Wake Up and Smell the

E l i a n

New member
../images/Emo96.gif Wake Up and Smell the

מה הקשר? אין קשר.. אבל רציתי שתיכנסו להודעה הזו.. מה יש? הקיצר.. גיתית חברתי היקרה ביקשה שאני אעורר את הפורום.. אז.. הנה..שאלה.. כדי שגם תפעילו את המוח,וגם תעזרו לי,וגם תעירו את הפורום: אם אני רוצה להתחפש בפורים לדריה.. מה אני צריכה..ללבוש,לנעול וכו´.. אני לא רואה את הסידרה באופן קבוע,לכן מוטב להביא לי תמונות+תיאור במילים. המון תודה על שיתוף הפעולה! מקווה להיענות לפחות עד חג הפורים.. (בגלל זה כתבתי את זה כל כך מוקדם..שיהיה לכם הרבה זמן לענות..) ו...אם אני כבר פה..אני מרשה לעצמי לפרסם את הפורום שאני מנהלת..בתפוז.. פורום "נמרוד לב".. כן,כן..הוא לא כל כך מפורסם..אבל הפורום שלו מת..אז..אני צריכה בשבילו החייאה..ומהר.. How Was Your Coffee? שתהיה לכולנו שנה מ-ע-ו-ל-ה וחיים מצויינים! ממני.. הקוראת הנעלמת,הצופה הלא קבועה ומנהלת "נמרוד לב"..
|אליאן.

greywolf

New member
הוא כן מפורסם

הקליפ של השיר שלו עם חברתו דאז אורלי פרל רץ די הרבה והוא גם הלחין ושר שיר של רוני סומק

E l i a n

New member
יאאא..! אתה מכיר את נימרוד..!!

אני לא כל כך מצליחה לתפוס קליפים ישראליים.. איפה הם משודרים בדר"כ? .. אממ.. אולי תבוא גם לפורום שלי.. תכתוב את הפרשנות שלך לשיר "שבע שורות על פלא הירקון" של רוני סומק.. אממ..אמנם זה לא לפורום הזה.. בוא גם לשם,ונוכל לדבר על השיר הנ"ל.. אבל תישאר גם ב"דריה".
שיהיה למנהלת מה לעשות.. (ד"ש-גיתית)
אליאן.

אם יש לך מת"ב, יש בערוץ 9

רצועת קליפים הנקראת "נטו" בשעות 10
11, ובדרך כלל רואים שם את הקליפ המדובר של נמרוד ואורלי
דבר שני, נמרוד
די מפורסם.
הוא זמר די ידוע, אני לא הייתי מתפלאת :)

E l i a n

New member
אני לא מתפלאת..../images/Emo13.gif

אני מופתעת לטובה.
אני מנהלת הפורום שלו,כאן בתפוז.. אני לא מנסה להבריח מפה אנשים, אבל את מוזמנת לפורום שלי..הוא גם מת (הפורום!!).. אם את רואה הרבה את הקליפ..אני חושבת שזה ממש יתרום..
מקווה לראות אותך פעילה בשניהפורומים
אליאן.

Slayerized

New member
זה רק אני...

או שאת סה"כ מנסה למשוך תשומת לב לפורום שלך? משהו פה חשוד, ואת עושה לי רושם של קפיטליסטית ארורה, מקור כל צרות העולם. למאבק בקפיטליסטים, ושאר פעילויות מהנות, אתם מוזמנים לפורום שלי - פורום פאנק בIOL (עדיף בהרבה על הממשק של תפוז, בואו נודה בזה) עמית קלינג A hypocrite.

E l i a n

New member
זה רק אתה כי..../images/Emo8.gif

בעצם השירשור היה על התחפשות לדריה..אבל אף אחד לא באמת שב לב..וחבל.. אז.. תחזור בבקשה להודעה הראשונה בשירשור..ותנסה אולי..לעזור לי..: איך מתחפשים לדמות של דריה? תודה
אליאן. נ.ב. יש לי קשרים עם הנהלת הפורום הזה.. והיא מרשה לי לפרסם את הפורום שלי,בתמורה להחייאת הפורום הזה. אז נא לא להאשים אותי בקפיטליזם.. יש לציין שהכל נאמר ברוח טובה
סופ"ש נעים לכולנו

אני לא יודעת מה יש לי לעשות שם..../images/Emo4.gif

כי אני לא ממש מכירה את האומן הזה או מתעניינת בו במיוחד... סורי

Synthetic mE

New member
אליאנה!

יופי טופי שבאת לביקור
זה לא אמור להיות כל כך מסובך להתחפש לדריה, ברגע שמוצאים בגדים כמו שלה... את השיער כבר ישלך...זה מה שבטוח
שנה טופה, גיתית

E l i a n

New member
Would U Help Me..?

אני לא יודעת מה "נפל" עליי..אבל אני דוברת אנגלית,מרצון,על הבוקר..צהריים,מה שזה לא יהיה..
Nevermind.. צ´מעי.. איפה אני אוכל למצוא חצאית ומשקפיים כמו של דריה,בלי לשלם הון-עתק..ושזה יהיה דומה מאוד..? וגם.. את תצטרכי להסביר לי (בעדינות,אני קשת קליטה
) איך אני אצטרך לארגן את השיער שלי.. וזה ממש דחוף! פורים זה במרץ! (..נרגעתי..) אני פשוט צריכה לדעת,כי אולי אני אקצר קצת את השיער עד אז..וגם חשבתי לעשות קצוות סגולים.. -אז אם לא אז לא- יש לי בעיה.. אני כותבת לך לפורום דברים שלא ממש קשורים.. ועוד אני יכולה לדבר איתך על זה באייסיקיו.. אז.. למה אני לא עושה את זה?! שתהיה לכולנו שנה מ-עו-לה! ממני, לא יפה ולא שותקת. ("תהיי יפה ותשתקי") E l i a n

למעלה