שלום לכולם פורום ממש נחמד

BloodYRootS

New member
../images/Emo97.gifשלום לכולם פורום ממש נחמד../images/Emo13.gif

היום נתקלתי בו לראשונה אני חייב להודות אולי פה אני הוכל לבטא הרגשה שיש לי שהכי נח וטבעי זה עירום למשל שאני בבית לבד אני אוהב להיות ערום זה מריגיש נח אבל יותר מזה טבעי פעם "בטעות" יצאתי מהביתערום אבל זה הרגיש לי הכי נח וכניראה בגלל זה לא שמתי לב כניראה:) משכן כאשר זה מגיע לעירום בחברה למשל שחייה בעירום זה קצת בעייתי אני מרגיש קצת מבוייש אני חייב להודות שאני לא ממש מרוצה מהגוף שלי ולמרות זאת מאוד הייתי רוצה להיות מסוגל מקווה שזה היה המקום לשתף בו את המחשבות האלה
תודה וסופ"ש מדהים לכולם

קוואנט

New member
למה להתבייש בגוף?

הגוף שלך לא עושה רע לאף אחד, למה להתבייש בו? ברוך הבא לפורום, ואני מקווה שמהר מאוד תמצא את עצמך כחלק אינטגרלי מהקהילה העירומיסטית

massiveG

New member
אני הייתי BLOODYROOTS../images/Emo13.gif

זה לא ממש להתבייש הו אלה שהוא לא בדיוק רזה חטוב ... אני גם מקווה להיות חלק מהפורום ומהקהילה

יאני1

New member
לא בכוח

לא חייבים לאהוב את הגוף שלנו ולחשוב שהוא ללא רבב כדי להשתתף בפעילות נטוריסטית. מותר לך לא להיות מרוצה מעצמך (או מהגוף שלך לצורך העניין) ועדיין חעשות דברים שאתה אוהב, מה אתה בעונש? כמו בכל נסיבות אחרות כל אחד מביא את המטען האישי שלו ואת איך שהוא מרגיש כלפי עצמו למפגשים. אתה לא צריך להתאים לשבלונה של איך שאתה חושב שנטוריסט צריך להיות. מעיין.

למעלה