שלי
מארחת

../images/Emo96.gifשלי../images/Emo214.gifמארחת../images/Emo212.gif../images/Emo176.gif../images/Emo153.gif../images/Emo82.gif

הפעם האירוח הולך להיות מאוד מיוחד
כי אליסה מילאנו האחת והיחידה עומדת להתארח אתם מוזמנים להשאיר שאלות
והיא תענה עליהם
אירוח מהמם
וחסר לכם שתשאירו עליה רושם רע,היה לי קשה לשכנע אותה לבוא
שלי.חחח

אז אני אתחיל במספר שאלות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif!!

מה שלומך אליסה
רציתי לשאול לגבי ההופעה שלך בספר יומני הנסיכה למה הופעת שם
מהי הסיבה
מהו בעצם הפירוש להופעה שלך בספר?

אליסה מ

New member
Hello Israel!

dear Shely I'm fine, thank you for asking and I finally mananged to get rid of my mother so I'm more then fine I can bring more pets to the house now LOL and as for the book.. what?!? really?! they never told me about it! but now at least I understand whay my friends laugh at me every time they read this book
so as you can see I didn't know about this but now that I do, I'm defently going to read this book! which I know nothing about so I can't unser your latest question sorry
Peace, ,Light And Love Alyssa

מתרגמת לכולם:שלום ישראל

שלי היקרה, אני בסדר תודה ששאלת
ולבסוף סוף סוף הצלחתי להיפטר מאימי אז אני יותר מבסדר ואני יכולה להביא חיות לבית עכשיו..
ובאשר לספר, מה?באמת? הם אף פעם לא מארו לי על זה
אבל עכשיו לבסוף אני מבינה על מה חברים שלי צוחקים עלי כל פעם שהם קוראים את הספר
אז כמו שאת רואה אני לא ידעתי על זה אבל עכשיו אני בהחלט הולכת לקרוא את הספר שאני לא יודעת כלום עליו אז אני לא יכולה לענות על השאלה האחרונה שלך
סליחה
שלום אור ואהבה אליסה התרגום חופשי ויש מצב למספר טעויות

spelling

New member
שאלות לאליסה!

מה המצב? את שמחה שיש לך פורום שהיום חוגג שנה? הספקת להציץ בשירשורים? היית באה לישראל?

אליסה מ

New member
As I said...

I'm fine
and yes I'm very happy to see that I have a forum in Israel which is doing well and that's also making me think about going to Israel and maybe I would.. after there will be a peace of course
as for the secound question, yes, I did looked in the forum and it's messeges and one thing for sure is that I'm very proud of you! (that and also that you, Adam is weird) Peace, Light, And love Alyssa

מתרגמת לכולם:כמו שאמרתי

אני בסדר
וכן אני מאוד שמחה לראות שיש פורום בישראל שהולך טוב
וזה גם גורם לי לחשוב-לתהות לבוא ישראל ואולי אני כן.. אחרי שיהיה שלום כמובן
באשר לשאלה השניה ,כן,אני הסתכלתי בפורום ובהודעות שלו ומשהו אחד בטוח אני מאוד גאה בו[זה וגם אתה מאוד מוזר
] שלום אור ואהבה אליסה

שאלות לאליסה../images/Emo9.gif

אליסה היקרה,מכיון שאני קצת חפרנית יש לי מספר שאלות נוספות למה לבשת פעם שמלה צהובה מזוויעה-מה זה
חח באשר לקולקציה שלך רציתי לדעת אם את ממש ממש עיצבת את הבגדים

אליסה מ

New member
Dear Shely

About the yellow dress belive me it wasn't my Idea, it was Rose idea and because she is my friend I listned to her but after the event when I saw the pictures I knew how much a bad idea it was and that's why I didn't speak to her for like a month (and for the record this "thing" was Rose dress and not mine), As for the collection yes, I made this clothes and it wasn't easy so what's way I dissappeared for a while if you wonedred. Peach, Light, And Love Alyssa

מתרגמת לכולם:שלי היקרה

באשר לשמלה הצהובה תאמיני לי זה לא היה הרעיון שלי,זה היה הרעיון של רוז ובגלל שההיא חברה שלי הקשבתי לה אחרי האירוע כשראיתי את התמונות הבנתי כמה גרוע היה הרעיוןובגלל זה לא דיברתי איתה כחודש
[ולמען הפרוטוקול "הדבר הזה" היה של רוז ולא שלי] באשר לקולקציה של הבגדים,כן אני הכנתי את הבגדים וזה לא היה קל ובגלל זה נעלמתי לזמן מה אם תהיתם] שלום אור ואהבה אליסה

שאלות ל א.מ

מה שלומך אליסה? האם היית רוצה להיות בקשר עם גבר ישראלי? מתי התראת לאחרונה עם הולי? האם את חושבת לייבא תקולקציה שלך לישראל? האם את רוצה להשלים עם שאנן אחרי כ"כ הרבה שנים?

