איזה לק נלבש באמצע השבוע? אני לצערי רק עם מחזק קיצרתי את ציפורניי עקב התפצליות מעצבנות
ר רוני325 New member 22/2/11 #1 ../images/Emo98.gifאיזה לק נלבש באמצע השבוע?../images/Emo261.gif אני לצערי רק עם מחזק קיצרתי את ציפורניי עקב התפצליות מעצבנות
../images/Emo98.gifאיזה לק נלבש באמצע השבוע?../images/Emo261.gif אני לצערי רק עם מחזק קיצרתי את ציפורניי עקב התפצליות מעצבנות
R RUTHIE1 New member 22/2/11 #2 מתכננת על AHOY של צ'יינה גלייז...../images/Emo99.gif מהתחדשות ענקית מבקבוקית...הוא "עשה" לי את זה בענק!!
מתכננת על AHOY של צ'יינה גלייז...../images/Emo99.gif מהתחדשות ענקית מבקבוקית...הוא "עשה" לי את זה בענק!!
ע עינב ג ל New member 22/2/11 #3 אני לובשת... מחזק, כבר יומיים, כי אין לי זמן לשים לק. שלשום בערב הורדתי את הלק שהתקלף כתוצאה מעודף עבודות עם מים, ומזל שהיה לי זמן לשים מחזק...
אני לובשת... מחזק, כבר יומיים, כי אין לי זמן לשים לק. שלשום בערב הורדתי את הלק שהתקלף כתוצאה מעודף עבודות עם מים, ומזל שהיה לי זמן לשים מחזק...
מ מ ס ט י ק New member 22/2/11 #4 from a to z-urich מככב אצלי שוב לאחרונה אני חוזרת אליו הרבה, ממש אוהבת את הצבע הזה
ה החיגי New member 25/2/11 #51 מנצל"שת. איך הלקים של קסטרו באמת? כי מבחינת צבעים יש כמה ממש יפים, אבל הם לא מתמחים בלקים וחבל לי סתם לקנות... מישהי ניסתה?
מנצל"שת. איך הלקים של קסטרו באמת? כי מבחינת צבעים יש כמה ממש יפים, אבל הם לא מתמחים בלקים וחבל לי סתם לקנות... מישהי ניסתה?
י יפעת שחף New member 25/2/11 #54 אני קניתי בנייל סטודיו 15 ש"ח, את יכולה לקנות גם ברשת או בסינמה סיטי