../images/Emo36.gif|אייקון של כיסא גלגלים|../images/Emo26.gif
לפני כמה שבועות, בזמן ששהיתי במלתחות של מועדון הכושר, מצאתי עצמי מתקשה מלהתאפק ולחכות בתור לשירותים התפוסים. מאחר ופעם האחרונה שבה נכנסתי למלתחות הנשים איבדתי את החשק מסקס לשבוע (אבל לא יותר!) בגלל אותה בת 70 שסידרה את שדיה בקפידה בתוך מכנסיה, ומאחר ומעולם לא ידעתי כיצד לעשות צרכים בבריכה מבלי למשוך אלי תשומת לב, נותרה בפני ברירה אחת- שירותי הנכים. ושלא תבינו אותי לא נכון! אם רק הייתי חושד לרגע שבשטח מועדון הכושר יש אדם נכה אזי שהייתי נמנע מלתפוס את השירותים לאותו אדם. אבל אני הייתי בטוח שאין אדם נכה בשטח המועדון פשוט בגלל הסיבה שחניית הנכים בחוץ הייתה ריקה שעה קודם לכן בזמן שהחניתי בה את ריכבי. ובהתחשב במצוקת החניה באזור מועדון הכושר שלי, יש לי ספק רב שאם אדם נכה הגיע באותה השעה לאזור הוא גם הספיק למצוא חניה וגם הספיק לדדות או להתגלגל עד למועדון הכושר מהמקום המרוחק בו הוא החנה את רכבו. בקיצור, בלב שלם וללא היסוס נוסף נכנסתי לשירותי הנכים... ...אנשים, אתם לא תאמינו מה קורה שם בפנים! קודם כל, המקום מצוחצח מפאת חוסר שימוש (נכים בכלל מגיעים לחדר כושר??? ...בשביל מה? בשביל לצוף בבריכה כמו גוויה? בשביל לשבת על אופני הכושר בלי לזוז ולראות טלביזיה? יותר נוח בבית!). מצד שמאל לאסלה יש מעקה שאפשר להשען עליו בזמן עשיית הצרכים, או אפילו להניח עליו את הרגליים בזמן שנשענים לאחור! המקום מרווח בצורה שלא ניתנת להשוואה בכלל עם תא שירותים טיפוסי- יש מקום בשביל להכניס טלויזיה של 50 אינטץ' או כורסא נוספת ...אפילו כיסא גלגלים יכול להכנס לשם! והדבר שהכי הדהים אותי ...יש שם בידה! כן! כן! ...בידה! למה מה?! מה הקטע?! כאילו מה- נכים כבר לא יכולים לנגב את התחת שלהם כמו שאר בני האדם? הכל צריך להעשות בשבילם בלחיצת כפתור? ...למה מה הם נכים?!