אוי סליחה, בפעם הבאה אכתוב "בדיחה"
למרות שלדעתי מי שקורא את כל הטקסט אמור להבין שה"בלוג יפה מוזמן לשלי" הוא פארודי. כל הטקסט כולו מציע המון דברים, אף אחד מהם הוא לא השארה של תגובות ריקות מתוכן פרט ל"בלוגיפהמוזמנלשלי". אשתדל להבא לכתוב ברור יותר, אם כי נראה לי שגם הבנת הנקרא (או לא חיפוש מיידי של השלילי) אצל חלק מהקוראים יכול לעזור. הכוונה היתה לדחוף את הלינק בכל טוקבק, ולא לדחוף טוקבק בכל חור. מי שיקרא שוב את המשפט הרלוונטי יבין זאת, אני מקווה. ושוב, סליחה. להלן כתובת הפוסט:
http://shimshon.net/?p=41 להלן ציטוט הקטע שבו נמצא, לכאורה, "המשפט הכי בולט" לעיניים של דנטל (מאחר ומצאתי מעט אחרים שהוא כל כך בלט לעיניהם): "כל פעילות הקידום של הבלוג הזה היתה על הדרך, ללא מאמץ, באופן פרוביזורי לחלוטין, בהשקעה רק בדברים שהיה לי ממש, אהם, כיף להתעסק בהם. ממיני משחקים נוסח “חמישה דברים שלא ידעתם עלי“, ועד לדחוף את הלינק בכל טוקבק ותגובה בבלוגים (בלוג יפה, באמת, מוזמנים לשלי). השתדלתי לכתוב על אותו טווח נושאים, ובאותו סגנון כתיבה (אני כבר לא אוכל להיפטר ממנו, למרות שאני כבר דובר שיווקית שוטפת ברמה של שפה שניה). וככה, בלי להתאמץ, ורק מהדוגמה של הבלוג הזה בלבד, הצעיר מאוד (האייטם הראשון, על התמונה בכותרת הבלוג הזה, הופיע לפני חודשיים בדיוק) הצלחתי להגיע למיקומים טובים בשאילתות חיפוש העוסקות בנושאים עליהם כתבתי. מי שיחפש עליהם בגוגל, ואתה צריך להיות כלום בריבוע כדי שאפילו החברים הדמיוניים שלך לא יחפשו עליך בגוגל, יגיע גם לדעה שלי עליהם."