרה מנכ"לי חברות מסחריות מובילות - על איזה מוצר או תוכנית טלוויזיה לא הייתם מוכנים לכתוב בשום פנים ואופן?

wranger

New member
ראשוןןןן!!!!11

כן, יצא לי לקבל מוצרים בתמורה לכתיבה. קוראת בבלוג שלי טענה שהתמסחרתי, אבל אני לא רואה בזה שום דבר רע - אני משתדל להשתמש במוצר כטריגר לכתיבת רשומה ברוח שמתאימה לבלוג שלי, ולא ליצור רשומה פרסומית מובהקת. ככה, אני מקווה, יוצאות לי גם רשומות שהקוראים הקבועים שלי יאהבו לקרוא, שבהם המוצר הוא לאו דווקא השחקן המרכזי. כתבתי על ספרים, ביסקוויטים לכלבים, ועוד משהו ששכחתי אותו כרגע, וחוץ מזה אני חבר במועדון הבלוגרים של ערוץ 10, זה שצוין בכתבה שבקישור בהודעה הראשית, למרות שלא ידעתי שקוראים לו ככה. במסגרת המועדון הזה נכחתי בשתי הקרנות בכורה של תכניות בערוץ, וברגעים אלה ממש אני מחמיץ הקרנת בכורה של תכנית נוספת (לא הצלחתי לבטל משהו שנקבע קודם, אם מישהו מערוץ 10 תהה איפה אני). אני לא רואה, כאמור, שום דבר רע בשת"פ כזה בין חברות מסחריות לבין בלוגרים - ראשית, למיטב ידיעתי, מעולם לא הוכרחתי לכתוב בתמורה למשהו, אלא כתבתי כי התחשק לי. במקרה היחיד שבו לא בא לי לכתוב, העברתי את הספר לזוגתי, שכתבה עליו בבלוג שלה, אז יצאה מזה רשומה נאה בסוף בכל מקרה. שנית, לא הוכרחתי לכתוב רשומה חיובית, כלומר גם אם לא מאוד נהניתי ממוצר כלשהו, יכולתי לכתוב את זה. ועל מה לא הייתי מוכן לכתוב בשום פנים ואופן? לא יודע. אולי על מוצר כלשהו שנוסה על בעלי חיים, מסיבות מובנות. לא עולה לי משהו נוסף כרגע.

לא צפיתי בתוכנית אך בתי בדיוק באה וסיפרה שראתה שדיברו על הבלוג של אמנון כרמל ,היות ואני מנויה על הבלוג שלו ושולחת לבתי קישורים לרשומות המרתקות שלו בתחום שמעניין אותה ,חקר המוח . אני קיבלתי מבצלאל להתנסות באתר "לופה" ויחד עם הבת חובבת הצלום ,מאד נהנו שתינו מהכרת אתר "לופה" ויצירת ספר צילומים משותף של שתינו .בזכות הכרות עם לופה ,הזמנו ספר צילום נוסף שערכנו בנותיי ואני כמתנת יום הולדת לבעל ואבא . תלוי איזה מוצר נותנים לנו לבדוק ,אותי בעיקר מעניין מה שקשור לצילום .כמו שחווינו עם לופה . כך שאני לא מתנגדת לשיתופי פעולה מסחריים כל זמן שאפשר לתת ביקורת בין חיובית ובין שלא .

דנטל

New member
ראיתי את הכתבה

(הטלויזיה שלי עדיין לא מחוברת לכלום, אבל הייתי אצל אמא שלי בדיוק) קיבלתי כרטיסים לכמה סרטים, קונדומים ושמן סיכה שלא היה לי מה לעשות איתו, והקרנה של הסדרה סלבס. אני בעד. כל עוד מותר לי גם לכתוב דעה שלילית, אני ממש לא רואה בזה בעיה. אני משתדלת לכתוב, בנוסף לביקורת, גם על אסוציאציות שהמוצר מעורר אצלי שלא קשורות בו, בעיקר קשורות לחיים שלי. חוץ מזה, אם זה מדרבן אותי לכתוב פוסט - ועצלנית כמוני הרי צריכה דרבון - אז מה טוב. בהחלט אשמח לקבל עוד מוצרי מין. מכיוון שרוב מה שקיבלתי היו כרטיסים לקולנוע, אז הדוגמה למשהו שלא אכתוב עליו בשום פנים ואופן שעולה לי בראש כרגע זה סרטי אימה. לגמרי לא בשבילי.

goldy

New member
את צודקת../images/Emo111.gif../images/Emo226.gif

אין דבר שגבר ישמח לקבל יותר מאשר אספקה שוטפת של קונדומים
.

דנטל

New member
יש הרבה דברים

בלי קשר, קונדומים לא צריכים להיות נחלתם רק של הגברים.

suki da yo

New member
רגשות מעורבים

גם אני קיבלתי בזמנו (כשעוד הייתי בארץ) כל מיני דברים, בעיקר ספרים, וסיקרתי, אז אני לא יכולה להגיד שאני נגד, אבל עדיין, היום זה הפך להרבה הרבה הרבה יותר נפוץ בתפוז ואיכשהו משהו בזה גורם לי לחוסר נוחות.

למעלה