שבת שלום ובקר טוב

zivsb

New member
../images/Emo96.gifשבת שלום ובקר טוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

1ריצארד

New member
באמת תודה אתמול מצאתי את המורה

המורה מרים דוצקין הייתה מחנכת שלי ואני זוכר אותה תמיד ומאוד התרגשתי לדבר איתה ושוב תודה לחבר הפורם הנפלא.

zivsb

New member
אהלן../images/Emo24.gifיש../images/Emo96.gif the buty באה

והיא תכין שולחן וירטואלי למופת

the buty

New member
יש יופי של שולחן...מי שותה מה?

או
או פשוט בא לכם לאכול
? שבת שלום ומבורכת... זיו , בשעה של הצ'ט בלילה אני הייתי כבר בחלום השמיני , עייפות חביבי...

the buty

New member
הגברת מהיפה והחיה ../images/Emo68.gif

מחפשת את החיה... סתם.... שלום ובוקר טוב לכל הנוכחים בפורום ובמיוחד לזיו המתמיד! דבור , אני מאמינה שכמו שלכל איש יש שם כך לכל שם שבוחרים יש משמעות . אז בוא נשמע , מה המשמעות הנוספת של הדבור ? עוקץ חזק ?? , אולי מלך הדבורים ? או אולי קשור דווקא לחיל הים...ספר לנו , אולי נמצא מכנה משותף...

zivsb

New member
הנני כאןןןן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif

zivsb

New member
לא פוליטיקה אהבה../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

הדבור

New member
שלום גיברת אני לא אני לא

המלך של הדבורים אני דבור מה מדבר אם אנשים אני לא יודע המילה הזה עוקץ אני רוה לבן מדבר לבן אני רואה שחור מדבר שחור בני הוא הראש של העיר אני מדבר בני הראש של העיר זה לבן אני מבין מי אמר בני לא טוף לא מבין גם זה החבר של את לא אוהב בני למה?

zivsb

New member
תגדל יהייה לך../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

the buty

New member
דמוקרטיה חביבי, זה שם המשחק

שלום דיבור יקר,, הבנתי מדבריך שאתה איש עקרונות . ודבק מאד בדרכך , אבל חביבי, צריך גם לכבד דעות של אחרים ... למשל , אני חושבת שבני רגב הוא ראש עיר טוב ללוד. והוא חייב להמשיך בעשייה . אם יעלה איש צבא חסר נסיון מוניציפלי שרב מבני עדתו מצפים לגמול ...יהיה חבל על העיר הזאת . שבענו גורמים חיצוניים שמנהלים לנו את העיר. גבי אסרף כבר הראה לנו במי מדובר וכל מילה מיותרת אז ככה שמבחינה פוליטית יש לנו אותה דעה . אבל!!! אני מאד מכבדת ומעריכה בעלי דעות שונות . למשל את זיו ! בוא ננסה ביחד לשכנע אותו , אבל גם אם לא נצליח , לא נורא... בנתיים , קבל
וגם
והמון
לידידי...

למעלה