טירונות מתנדבים

מעיין©

New member
../images/Emo97.gifטירונות מתנדבים../images/Emo15.gif

אני מעוניינת להציג בפניכם , את אלון, הידוע בכינויו JavMan . אלון פיקד על טירונויות מתנדבים, ואפילו היה המפקד שלי
(
), הוא הציע את עצמו לענות על כל שאלה שתהיה לכם בקשר לטירונות. אז אתם מוזמנים להתחיל לשאול והוא יענה בהמשך השרשור. נצלו את ההזדמנות, לא כל יום אנחנו מקבלים תשובות ממקור מוסמך

JavMan

New member
שלום

טוב אז כהתלחה אני אספר על עצמי. אני אלון התגייסתי באפריל 2003. עשיתי טירונות 02 ומשם עברתי לעשות קורס קשר. נשארי בבסיס (בה"ד 7) להדרכה ותוך כדי התפקיד שהיה לי העברתי כמה טירונויות מתנדבים. אני לא מעביר יותר (לפחות עכשיו בנתיים). הצעתי את עצמי כ"מקור מוסמך" כמו שמעיין אמרה, ואם יש לכם שאלות אני אשמח לענות. רק רציתי להוסיף שבכל פעם מחדש בטקס אני מתרגש אפילו יותר ממה שהתרגשתי בטקס שלי, כי באמת יש לכם לב טוב ובעידן כזה שכל אחד רק מנסה למצוא דרך לצאת מהצבא אתם מוכנים לתרום ולהתנדב. גאה בכם, אלון לב

סיונתו

New member
לי יש שאלה...אולי אתה יודע

אני די מחפשת תפקידים עכשיו... והחלטתי שאם כבר אני מתנדבת והכל אני הולכת לעשות משהו שבאמת יעזור לאנשים...כמו משקית ת"ש וכאלה... הבעיה שלא ממש נותנים לי להגיע לשם "כי אני מתנדבת"... יש לך מושג אולי לאיזה עוד תפקידים בסגנון אני יכולה ללכת למיונים
סורי על ההתנסחות אני קרועה מעייפות...

o m e r g

New member
שאלה קטנה...

את מחזור 013 הדרכת?(נראה לי שכן.......) ומה אתה עושה עכשיו בבה"ד במקום הדרכה? עומר

black_magic

New member
אלון היה גם המפקד שלי ../images/Emo152.gif

ברוך הבא :) יש לי תמונה שלנו ביחד בטקס ההשבעה :-}

newKiticat

New member
אלון-לון!!!

בטח לא זוכר אבל ניחא... 013 רולז!!! (ראיתי אותך זמן קצר אחר כך בתערוכת טלקום......)

JavMan

New member
תשובות...

סיונתו - אני לא כל כך מבין בתפקיד שאת יכולה להשתבץ בהם. אבל אני בטוח שאם תתקשרי לתא מתנדבים הם יסבירו לך יותר לעומק. שבוע הבא אני אנסה למצוא לך אולי כל מיני פרטים נוספים שיעזרו. אבל שיהיה לך בהצלחה. עומר - כן אני גם העברתי את 013 וגם את 014. לכל מי שיש תמונות תעלו אותן ונראה איך יצאנו :) שאלה לי גם אליכם. אתם מרוצים מהשירות? לאן הגעתם? אלון לב.

JavMan

New member
שכחתי עוד משהו...

עומר גם שאלת מה התפקיד שלי. אני כיום אחראי על הפיתוח של האתר של בה"ד 7 ברשת הצהלית. או בשפה מקצועית - ניהול ידע.