אליסה מ

New member
Hey Natali../images/Emo141.gif

I'm fine obviously but how are you? I hope you doing well
you know I have never being with a guy from Israel so I don't know how they like (are they good?), but yeah, I think it will be nice to date one of them or at least to meet one. Hamm the last time I saw Holly... the last time I saw Holly was in sunday when she came to eat with me and my family like she always do and it's nice.. so even If we are not seeing togther in public I defently see her when she comes to eat with us or when I go to visit her and cute Finley. About the collection: as you probebly know the clothes are for women who like baseball within the USA so I don't think it will get to Israel but if you really want it I can arrange something. And at last: as for shannen yeah I would like to make peace with her the only question is when will she be able to do the same? and that I dont know.
Thanks for the great questions! and remember Peach, Light And love Alyssa

מתרגמת לכולם:הי נטלי../images/Emo39.gif

אני בהחלט בסדר,אבל מה איתך
את יודעת אף פעם לא הייתי עם גבר ישראלי אז אני לא יודעת איך הם[האם הם טובים]. אבל כן זה יהיה נחמד לצאת אם אחד מהם או לפגוש ישראלי אחד אמ..הפעם האחרונה שראיתי את הולי,הפעם האחרונה שראיתי את הולי הייתה ביום ראשון כשהיא באה לאכול איתי ועם משפחתי כמו שהיא תמיד עושה וזה נחמד...אז גם אם אנחנו לא מתראות בפומבי אני בהחלט רואה אותה לגבי האוסף: כמו שאת בטח יודעת הבגדים הם מאישה שאוהבת ביסבול ואוהבת את ארה"ב אז אני לא חושבת שזה יגיע לישראל אבל אם את באמת רוצה את זה אפשר לארגן משהו ובאשר לשאלה האחרונה לגבי שאנן כן אני ארצה לעשות שלום איתה השאלה היחידה מתי היא תוכל לעשות את אותו הדבר ואת זה אני לא יודעת
תודה על השאלות הנפלאות וזכרי שלום אור ואהבה אליסה

לא.מ

יש לנו משחק קטן בו את צריכה לבחור שחקן אחת מבין השניים אז.... רוז או שאנן הולי או רוז הולי או שאנן ... תודה

אליסה מ

New member
It seems like a fun game so..../images/Emo103.gif

I will answer
Rose or Shannen? although I think Rose is great too but I have to choose Shannen in this one because she is so professional
If I have to choose between Holly, Rose and Shannen when I can't choose because I care a great deal about all of them
uh.. but now then I really think about it and remember how much time I know Holly, and how much time I spent with her when I choose her because she's simply a sweethreart
Peace, Light, And Love Alyssa

מתרגמת לכולם:זה נראה כמו משחק נחמד אז../images/Emo103.gif

אני אענה
רוז או שאנן
למרות שאני חושבת שרוז נהדרת גם אבל אני חושבת שאני אבחר בשאנן בזה כי היא כל כך מקצועית
אם הייתי צריכה לבחור בין הולי שאנן ורוז כשאני לא יכולה לבחור בין שלושתם כי שלושתם יקרות לי אבל עכשיו כשאני באמת חושבת על זה ונזכרת כמה זמן הכרתי את הולי,וכמה זמן אני מבלה איתה אז אני בוחרת בה כי היא פשוט מתוקה
שלום אור ואהבה אליסה

always be me mc

New member
היי אליסה, אני גליה

אני מעריצה גדולה שלך וחושבת שאת גדולה מהחיים גם במשחק וגם בתור בן אדם
רק רציתי לומר שאנחנו תמיד שומעים את המשפט המפורסם שלך It's nice to be important but it always important to be nice ולשאול אותך: האם את באמת מאמינה בזה? והאם יש לך עוד פתגם חכם שאת יכולה להעביר לנו?
תודה מראש על התשובות ואני מקווה שהאירוח נעים לך

אליסה מ

New member
Hey Galia../images/Emo39.gif

First thing I got to say that I really liked what you said, I think it's very nice, and I really appriciate it
secoundly: yes, I do belive in that sentence, I do believe that it dosen't matter how rich you are and that it's more important to be nice to people, because if you rich and you're not nice towards others then you rich without any friends and you actaully get very poor and lonely inside, but If you rich and nice when you life will be filed with love and friends and more things that's much better then money
And finally : another sentence which I also very believe in is the phrase "Live and let live" and that what we should all do.
Peace, Light And Love Alyssa

מתרגמת לכולם:הי גליה../images/Emo39.gif

קודם כל אני חייבת להגיד שאני מאוד אהבתי את מה שאמרת אני חושבת שזה מאוד יפה ואני מאוד מעריכה את זה
שנית,כן אני מאמינה במשפט הזה אני כן מאממינה שזה לא משנה כמה עשיר אתה ושזה יותר חשוב להיות נחמדה לאנשים בגלל שאם אתה עשיר ואתה לא נחמד לאחרים מה שאומר שאתה עשיר בלי חברים ואתה בעצם נהיה עני ובודד מבפנים,אבל אם אתה עשיר ונחמד כשאתה חי אתה תהיה מלא באהבה בחברים ובעוד דברים שזה הרבה יותר טוב מכסף
ולבסוף עוד משפט שאני מאמינה בו תחיה ותן לחיות וזה מה שכולנו צריכים לעשות
שלום אור ואהבה אליסה

למעלה