דרושים/מחפשים/מוכרים ושאר ירקות

Omaggio

New member
הופעת מוסיקה לטינית ב-5 שפות!

היי כולם, אנחנו גאים להזמין אתכם להופעה שלנו במוצ"ש הקרוב ה- 17/2/07, שתתקיים במרמורק 28, ת"א בשעה 21:00 ההרכב נקרא Omaggio והסגנון הוא מוסיקה לטינית, שירה ב-5 שפות, קאברים וחומר מקורי שלנו. הנגנים: שירה- נטלי אוריון גיטרה- יועד שושני בס- יואל שושני קלידים- פטריס אברהם לומברוסו תופים- דודי יששכר כלי הקשה- אברי מטיאס. נשמח לראותכם :) Omaggio

royb22

New member
מחפשים מתופף

להקה קטנה (2 גיטרות חשמליות ושני זמרים) בגילאים 35-45 מחפשים מתופף לנגינה בכיף בשעות הפנאי - גרים באזור שיכון ותיקים ר"ג לפרטים נא ליצור קשר במייל [email protected]

Hpeople

New member
למוסיקאים בתחילת דרכם - כדאי להכנס

אני לא רוצה לפגוע ברוח הפורום, זו פעם ראשונה שאני כותב כאן, ואני רוצה להציע למוסיקאים צעירים אפשרות להתפרסם. אתר "הסקיצה פלוס" שינה לאחרונה את עיצובו, לעיצוב צעיר יותר, קל יותר ומבטיח יותר - כמו כן, נוספו לאתר עוד כמה פינות ובניהם גם פינת אירוחים. אמנים עצמאיים המעוניינים להשתתף בפינה זו מוזמנים ליצור עימי קשר דרך המייל [email protected] כמו כן, בפסח יעלה מבצע מיוחד לגולשי אתר "הסקיצה פלוס", מבצע חלוקת אלבומים חדשים. אמנים עצמאיים שהוציאו לאחרונה אלבום ויש באפשרותם להקצות מספר עותקים לחלוקה בין גולשי אתר "הסקיצה פלוס" מוזמנים גם כן לפנות למייל למעלה לקבלת פרטים נוספים. תודה, ובהצלחה לכולם!!! www.skplus.co.il

אחלה 11

New member
למכירה אקוסטית של אוביישן

טלפון ראשי: 0506777303 איש קשר: שחר מיקום בארץ: ראשון המודעה: גיטרה אקוסטית במצב ממש ממש חדש עם קייס קשיח ורצועה! דגם הגיטרה הוא:CC057 צבע הגיטרה הוא שחור אני מעונין בטרייד עם אקוסטית אחרת מוגברת אין בעיה להוסיף כסף אם צריך או עם פנדר יפנית שנות ה90 ומטה

סיון יחיה ו4 המינים מחפשים בסיסט

הרכב פעיל ומופיע מאזור המרכז, בדרך להקליט דיסק, מנגנים חומר מקורי שאפשר בגדול מאוד להגדיר כרוק מתחכם מחפשים בסיסט להתאקלמות מהירה: -מנגן טוב - פנוי ל2 חזרות בשבוע - מסוגל ללמוד תפקידים מהר... סיון 0526355854 להתרשמות ראשונית ביותר מצורף לינק... http://stage.co.il/Stories/347238

inbal287

New member
../images/Emo97.gifדרושים/מחפשים/מוכרים ושאר ירקות../images/Emo97.gif

לכאן בבבקשה
.

yfl1

New member
דרוש בסיסט!

להרכב מתגבש דרוש בסיסט מקצועי בעל נכונות וזמן להשקיע. טווח גילאים רצויי: 18 ומעלה עדיפות לאחריי צבא.. נוטים לכיוון גראנג'! אבל מושפעים גם מפסיכדלי ,פרוג ועוד. אזור המרכז. לפרטים נוספים: 0546561534 [email protected]

amitai999

New member
מכין ויוצר פלייבקים

מכין ויוצר פלייבקים איכותיים, מושקעים ומקצועיים. הפלייבק מותאם לדרישות המזמין- מס' בתים, טון, וכו'. המחיר: החל מ-150 ש"ח לפלייבק (תלוי במספר שעות העבודה). * שירות נוסף- הלחנת שירים. המחיר להלחנת שיר + הפקת פלייבק: 200 ש"ח. - הפלייבק נצרב ע"ג דיסק. - האיסוף עצמי (בתיאום), מאיזור אשדוד. להזמנות: אמיתי, 050-5752724. נא לא להתקשר בשבת.

../images/Emo41.gifאתר חדש לחובבי מוזיקה../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

אתמול בשעות הערב, עלה אתר חדש לתכנית הרדיו בהגשתו של מוטי פרנסיס המשודרת ברדיו ירושלים בכל יום ב20:00, "חומר מקומי", ואם אתם חובבי מוזיקה אז זהו אתר בדיוק בשבילכם, תוכלו למצוא בו חדשות מוזיקה, סקרים, ביקורות וידיעות על התכנית, אתם מוזמנים
אתר חומר מקומי. קומונת חומר מקומי בתפוז.

למעלה