הכנתי היום עוגיות סנדוויץ',
יאמי יאמי, הנה המתכון מתוך הספר "אפייה ביתית" בהוצאת מודן (אין מחבר, זה אוסף מתכונים כזה) עוגיות סנדוויץ' עם קרם חמאה חומרים: 125 גרם חמאה חצי כוס סוכר לבן ביצה שליש כוס קמח רבע כוס קמח תופח שני שליש כוס קורנפלור רבע כוס אבקת אינסטנס פודינג וניל לקרם החמאה: 60 גרם חמאה שלושת רבעי כוס אבקת סוכר 2 כפות חלב אופן ההכנה מחממים תנור ל200 מעלות צלזיוס, שמים בקערה את החמאה והסוכר וטרפים במיקסר לתערובת רכה וחלקה, מוסיפים את הביצה וטורפים, מוסיפים את הקמחים, הקורנפלור והפודינג ומערבבים. מערבירים לשק זילוף ומזלפים על נייר אפיה משומן קלות עיגולים בקוטר 3 ס"מ במרווחים גדולים. אופים כעשר דקות כל מגש עד להזהבה. מצננים על רשת. ביינתים מכינים את קרם החמאה: שמים בקערה את החמאה וטורפים לקרם בהיר, מוסיפים אבקת זוכר וחלב וטורפים. להכנת הסנדוויצ'ים: מורחים על מחצית מהעוגיות את הקרם, ואת שאר העוגיות מצמידים לעוגיות המרוחות. לפני ההגשה זורים אבקת סוכר דרך מסננת. הנה שתי תמונות