פרק 127 - העסקה

../images/Emo96.gif פרק 127 - העסקה ../images/Emo88.gif

הפרק שאמור להיות נורא מסקרן וגם לפי השם שלו אפשר אולי לנחש על מה מדובר, באיזו עסקה אנחנו נצפה. האם אנחנו נראה מה עובר על צ'יף במשושה, או שנראה את קאיראן, אין לדעת
צפייה מהנה

Dibil44

New member
פרק טוב.

אבל אני מרגישה שהעלילה רצה מהר מדי. יון משחקן ממש טוב הוא מאוד השתפר :) אני מקווה שרון לא באמת מת ושהכל יסתדר בורטיגו. את הקטעים בקתרניה אני פחות אוהבת משום מה. אבל אהבתי את הקטעים של מייקי, ומעניין מה יתפתח עם קאיראן וסבסטיאן.

אלירן259

New member
סול יחזור מתישהו?

השבוע יהיה הפרק ה-30 בלעדיו... אם זה לא חוזה מקוצץ, אני לא יודע מה זה. כי השם שלו עדיין בקרדטים. אני מניח שכבר עברה חצי עונה, והוא עדיין הופיעה בה רק שלושה פרקים. לדעתי דווקא הסדרה הולכת בקצב איטי מדי. אוסף על אוסף של עניינים לא ברורים. ו... אני גם לא רואה איך זה הולך לסוף כלשהו. העונה השנייה נגמרה באווירה של "אנחנו חיים 100 שנה לפני האסטרואיד, תעזבו אותנו בשקט, לא מעניין אותנו מה יהיה בעוד 100 שנה, העיקר שאין קאיראן". אבל אז לליבי היה שוב אכפת! אז קאיראן שוב חזר? זה לא כמו בסדרות מאפיה שכאלה. קאיראן נשלח על ידי ההיסטוריה, כדי שיתקן אותה. על-פי הנוסחה הזו, או שיש קאיראן, או שיש אסטרואיד! זה אחד מהשניים. וסביב זה סובבת כל הסדרה, כבר 130 פרקים. אז... המטרה היא להגיע למצב שגם אין אסטרואיד וגם אין קאיראן?

זאת בהחלט המטרה-אין קאיראן ואין אסטרואיד

ולכן דילן נולד כדי שיוכל כל פעם להציל את העולם מפני האסטרואיד אבל,כל פעם משהו השתבש (וזה יקרה כל פעם גם בעתיד) גורלו של העולם הוא להיחרב באסטרואיד ולא יוכלו לשנות את זה!

barak97

New member
וזו בדיוק הסיבה שלא היו צריכים עוד עונה../images/Emo40.gif

בעונה 2 סגרו את הקו העלילתי, כל העלילה נפתרה. כל הקטע של ההיסטוריה שתחזור על עצמה כמו לולאה, זה כבר הוסבר. עכשיו רצו עוד עונה אז הם כביכול עוקפים את הרעיון של הלולאה אבל שוב קאיראן חוזר, אז מה הקטע?

B R A Y E R

New member
מנהל
זה היה אמור להמשיך כמו לולאה

עד שליבי הכניסה את האנרגייה של האסטרואיד לתוך היהלום, וגרמה לחלופה חדשה בהיסטוריה. קאיראן של ההיסטוריה החדשה הוא לא אותו קאיראן של ההיסטוריה של העונה השנייה. להזכירכם, קאיראן של העונה השניה היה אישיות שהשתלטה על גוף של אנשים אחרים (אדי ודילן) לעומת קאיראן של ההיסטוריה החדשה, שיש לו גוף אנושי משל עצמו.

למעלה