מחפשת שם\הוצאה של ספר

../images/Emo97.gifמחפשת שם\הוצאה של ספר

תעזרו? זה ספר על ילד בשואה,די קצר אני לא זוכרת ת'שם שה משו כמו ילדות בכבלים,מאחורי הסורגים או משו. למישו זה מוכר?

../images/Emo97.gifננסה..

זה מנקודת מבט של ילד וזה מתחיל כשה מובילים אותם לאנשהו, כשאני יזכר בוד אני אגיד.

אילו זה "כפכפי העץ של אנדרה"?

זה נראה לי הספר הכי מתאים. כי בהתחלה הספר מסופר מנקודת המבט שלו... וגם בהתחלה לוקחים אותם (אותו ואת משפחתו).

../images/Emo140.gif עוד ספר שאני חושבת שזה הוא-

היי, אני חושבת שאת מתכוונת לספר "אירופה אירופה" מאת שלמה פרל. הספר הוא גם בהוצאת "פרוזה עשרה" של ידיעות אחרונות וספרי חמד. ובתחילת הספר מסופר מנקודת מבטו של שלמה פרל, כאשר הוא היה נער. וגם בתחילת הספר הם נלקחים, ואז הוא מצליח לברוח... מקווה שזה הספר! שירלי.

../images/Emo97.gifועוד משהו,

מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב לגיל שלי(13) מהוצאת ידיעות אחרונות שאני יקנה בשבוע הספר? אני אוהבת הרבה סיגנונות אז פשוט תציעו.

המלצות לספרים: ../images/Emo61.gif

היי, שמי שירלי ואני בת 14, ככה שאני יכולה להמליץ לך על הרבה ספרים טובים: מסדרת "פרוזה עשרה" של ידיעות אחרונות וספרי חמד: -ווינטר בלו, ילדת-פיות: אשכר ארבליך-בריפמן. -אירופה אירופה: שלמה פרל (אולי לספר הזה התכוונת?- כי זה גם דיי דומה...) -אבא ארך רגליים- ג'יין וובסטר -שיילו- פיליס ריינולדס ניילור. - - אלו הספרים מהסדרה של ידיעות אחרונות שאני קראתי, ועליהם אני ממליצה. -- שירלי.

לכן בקשתי עוד פרטים.....

כפי שאת רואה- יש מאות (בלי הגזמה!) ספרים על השואה מנקודת מבט של ילד המתחילים כשהמשפחה נלקחת....

למעלה