(
) פדופיל בבלוג: אנחנו מיעוט

(../images/Emo96.gif) פדופיל בבלוג: אנחנו מיעוט

"פדופיל בבלוג: אנחנו מיעוט נרדף - הבלוג "גם אני פדופיל", שהצדיק את הסטיה בנימוק כי מדובר במעשי אהבה, מצביע על כך שפדופילים בישראל אינם נרתעים ברשת. הבלוג הוסר בעקבות פניית ynet" (ידיעות אחרונות) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3377912,00.html

ואולי ספק השירות במקרה שלנו תפוז

צריך להפעיל איזה שהוא מנגנון סיבון ובדיקה?

ע ל ו מ ה

New member
נעמה כתבה על זה ב-807 בשבוע שעבר

(אין לי כוח לחפש את הקישור) כתבה שבאותו בוקר הובאו לידיעתה כמה רשומות עם אופי פדופילי. שהרשומות הוסרו והטיפול הועבר למשטרה (או משהו כזה). נעמה הזמינה את כולנו ליידע אותה על מקרים נוספים כי "היא תדע מה לעשות אתן".

גאמי

New member
כן שמעתי על המקרה.

המקרה המוזר של הפדופיל בשעת לילה מאוחרת. בחיי הפדופיל הקדוש. טוב שנגמר.

הוא עושה שם רע

לפדופילים שבמילא לא סובלים מ"עודף תדמית טובה" לא כולם הולכים אחרי היצרים שלהם, ממש חבל שזה מה שהוא עושה. שמח שהסירו את הבלוג שלו, יצא לך לקרוא את "אני, פדופיל" פה בתפוז? חשבתי שצריכים לתלות אותם לפני שקראתי את בלוגו.

דם דם

New member
../images/Emo45.gif צודק לגמרי

היה כאן אחד בתפוז שכתב בלוג בו הוא התוודה שיש לו יצרים כלפי ילדים אך מעולם לא ניסה או העלה בדעתו לפגוע בילד, הוא כבר שנים מונע מעצמו לממש את סיפוקו ויפה שכך לדעתי. אותם אנשים פדופילים שמודעים למצבם וירצו למשל לפנות לעזרה יחשבו עכשיו פעמיים אם יראו שהחברה ישר רוצה להעמיד אותם בכיתת יורים. תחשבו אתכם במקומם, אם ונניח היה לכם החשק להיות עם קטין, איך הייתם פונים בדיוק לעזרה. זה לא משהו שהולכים לרופא משפחה ואומרים לו דוק' תרשום לי כדורים נגד קטינים. הבלוג והאמצעי תקשורת הוא אחד מהשלבים שלהם כדי לציצור קשר ולצבור ביטחון כדי לטפל בעצמם (ובמקרה הרע כדי ליצור ביטחון ומיומנות כדי לעשות את זממם) אבל אל לנו להניח לאותם מקרים בודדים שאפשר לטפל בהם.

ע ל ו מ ה

New member
מה זאת אומרת?

זה בהחלט משהו שהולכים איתו לרופא - קודם רופא משפחה ואח"כ פסיכיאטר אני מניחה - ומקבלים טיפול מונע כדי להיות יכולים להיות חלק מהחברה. פדופיל יכול לכתוב בלוג שבו יחלוק איתנו את הקשיים שלו, כמו שקלפטומן יכול לספר לנו כמה קשה לו או כמה סחב היום, או כמו שגבר מכה יכתוב את הסיפור מהצד שלו. אבל אם בבלוג שלו תהיה הסתה - למשל, אם התכנים שלו יהיו מהסוג שמגרה אותו ומגרה פדופילים אחרים - בהחלט שלא יהיה לבלוג שלו מקום, כמו לכל בלוג מסית.