Tomak19

New member
אחי, יש לי כמה שאלות

קודם כל, אם אתה רוצה שאני אמסור ד"ש לשרון ממחזור 014??? אני משרת איתה באותה חטיבה. דבר שני, איך זה שהאוכל בבה"ד 7 כל כך טוב, לעומת האוכל בבסיס שלי? איך זה שבבה"ד 7 יש מועדון, מגרשי ספורט, חדר כושר, כיתות לימוד יפיפיות, אודיטוריום ענק, ובבסיס שלי אין כלום(אפילו לא שקם!!!)??? דבר שלישי, למה לא סידרתם שהבלונדה המדהימה תחתום קבע כסמכ"ית??? הייתי מת שהיא תהיה הסמכ"ית שלי(אני הייתי ב015, שרי היתה בסדר, אבל הבלונדה הזאת פצצתית). דבר רביעי, מה הדרגה של מפקד המחנה בבה"ד 7??? אצלנו זה בקושי רס"מ(כשבטירונות שלנו הציגו את מפקד המחנה לא הבנתי כלום בדרגות, אז הייתי בטוח שזה האדם עם הדרגה הכי בכירה במחנה). דבר חמישי, למה אתם לא נותנים לגרורות שלכם בבסיסים השונים הנחיות קצת יותר מפורטות מ"תעשו ריסטרט למחשב"??? בהצלחה והמשך שבוע טוב...

JavMan

New member
תשובות

אני לא יודע באיזה בסיס אתה משרת אבל לפי מה שאומרים האוכל אצלנו לא הכי טעים. לי אין בעיות איתו. פשוט בבסיס אצלנו יש חברת קייטרינג והם מכינים את האוכל. בגלל שהבסיס שלנו הוא בסיס סגור ובסיס טירונות וקורסים הבסיס צריך לשרת את האנשים ולתת להם הרגשה טובה, כמו מגרשי ספורט ומועדון. הצבא נמצא לפעמים בקשיים להשאיר אנשים בקבע. אם זה מישהו שאין לו תחליף או שזמן החניכה הוא ארוך אז משאירים אותו. ה"בלונדה" השתחררה כי יש מספיק אנשים שיעשו את התפקיד שלה. המפקד בסיס שלנו בדרגת אל"מ. יום טוב,

o m e r g

New member
אני הגעתי לחמ"ן

ובקשר לשירות-רוב הזמן אני מרוצה,אפילו שלפעמים אין לי עבודה:(

black_magic

New member
היי..:)

אני בת מחזור 014
ואני כיום משרתת בשייטת בתור שרטטת גרפיקאית, אחלה תפקיד ואני מרוצה כשיש עבודה!! למה אתה כבר לא מפקד על טירונות מתנדבים?

JavMan

New member
תשובה..

אני שמח לראות שקבלת תפקיד כזה. נשמע מעניין מאוד ומהנה. לפני חודשיים קיבלתי תפקיד חדש בבסיס והוא פשוט לא מאפשר לי להעביר טירונות מתנדבים. תודה על התמונה. יום טוב

o m e r g

New member
נראה לי ש...

אה היית גם המפקד שלי תיזכר באחד שראית ולא זכרת איך קוראים לו... וד"א:מה עם שרי?

JavMan

New member
קצת קשה...

אני העברתי את 013 ו014. אתה מודע לכך שקצת קשה להזכר שאחד שאתה לא מכיר מתוך 100 אנשים שאתה מכיר 4 ימים...

newKiticat

New member
עומריקו

בטוח שהוא היה המפקד שלך!!! היה את דנה, אלון, רון ושרי!

o m e r g

New member
כן...

אבל התכוונתי למפקדים האישים של כל אחד או הוא או רון היו המקפד האישי שלי(הימים האלה..) תגידי,יש לך תמונות? איך הולך עם הצבא ד"א? עומר

newKiticat

New member
יש לי תמונותל

וגם תמונות של כל הסגל... מפקד אישי? נראה לי שהמפקדת האישית שלי הייתה שרי.... איך בצבא? חיים. איכשהוא. עובדים בערב...

o m e r g

New member
קשה קשה....

מה המצב איתך? את עובדת שחור או הוצאת עוד ת"ש מהצבא??:) אצלי בצבא קשה,אין עבודה,באסה...עושים שכונה כי המפקד בחו"ל... תעשי טבה תשלחי לי תמונות באימיל אוקי? או שמקסימום אני אקפוץ לקריה.. ביי,עומר

למעלה