מטבח מרוקאי ב-
אנשים

../images/Emo97.gif מטבח מרוקאי ב-../images/Emo43.gif אנשים

תפוז אנשים ופורום מתכונים מזמינים אתכם להשתתף בתחרות מתכונים מרוקאיים ולזכות בספר הבישול "קסם המטבח המרוקאי" מאת גיא פרץ ונסים קריספיל. תמיד אחרי פסח מגיעה המימונה, וזה בדיוק הזמן להעלות מתכונים למופלטה, או אפילו את המתכון של המפרום של סבתא, והקוסקוס שלמדנו מהשכנה: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=115812201
פורום אופנה אלטרנטיבית מזמין אתכם להצטרף אליו - ולהרוויח! החל מהיום, הגולשת שתהיה בעלת כמות ההודעות הגדולה ביותר בפורום מדי חודש תזכה ב-100 ש"ח לקניות בחנות Purple Puppy Dog. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1360&msgid=115760847
האם מישהו שאתם אוהבים נסע והשאיר אתכם לבד? אולי אתם הייתם אלו שעזבתם ונסעתם? שתפו אותנו בחוויות שלכם, ו-20 מאושרים יוכלו לזכות בסינגל "ככה זה (לאהוב אותך)" בביצוע של מירי מסיקה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1324&msgid=115806622
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=205&msgid=115817260
זה קורה, כולנו בני אדם ושנית עדיף להתמודד עם הסיטואציה הזו. אסור להתעלם מהמצבים האלה, כי מה שלא עומדים מולו בנוחות, חוזר ונושך חזק..." רחלי מחנות המתנות "משוגעת" נותנת עצות לכל מי ששכח לקנות מתנות לחג, בפורום ימי הולדת ומתנות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=115791109

GD ROCKS

New member
איזה מגניבבבב

חחח עכשיו יש מדריך לאימו או משו כזה ._. באמטיוי.. והיה ברנד והיה אלכסיס והיה טייק יט אווי ועכשיו יש thrice וקיצור שמים שם דברים מעניינים לשם שינוי
חחח זה עשה לי את היום :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשוב פספסתי ><"

הפעם ישנתי.. ואז התעוררתי וחברה התקשרה ואמרה שיש חחחחחחחח ראיתי רק פיונרל, סטורי אוף דה ייר, טריצ' ואיידן.

שחררררר../images/Emo223.gif

ההופעה מחר בוטלה.. ;[ איזה בעיות עם המקום או משהו.. אז אם את באה במיוחד... באר שבע זה מקום מעצבן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבעעע.

קראתי אתמול בלאסט.אפאמ שמישהי כתבה.. טוב שלחתי לך סמס וזה מצחיק כי שלחתי בדיוק שכתבת XD אני הייתי אמורה לבוא במיוחד.. אז אני לא באה. טוב. עוד ימים ללמוד להסטוריה. הידד :\

ReaLostprophet

New member
ראיתי את ההתחלה רק

כי הלכתי לים. סופסוף שמו את this could be anywhere in the world ולא את שיר הנביחות המעצבן! [מרוב שהשמיעו אותו] ואת liar! והיה the ghost of you! והיה salt sweat sugar! ממה שראיתי מזה היה הרבה יותר טוב מהקודם !!!!! מה עוד היה?

GD ROCKS

New member
שיר הנביחות?למה אתה מתכוון..

דווקא ביאס אותי ששמו את this could be anywhere in the world היה יותר מגניב אם הם היו שמים קליפ פחות חרוש.. אבל בכל זאת אלכסיס זה טוב בכל מצב :) ממ אני לא זוכרת את כל השמות של השירים..ואין לי כוח לבדוק היה פיונרל, thrice, גיימי איט וורלד, ברנד ניו, איידן, Dashboard Confessional, דה יוזד, סטורי אופ דה ייר..וזהו נראה לי..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo207.gifזוכרים את ההשוואות של

המכתבים ללהקות וכו'? אז עכשיו תום מאגאנסט מי! שלח לי "תודה על הכתיבה,תודה על השמיעה. אולי יום אחד יזדמן לנו להגיע לישראל. ברכות-תום"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשווה../images/Emo6.gif

אחרי כמה שמיעות וחרישות שלהם בMTV2 הם מתחילים להישמע סבבה...

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifסטופ שלהם מצוין,וגם ה1רדת* כמה

שירים שלהם. אהבתי מאוד את Wagon Wheel שלהם. שווה שמיעה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאת סטופ ממש אהבתי אבל את הקליפ הקודם

שיצא להם ממש שנאתי חח

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifוגם גיליתי איך אפשר לראות מי

קרא את מה ששלחת לו. צריך להכנס ל"סנט" במייספייס,ואיפה שכתוב Sent זה אומר שמי שהמכתב נשלח אליו לא קרא אותו,מי שכתוב Read קרא אותו,ומי שכתוב Replied השיב לך גם. הפיוצ'רהדס והפיג'ון דיטקטיבס קראו את המכתב שלי (כתבתי לפיוצ'רהדס שהסולן שלהם נראה כמו טרה' קול מגרין דיי. לא?
),ואגאנסט מי השיבו לי גם

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifחח,אצלי קראו:

פיוצ'רהדס (מעניין שהם לא הגיבו על זה שכתבתי להם שבארי נראה כמו טרה' קול),אגאנסט מי! (גם להודעה השנייה ששלחתי),הפיג'ון דיטקטיבס (שהם אחת מהאהובות עליי),קידס אין גלאס האוס,ובינתיים זהו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאאאאאא קידס אין גלאס האוסז../images/Emo99.gif

נגעתי בסולן שלהם
~מתלהבת~ ~נרגעת~

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאיך,מתי,איפה?

ולמה את נוסעת לכל ההופעות המגניבות? ולמה יש לך קעקוע יפה? ולמה את לא מחליפה איתי חיים?! (אגב,אחרי שראיתי שהם קראו,גיליתי ששלחתי להם בשלישי בדיוק אותו מכתב,שאותו הם לא קראו
)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוקי אז ככה...

בפעם הראשונה שטסתי ללוסטפרופטס זה היה לבר מצווה של אח שלי כי גם הוא אוהב אותם.. אז אבא חסך קצת כסף ולקח את שנינו ^^ בפעם השנייה שטסתי לכבוד פיונרל שקידס חיממו זה היה כי חסכתי כסף במשך 8 חודשים כדי לממן לעצמי את רוב הטיסה+מלון וההורים ממנו לאמא שלי חחחחחח והאמת שאחרכך גם היו לי עוד חודשיים שהחזרתי בהם כסף להורים שלי כדי להשלים את המחיר המלא על עצמי.. אז סה"כ 10 חודשים ששילמתי להורים שלי איזה 4000 שקל. כמעט שנה. קעקוע - האמת אין לי מושג איך ההורים שלי הסכימו לי! במשך שנים הם אומרים לי שאחרי גיל 18.. פתאום אני מגיעה ל16 ומציעה להם לקחת אותי לקעקוע והם אמרו שכן
ולמה אני לא מחליפה איתך חיים? כי טוב לי. והאמת שלא צריך להחליף איתי חיים כי אולי אלה דברים טובים אבל גם דברים רעים יש בחיים שלי ואני לא אפרט את זה כאן.... יאללה אני מכינה הודעה לקידס!!

למעלה