פריצה לבלוגים בישראבלוג

../images/Emo96.gif פריצה לבלוגים בישראבלוג

"שונאי להקת "טוקיו הוטל" פרצו לבלוגים בישראבלוג - שונאים מושבעים של להקת הפופ-רוק הגרמנית מחקו טקסטים בבלוגים של המעריצים. עורכת ישראבלוג: הפרצה נסתמה, הבלוגים שוחזרו." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475807,00.html

דם דם

New member
זה רק מראה

שישרא בלופ ממשיכה להיות חממת גידול לבני נוער מטופשים רק לפני כמה ימים דנו פה בשרשור על אנה ומאיה או מיה כפי שנויה טרחה לתקן. מה שמראה שרוב הבלוגרים בישרא הם נערים וילדים בתפוז אנחנו יותר איכותיים מהם ולא מתנהגים כמו תינוקות

אני לא מסכים

נכון שיש רוב של בני נוער והם הדומיננטיים ביותר בישראבלוג, אבל יש גם לא מעט בלוגים של בני 20-30+ (פחות מאלו של הנוער, נכון). לפי הסטטיסטיקות האחרונות מישראבלוג, יש דווקא עלייה במבוגרים. חוץ מזה, כל אחד כותב על מה שמעניין אותו. אי אפשר להגיד שאחד יותר איכותי מהשני (ובוודאי שאי אפשר להכליל את כל ישראבלוג).

דם דם

New member
יכול להיות שיש עליה

בחתך גילאים אבל מה שכן רואים ושומעים מפעם לפעם את התכנים הבוטים את ההתנהגות החצופה של אותם צעירים בישרא. בכול אותם שנתיים וחצי שאני עוקב אחר בלוגים מעולם לא נשתקלתי במשהו שבלוגרי תפוז עשו רע. לא פרצו לבלוגים לא "צלבו" בלוגר אחר בקיצור,ההתנהגות בתפוז יותר ראויה. כנראה בגלל שיש פה יותר קשב של המערכת לגולשים וגם יד יותר נוקשה נגד דברים שכאלה. ועובדה שישרא קרו לא מעט דברים איתם בשנתיים וחצי שאני מכיר את עולם הבלוגיה. אם זה אותה פרשה של בלוגרית שהתאבדה שם. והפרשה שקרתה עם אילנה דיין(נדמה לי) של כמה בלוגרים שהופיעו בתוכנית ואחר כך היו מושא לצחוק בכול רחבי ישרא עד כדי כך שאותם בלוגרים שם פשוט עזבו משם. אם זה מקרים נשנים של פריצות והשחתות שם (שזה כבר יותר קשור למערכת ביטחון של האתר) ובכלל האווירה שם היא של מין גן ילדים. כמובן שאני מתכוון למה שאני מכיר ויודע. ואני לא מתכוון להכליל את כול ישרא. אבל מספיק תפוח רקוב אחד כדי להעכיר אווירה שלמה

לא צריך להיות מתפוז/ישראבלוג

כדי לפרוץ לבלוג או "לצלוב" בלוגר, לא צריך להיות מישראבלוג או מתפוז. אולי תפרוץ באמצעות בלוג שהקמת רק למטרה הזו או בכלל מבלי להירשם. אם מישהו פרץ למערכת, זה לא מעיד שום דבר על הקהילה (בעיקר כי אולי הוא בכלל לא קשור אליה). גם כדי להתייחס לבלוגר בצורה שלילית לחלוטין, לא צריך להיות באותה מערכת בלוגים שבה הוא כותב - אתה יכול לעשות את זה דרך תפוז, בלוג עצמאי והאפשרויות לא נגמרות. נכון שאולי תמצא התנהגות שהיא לא מי יודע מה, אבל ברור שאי אפשר להגיד שכל הקהילה של ישראבלוג היא כזו. מספר הפעמים שהיו פריצות לישראבלוג הוא דיי קטן וגם כשהיה, הכל טופל בצורה מהירה. וכל מה שתיארת - כמו בלוגרית שהתאבדה, יכול לקרות גם כאן, בבלוג עצמאי כלשהו ובדה מרקר קפה. דרך אגב, יכול להיות שהיו דברים שפשוט לא דווחו. יכול להיות שהיה מצב של פרצת אבטחה ופשוט תפוז עשו את זה בשקט מבלי שזה יפגע בהמון משתמשים. בדרך כלל שמים לב רק לדברים השלילים שקורים, וכמו שאמרת - כשיש מישהו אחד שעושה רע אז זה מה שקורה, וזה מה שבדרך כלל זוכרים לטווח הארוך (לדעתי). אני עדיין לא חושב שישראבלוג זה גן ילדים, לפחות זו לא התמונה שיש לי בראש לגבי ישראבלוג (ויוצא לי לגלוש בהמון בלוגים בישראבלוג).

זה מאוד מתנשא לומר דבר כזה

גם אם אתה יודע שאתה בעצם מחמיא לעצמך... ובלי קשר, ההבדל בין ישרא לתפוז זה פשוט במה שמקודם, בישרא הכל בדף ראשי ובתפוז מסננים. יש בתפוז בלוגים שנראים בדיוק כמו כל בלוג פקצי טיפוסי בישראבלוג, ואני בדקתי את זה מקרוב

למעלה