דם דם

New member
ברור שבלוג מסית

זה לא, אבל הבלוג ההוא שהיה בתפוז (אני לא מצליח לאתר אותו עכשיו...יש מצב שהוא אפילו נסגר) לא הטיף לפדופיליה הוא סיפר את חי היום יום שלו מנקודת מבט של פדופיל בפוטנציה. עד כמה היצרים שלו הוא מחזיק אותם,עד כמה הוא מגורה כשהוא רואה ילדים ברחוב ומתאפק בצורה מעוררת הערצה של ממש. ל90% מאיתנו לא נראה לי שיש את היכולת לשלוט בצרכים וביצרים שלנו כמו שיש לאותו בחור. שלא תביני לא נכון,אני גם נחרדתי כששמעתי על הבלוג הזה לראשונה, אבל לאט לאט מגלים שיש אדם מאחורי אותו כינוי "פדופיל" ובעצם זה סוג של יצר וסטיה שהוא חי איתה ומנסה להעלים אותה. אנשים מסוגו היו רוצים שלא יתיחסו אליו כאל מפלצת ושיבינו שהוא בעצם רוצה שיעזרו לו, האמת היום אני לא יודע מה נסגר עם אותו אחד ואם הוא פנה לטיפול או לא. מה שאני אומר בעיקרון,זה לא לסגור יש את כול "הבלוגי פדופילים" שיש פה...כול מקרה לגופו מה שאם כבר צריך לסגור זה את הבלוגים שמטיפים ומסיתים למינהם (כמו אותם בלוגים של אנה ומאיה-אנורקסיה ובולמיה, או בלוגים שמסיתים לגזענות,שנאה,פדופיליה גם, אלימות משפחתית) אבל לא לסגור את אלה שמציגים את העולם מנקודת מבטם

ע ל ו מ ה

New member
לא שותפה לדעתך

לא יודעת להחליט אם אני לא שותפה לדעתך כי אני אמא ואתה לא, או שאני לא שותפה לדעתך כי אני עברתי התעללות מינית כילדה (ואני לא יודעת לגביך). אבל אני לא שותפה לדעתך. מבחינתי, כל פדופיל הוא רובה טעון. יכול להיות שאפשר להעריץ אותו על הכוחות שלו, אבל העובדה היא שחייהם (כן, חייהם, זה הורס חיים טראומה של התעללות) של הילדים שסביבו נתונים בסכנה מתמדת, והכל תלוי בכוח הרצון שלו. בניגוד לאלכוהוליסט שגם הוא חי כל יום במאבק מתמיד, הסכנה אצל פדופיל היא לסובבים אותו, ולא לעצמו. כנ"ל לגבי אנורקסים. אפילו הסתה לגזענות ושנאה, ואפילו אלימות במשפחה, הן בדרגת חומרה פחותה מהסתה לפגיעה ישירה בילדים. וזה מה שעושה פדופיל. ע"מ להגן על החברה, על הילדים שבחברה, אין לדעתי מקום להגן על זכויותיו של הפדופיל. הוא חייב לקחת תרופות, אחרת אין לו מקום בחברה.

דם דם

New member
שלא תביני לא נכון

תרופות ברור שאני חושב שאותם אנשים צריכים לקחת בדיוק כמו אנסים למינהם שיש להם יצרים ותשוקות שצריכים לטפל ביצר שלהם את העניין שאת אמא פשר להבין למה את רוצה להגן על הילדים, את הנושא שהותקפת מינית זה כבר אישי למדי ככה שהוא נהיה כבר אישי עבורך כול הנושא של הטרדות מיניות ופדופיליה. אני בסך הכול אומר שלא צריך ישר להרחיק מאיתנו כול אדם שיש בו מין סטיה מהנורמה בין אם זה פדופילים או אנסים למינהם, צריך לטפל בקורבנות אבל צריך גם לדעת לתת עזרה לאלה שזקוקים ורוצים אותה כדי לא לפגוע בסביבה....עכשיו מצאתי את הבלוג של אותו בחור מתפוז בו הוא כותב שטיפול תרופתי עולה 800 שקל לשבוע שזה מין סירוס כימי ובנוסף הוא גם צריך פגישה עם פסיכולוג נדמה לי. העניין שצריך לסייע להם להתמודד עם מחלתם (סטייתם אם תרצי לקורא לזה ככה) ולא להפיל את כול הנטל עליהם. במקרה אותו בחור יש לו האמצעים לשלם עבור התרופה והפסיכולוג אך מה עם אותם עשרות או מאות אחרים שחסרי אמצאים לממן לעצמם את זה כדי למגר את היצר, אותם אנשים אחר כך הולכים ברחוב ומטירידים ילדים. צריך גם להם לתת במה כדי שנעזור להם לעזור לעצמם ולא להשליך אותם לכלבים ואז לבוא ולהתלונן על זה שהם לא טופלו כראוי ונהפכו למה שנהפכו.

