שרשור מפגש

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשרשור מפגש../images/Emo222.gif../images/Emo124.gif

ספרו חוויות! איך היה,מה עשיתן,את מי הכרתן,האם אתן מעוניינות בעוד מפגש\מיני מפגש בחגים והכי חשוב תעלו לפורום תמונות!!! נכון שזה לא נוח כמו בפייסבוק,אבל היי,השרשורים הגדולים מאוד הם של תמונות ממפגשים! אז כל מי שצילמה תמונה ואף יותר שלא תתעצל ותעלה כמה(או שמישהי מקסימה תתנדב וישלחו לה את התמונות והיא תעלה אותן!) תשתפו
אני לצערי לא יכולתי להגיע,אבל למפגש הבא אני מאוד אשתדל לבוא!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifעוד חצי שעה אני אעלה את כל התמונות ../images/Emo13.gif

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאז דבר ראשון - חוויות ../images/Emo9.gif

טוב, אז מי שלא באה הפסידה! אני יודעת שיש כאלה שלא יכלו לבוא כי לא הסתדר, אבל עדיין זה היה הפסד. היה לנו מיני מפגש אדיר ומושלם ובקושי יצא לדבר על מקפליי
תכלס רוב הדיבורים בהתחלה היו על כדורגל (וגם בהמשך, למרות שאני, קרן ונועה ניסינו לצמצם את זה קצת) צילמנו הרבה תמונות חמודות ומקסימות שאת כולן אני אעלה לכאן עוד כמה רגעים והחלטנו שחייבים עוד מפגש!!! היו כמה הצעות: 1. מיני מפגש בחגים אצל רייבן 2. מיני מפגש בחגים בכנרת! (למה שלא תעשו מאמץ ותבואו כולכן אליי לשם שינוי?
חחחחחח סתם באמת אפשר לעשות מפגש בכנרת, ללכת לאחד החופים ואז להסתובב בטבריה או ללכת לצמח או לסרט... ואם מישהי לא יכולה לחזור הביתה באותו יום היא מוזמנת תמיד לישון אצלי) 3. מפגש רגיל בחגים (עדיף בסוכות/חנוכה) בת"א ואני אתן לאחרות לספר הכול, רק בבקשה תחכו קצת עד שאני אגמור להעלות את כל התמונות

Adimenzer1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

Adimenzer1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

Adimenzer1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

Adimenzer1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo122.gifתפוזבל.

יש עוד המון תמונות, ואני היחידה כרגע שיש לה את כולן. אבל קרה דבר מצער - ואני חייבת לנטוש את המחשב לכמה שעות, אז אני אמשיך להעלות את התמונות בערב

Adimenzer1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

Serena16

New member
../images/Emo10.gif

ממש התבאסתי שלא יכולתי לבוא בסוף... שמחה שנהניתן לפחות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחח היית צריכה לראות איך היינו ../images/Emo6.gif

רצינו ללכת לסנטר, ואת אמרת שתגיעי בערך בארבע, ולא רצינו לחכות בעזריאלי עד ארבע... ולאף אחת לא היה את המספר שלך, אז לא היה איך להודיע לך
זה היה מצחיק!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifקרן כתבה לאחות שלך בטוויטר, אבל לא

היינו בטוחות אם היא ראתה או לא

Serena16

New member
כל היום היא היתה על הטוויטר

אין מצב שהיא לא ראתה... נו טוב

למעלה