שלום לכולם!

NiM®0D

New member
../images/Emo97.gifשלום לכולם!../images/Emo97.gif

יש לי שאלה שרק אתם תוכלו לעזור לי... מוכרים עכשיו מלא צמידים מאותו סוג רק בצבעים שונים..אני מתכוון לצמיד הצהוב של לואי אמסטרונג ויש עוד כמה צבעים אני יודע על ורוד וכתום....אם יש עוד תגידו לי.... תודה!

יש גם כחול שחור וירוק

מעבר לזה, יש המון חיקויים לצמיד עם הכיתוב המקורי או עם כיתובים כמו sexy וכאלה... אותם ניתן להשיג בצבעים נוספים ואף בגומי שקוף.

NiM®0D

New member
אז יש 6 מקוריים....

ומה כל אחד אומר? הצהוב זה של לואי אמסטרונג הורוד של אחת מתשע נראה לי הכתום של המתנחלים מה האחרים אומרים? ואיפה אפשר להשיג אותם...? תודה!

הנה.

צהוב- לאנס ארמסטרונג. כחול- אקי"ם, אדוגה לאנשים עם פיגור שכלי. ירוק- איכות הסביבה. ורוד- סרטן השד. אדום- איידס/ נגד תאונות דרכים. לבן- נפגעי הצונאמי. שחור- נגד בוש (רק בארה"ב). כתום- נגד הפינוי. את הכחול ניתן להשיג באיקאה, את האדום מחלקים בנקודות חלוקה ברחבי הארץ (אל תשאל איפה, כי אין לי מושג), הצהוב נמכר בנייק, וכל השאר אי לי מושג (או שהם רק מחו"ל, או ש...אני פשוט לא יודעת.) צירפתי קישור שיש בו עוד צמידים ומשמעותם.

AmiTutiT14

New member
הכל שטויות רק לואי אמסטרונג../images/Emo87.gif

נסבל. כבר הרסו לזה לגמרי את כל הפאונטה. בעיקרון- מי שהולך על הקטע האופנתי, אז זה רק לואי אמסטרונג, המקורי הצהוב שמוכרים (מכרו..) בנייק. קשה כבר להשיג היום את המקורי, יש חיכויים זהים כמעט שמוכרים, בצבע צהוב עם אותו תחריט, אבל לא המקורי (לי יש..). מה שעוד נסבל מבחינתי, זה הצמיד הכחול, התרומה לאקי"ם, בגלל שזה של AND1 באיזושהי צורה ולא סתם של תאונות דרכים.. אוף שיפסיקו עם זה כבר!!

מסכימה ומתקנת.

קוראים לו לאנס ארמסטרונג, לא לואי. בין לואי ארמסטרונג לבין לאנס אין שום קשר. לי יש את המקורי ואני לא קונה שום דבר מהאחרים, סתם לקחו טרמפ על ההצלחה של המקורי, גועל נפש בעיני.

AmiTutiT14

New member
ידעתי אמסטרונג,מישהו למעלה כתב../images/Emo87.gif

לואי.. תודה על התיקון
כן גם לדעתי זה גועל נפש
אבל את של אקי"ם הייתי חייבת כי אני מתה על דבר שקשור בAND1

AmiTutiT14

New member
AND1-->../images/Emo87.gif

קבוצת כדורסל שמתמחה בעיקר בפעלולים, ויש לה גם ליין הלבשה (לכדורסל) שכולל הכל (מבגדים עד נעליים ועד אקססוריז).

רק הצהוב מקורי - ורק בחנות של נייקי

ניתן להשיג רק ב 2 חנויות של נייקי אחת בכיכר המדינה בת"א (משם אני קניתי) ואחת בצפון איפושהו גם בנייק. לגבי כל שאר הצבעים- הכל מזויף !

למעלה