פרק תשיעי - הערב ב 22:15

../images/Emo97.gifפרק תשיעי - הערב ב 22:15../images/Emo97.gif

אז אם לא תהיה עוד הפיכה, מהפכה או סתם בלאגן, הערב ישודר סוף סוף הפרק החדש
אתם מוזמנים להעלות את התרשמותכם ממש כאן
מיכל

מה שאני אוהב בתחילת פרק

זה לראות את תקציר הפרקים הקודמים שמובא בהתחלה, ולנחש על מה הולך להיות הפרק.

תסלחו לי

אבל בינתיים זה פרק מאוד קאלטי
המון מילים ורפליקות שמזמינות ציטוטים ("הרעה"; "... שם של קוקסינל"; וכו') וסצינות סלפסטיק מרעננות (החפץ בחדר של נתי שכולם נופלים בגללו, וככל שאנחנו כבר יודעים מראש שהם יפלו, זה יותר ויותר מצחיק. טכניקה צ'ארלי-צ'אפלינית קלאסית). גם הסיטואציה של נתי שנכנסת למיטה של יעלי ("אל תדאגי, התקלחתי") בטח משולבת שם עם הרבה מחשבה תחילה, תוך הנחה שנזכור את זה. ועם כל זאת - כל הפנינים הקאלטיות האלה משולבות עם התרחשות דרמטית סוחפת ומרשימה. שילוב מאוד מתוחכם, מחושב ומדוייק. אגב, עם או בלי קשר, זה אופייני מאוד למלודרמות של יהודה ברקן, אפילו שהוא רק משחק שם ולא כתב את התסריט.

netab02

New member
זה הגיוני?

זה הגיוני שילד בן 5 עם PDD יגיד "מזל טוב" כתגובה ל"יש לי יומולדת"? אני שואלת באמת. לא מנסה להקניט או משהו.

yos9

New member
אצלנו לא הגיוני בכלל

הקפיצות בהתפתחות התקשורתית של הילד בסדרה מאוד גדולות הבן שלנו שאובחן בגיל שנתיים וחצי שנחשב בתפקוד גבוה שהיה בכיתה א' ושאחותו ילדה או הודיעה על הריון הוא לא ידע כיצד להגיב היינו צריכים להסביר לו שהמקום פה להגיד מזל טוב

bajura

New member
kלמה לא ?

אני עוד לא ראיתי את הפרק. בהקלטתי ואסתכול היום. אבל אני חושבת שזה אפשרי לחלותים. בעיקר עם לימדו אותו לעשות את זה ו שהוא ראה מספיק סיטואציות דומות. הילדים שלנו חלקם כן מצליחים ללמוד מה סביבה ולחקות את מה שאחרים עושים. רק שהחיים מאוד דינמים ולפעמים לא מצליח להם ולפעמים קולים בול. זה כן אפשרי.

bajura

New member
שיניתי את דעתי

כרגע ראיתי את הפרק ולדעתית האישית היתה פה קצת פיספוס. כי השיחה התנהלה די יפה והיה מקום להראות איך הילד לא ממש יודע להגיב ל"יש לי יום הולדת" חבל שה זה לא הלך לכיוון הזה.

גם לדעתי לא כל כך הגיוני.

אלא אם הוא מכיר שיר או סרט שבו שני הצירופים מופיעים בזה אחר זה.

הצעצועים, איפה אפשר להשיג חיות מגניבות כאלו?

זה נראה לי מקסים החיות הגדולות המתלבשות על הגוף.

ל י ל ך פ

New member
חסר לי איזה שהוא פרק

בין הקודם לבין זה. יש התקדמות של הילד ושל המשפחה בהתנהלות איתו, ולא ממש ראיתי סיבה לכך. אולי הם קראו את הספר באנגלית... סוף סוף רואים התחלה של שיפור, אחרי שמאז האבחון המצב רק הלך והתדרדר. הזוגיות של הסבא ו"רעתו" מקסימה, כל כך בוגרת, וכנה, נכון שה"רעה" קצת מעצבנת, אבל מותר לה, ויפה שהיא שומרת לא לאבד את עצמה בקשר החדש. אבשי יוצא אידיוט, לא ברור מה אשתו עוד מחפשת שם. אני במקומה הייתי קמה ועוזבת ברגע שזרק את הפצצה. אבל הוא עשה מהלך יפה עם הילד. גם הסבא, בטיול במדבר. רואים שהם מתחילים להבין איך לתקשר איתו. והכי הכי מתוק זה יניב, איך שהוא מתנהג לבת של אשתו, עם כל הרגישות והחום שהיא לא מצליחה להביא באופן טבעי, צריכה להתאמץ בשביל זה. ההורות שלה לנתי לא משכנעת, רואים שהיא ילדה שילדה ילדה ולא מצליחה להיות לה אמא כמו שצריך. דווקא יניב מצליח.

למעלה