עיתונים פותחים בלוגים

../images/Emo96.gif עיתונים פותחים בלוגים

"...סמנכ"ל שיווק של חברת טלפונים סלולריים טען כי הוא מתייחס לבלוגרים "בכל הרצינות", הווה אומר, הוא שולח להם טלפונים חדשים כדי שיכתבו עליהם בבלוגים שלהם. [...] והגדילה מכולם היח"צנית אירינה שלמור, שקראה לעיתונאים לשלב כוחות במלחמה נגד הברברים החדשים: "האיום הכי גדול על העיתונאים הם הבלוגרים. אתם בעיתונות הכתובה אחראים על המחדל הזה שנקרא בלוגרים. אתם מרוממים אותם בעיתונים שלכם". .." (שוקי טאוסיג, העין השביעית). http://www.idi.org.il/hebrew/seventheye/seventheye.asp?id=3515 קטע מעניין שמציג המון דוגמאות לעיתונאים שמנהלים בלוג באינטרנט וכן עיתונים שמקדמים ומעודדים את הכתבים שלהם לכתוב בלוג.

gesus

New member
אני אמנם לא יכול לדבר בשם אירינה

אבל אני יכול לדבר בשם המשרד שלנו. בלוגרים לעיתים עלולים להוות בעיה מכיוון שאין עדיין הסדרה של החוקים ודרכים להתמודד עם מיקרים בהם בלוגרים לא שומרים על כללי אתיקה שעיתונאים נדרשים לעמוד בהם. אני משער שזו הסיבה שבגללה אירינה התבטאה כך. אני בטוח שגם היא מבינה את חשיבותם של הבלוגרים במפת התקשורת בישראל. __________________________________________________________________ עומר רוזן מנהל מחלקת אינטראקטיב PR סיגל אביטן תקשורת

suki da yo

New member
"המחדל הזה שנקרא בלוגרים"../images/Emo46.gif

הנה מישהי שעלה לה השתן לראש...

דם דם

New member
"הברברים החדשים"

רק שלא יעלה לה לחץ דם מרוב שהיא עצבנית משיגינע שכמותה ומה פתאון עיתונאים פותחים בלוג. מה קרה נגמרו העיתונים לכתוב בהם? אני חושב שמין הראוי לעשות עין תחת עין. העיתונאים פולשים לתחום בלוגים ואנחנו הבלוגרים נפלוש לתחומי העיתון ונכתוב בו ככול העולה על רוחנו.

למעלה