ע ל ו מ ה

New member
ללא ספק חובתה של החברה לממן

את הטיפול, גם התרופתי וגם הפסיכולוגי. זה אינטרס של החברה וחבל מאד אם היא מתנערת ממנו. ונראה לי שהנץ תכף מוחק לנו את השרשור... אני לפחות כבר זנחתי את נושא הבלוגים בדיון הזה

דם דם

New member
שמעי נושא מעניין ../images/Emo3.gif

אני רוצה לראות שהוא ימחק את זה עד שכתבנו את כול זה...אני יחמם עליו את נויה היא תראה לו מזה

עלומה יקרה

גם אני עברתי את מה שהזכרת למעלה ואני לא מסכים איתך. פדופיל הוא פדופיל לא מבחירה, אם ניסה לשלוט על יצריו, כמו אותו אדון שאלעד מדבר עליו ועוד דיבר על כמה צריך לשמור שלא לפגוע בילדים, כמה זה הורג אותם, אני לא מבין איפה צריך לקחת לו זכויות או להתייחס אליו כמפלצת. התרופה שהם אמורים לקחת לא נמצאת בסל התרופות, זריקה אחת עולה בערך כ-800 שקל, לא כולל את הטיפול הפסיכיאטרי שזה מחייב. את הזריקה הם אמורים לקחת לפחות פעמיים בשבוע, לפי מה שהבנתי, אם לא יותר. המדינה לא באה לקראתם ולא עוזרת להם להבריא, מה גם שאחד שמתוודה על סטייתו ישר נהיה מנודה ומצורע ללא שום קשר לאם נתן לשד לצאת או לא. כשהחברה לא תנדה אותם ישירות על הסטיות הלא ממומשות שלהם והמדינה תחליט שהילדים מספיק חשובים לה כדי לטפל במחלת הפדופיליה, רק אז יהיה פה שינוי.

ע ל ו מ ה

New member
אין ספק, לגבי המדינה, וכבר הסכמתי

ובכל זאת הסכנה לחברה גדולה יותר מאשר אצל עבריינים מסוגים אחרים. ובכל מקרה, מעבר לעובדה שאמרתי שהם "אקדח טעון", לא אמרתי שצריך להתייחס אליהם כאל מפלצות, ולגבי הבלוגים אמרתי שצריך למחוק כל דבר שהוא הסתה. אם הבלוג משמש לו ככלי עזר בהתמודדות ואין בו הסתה, יש לו מקום כמו לכל בלוג אחר.

פגעסוס

Well-known member
זה די דומה להחלטה לגבי בלוגים אנורקטיים

אם הם משמשים כלי למלחמה המחלה ולפריקת רגשות, יש להן מקום. אם הם משמשים כלי לעידוד ותמיכה במחלה (והיו לא מעט כאלה) מוחקים אותם.

דיטי

New member
בדיוק דעתי

ובגלל שגם אני עברתי את זה. אנחנו עברנו את ההתעללויות האלה בגלל שאנשים לא שלטו על יצריהם. אדם שכן שולט ביצריו והולך לטיפול (אולי הוא עדיין אקדח טעון), אבל בלוג משלו יכול - אם כבר הסתה - לגרום לפדופילים אחרים גם ללכת לטיפול. אדם שמספר כמה שהוא מתענה עם הבעיה הזו ומתאר את התהליך שהוא עובר בנסיון לפתור את הבעיה יכול להועיל ולא רק לגבי פדופילים אחרים, אלא גם לשינוי ביחס המדינה. אני בעד בלוג כזה. לגמרי לא בעד בלוג מהסוג שתואר בראש השרשור.

למעלה