אז למה אנחנו אוהבים את התאומות?

גליזה

New member
../images/Emo98.gifאז למה אנחנו אוהבים את התאומות?

בואו לרגע נדבר על זה. למה בעצם אנחנו כ"כ אוהבים את התאומות אולסן? מה מיוחד בהן? ממתי אתם אוהבים אותן, ואיך זה מתבטא? מוזמנים להרחיב, להוסיף תמונות, מידע וקישורים כאוות נפשכם

ט i ל י

New member
אממ../images/Emo109.gif../images/Emo149.gif

פעם, כשהן עוד עשו דברים, ממש אהבתי לראות את כל התוכניות והסרטים שלהן, אספתי כתבות עליהן, יש לי גם מדבקות שממש מזמן חילקו חחח...וגם עוד כל מיני
הן ממש חמודות בעיני...ואני אוהבת את כל הדברים שלהן:] אני ממש מקווה שהן יעשו איזה סרט או משהו

Ortal D

New member
אז ככהה...

מאז שאני זוכרת את עצמי התחברתי לתכניות בכיכובם של ילדים, תמיד הזדהיתי איתם כי הם היו צעירים נראה לי שזה התחיל עם קטנטנות אבל מאז שמתי לב שכל הסרטים והתכניות שאני אוהבת היו בכיכוב ילדים ובני נוער צעירים, והבנתי כנראה שזו הסיבה. כשהתחלתי לאהוב את התאומות הן היו צעירות ובכלל אהבתי את העובדה שאלו זוג תאומות דומות ומפורסמות אז התחלתי לעקוב אחריהן וככה זה נמשך... :)

גליזה

New member
אני../images/Emo9.gif|נוסטלגיה|

מאז ומתמיד אהבתי את מישל החמודה מצער גידול בנות, וכשהתחילו לשדר את "טובות השתיים" שמעתי מאחותי שהתאומות שם הן באמת תאומות (כלומר, לא מצלמים תפקיד כפול) והן שיחקו ביחד את מישל. אהבתי נורא את "טובות השתיים" והן גם היו נורא חמודות, אז התחלתי לאסוף תמונות שלהן ולהעביר אותם לדיסקטים (מי אמר שאני לא זקנה?
). מתישהו פשוט התחלתי לכעוס על כל מי שנגע במאגר התמונות שלי ועשה איתו משהו, וחברה שלי אמרה לי שאם אני כ"כ אוהבת אותן, אז למה אני לא בפורום שלהן? ואז הצטרפתי לפה, וההערצה הלכה וגדלה. עד ש...פרשתי מטעמי זיקנה, וגם..אני כבר לא מעריצה אותן

b l a c k eyes

New member
כנ"ל

זה גם בדיוק הסיפור שלי. פעם נורא אהבתי אותן בעיקר בתור מישל, וגם בטובות השתיים. כשהן גדלו כבר התחלתי לאהוב אותן פחות ופחות, אבל אני עדיין נכנסת להתעדכן מדי פעם, בשביל הנוסטלגיה.... עצוב לי האמת לראות מה נהיה מהן היום, כאילו שגידלתי אותן...

Norma Jean

New member
אני...

עכשיו בת 19.הערצתי את התאומות בגילאים 13-15 בערך נראה לי... חשבתי שהן מושלמות מי שאמר עליהן משהו תקפתי אותו ישר אתם יכולים להסתכל בדפים הישנים של הפורום.זה לא משהו שאני גאה בו אבל אהבתי אותן כי אהבתי את הסרטים שלהן הן מוכשרות חמודות...היום כבר לא כאלה יפות כמו פעם אבל זה לא מה שהכי חשוב...חבל שהן די הדרדרו אבל הן בני אדם בסך הכל אני מקווה שיהיה להן עתיד טוב.ושישמינו קצת!!! אחרי זה אהבתי גם את צ'יקי המורדים פלוריסיינטה וכל זה... עכשיו אני בת 19 ואני אוהבת נורא את עדי הימלבלוי מהשמינייה/אלופה נכון אני באמת די גדולה בשביל זה אבל ראיתי גם אנשים בגיל הזה שמעריצים את התאומות והן גם בנות 20 בערך לא?...עדי בת 22...חוץ מיזה שעכשיו אני כבר פחות בקטע של ההערצה איתה אני פשוט אוהבת אותה כי היא ממש מותק ובנאדם מקסים וכייף להיות איתה.:) והתאומות כנ"ל אני לא מעריצה אותן אבל חושבת שהן חמודות ואוהבת אותן כנ"ל מריאנה אספוסיטו ונטליה מלקון.זייהו חח... חפרתי. אושרת:)

למעלה