איך זה להיות רוכב?

doron225

New member
../images/Emo98.gif איך זה להיות רוכב?

אז... כולנו רוכבים? אז למה שלא נעשה שאלון לכל סוג רכיבה????
לרוכבי הקפיצות: איך הגבתם כשאמרו לכם שאתם הולכים לקפוץ? מה הייתה המחשבה שלכם שהתקרבתם למכשול? מה הייתה המחשבה שלכם אחרי שעברתם אותו? מה אתם חושבים על הסגנון? מה אתם אוהבים בקפיצות? צריך הרבה שיווי משקל? אם הייתה לכם אפשרות לעשות משהו אחר במה הייתם בוחרים? ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ לרוכבי הדרסז': איך הרגשתם שהתחלתם לרכב? מה אתם חושבים על הסגנון? מה אתם אוהבים בדראסז'? ~סורי שאין הרבה שאלות אני לא כל כך יודעת על הסגנון הזה....~ +*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* לרוכבי האולראונד [טרייל כלאס, ווסטרן פלג'ר, הורסמנשיפ,שואומנשיפ]: הייתם רוצים לנסות סגנונות אחרים? אם כן אז מה? לאלה שמתחרים בטרייל כלאס: איך המסלולים שלכם? יש לכם טיפים? מה אתם אוהבים בטרייל? קשה לזכור את המסלול? לאלה שמתחרים בווסטרן פלג'ר: איזה מקצה אתם מתחרים? יש לכם טיפים? כמה זמן אתם מתחרים בפלג'ר? מה אתם אוהבים בפלג'ר? [שאין מסלול?] מה אתם חושבים על פלג'ר? לאלה שמתחרים בהורסמנשיפ: יש לכם טיפים? אי פעם עשיתם הורסמנשיפ? מה אתם חושבים על המסלול? מה אתם חושבים בזמן המקצה? לאלה שמתחרים בשואומנשיפ: אתם אוהבים את זה? יש לכם טיפים? שאתם רצים אתם מנסים להתאים את עצמכם לסוס או להתאים אותו אליכם? כמה ניסיון יש לך בשואומנשיפ? +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+ לרוכבי הריינינג: קשה לשמור על שיווי משקל בספינים? אתם מפחדים להתנגש בגדר בקווים הישרים? [חח] מה הכי מפחיד אותכם במקצה? יש לכם טיפים? מה אתם חושבים על הסגנון? אתם מתחרים? אם כן באיזה אגודה? ^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^++^+^ לרוכבי הקאטינג: [אהמ מתן..] לא מלחיץ אותכם הקפיצות של הסוס? יש לכם טיפים? מה אתם מנסים לעשות במקצה? לא ליפול מהסוס? חח צריך שיווי משקל? אתה עסוק בלחשוב לאן הפרה תלך או שאתה משאיר את זה לסוס? אתה מתחרה? אם כן באיזה אגודה? מוזמנים לקחת לכיוונים אחרים!

ram ram

New member
עונה...

לרוכבי הריינינג: קשה לשמור על שיווי משקל בספינים? לי לא..
אתם מפחדים להתנגש בגדר בקווים הישרים? [חח] לא... תמיד הסוסה תעצור איזה מטר לפני..
מה הכי מפחיד אותכם במקצה? אהה... לא יודעת.... יש לכם טיפים? ספציפי על משהו או סתם..? מה אתם חושבים על הסגנון? כיף אמיתי.! אתם מתחרים? אם כן באיזה אגודה? כה... בהתאחדות... ^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^++^+^ לרוכבי הקאטינג: לא מלחיץ אותכם הקפיצות של הסוס? לא...
יש לכם טיפים? לא... עשיתי רק פעמים..
מה אתם מנסים לעשות במקצה? לא ליפול מהסוס? חח מנסה ומצחילה להנות.!!
צריך שיווי משקל? כה... אתה עסוק בלחשוב לאן הפרה תלך או שאתה משאיר את זה לסוס? גם וגם... אתה מתחרה? אם כן באיזה אגודה? אהה.. התחרתי רק בתחרות שהייתה... לא קשור לאף אגודה...

fliperit

New member
עונה לגבי ריינינג "(שליטה!!!)

לרוכבי הריינינג: קשה לשמור על שיווי משקל בספינים? ממש לא. בהתחלה זה קשה לא לקבל סחרחורת ולעצור בדיוק בזמן, אבל מתרגלים מהר מאוד (טיפ: תסתכלו בין האוזניים של הסוס בזמן הספין! זה עוזר) אתם מפחדים להתנגש בגדר בקווים הישרים? לא ממש.... מה הכי מפחיד אותכם במקצה? הכי מפחיד...המממ....שהסוס ינסה לדרוס את השופט (קרה לי...לא נעים!) יש לכם טיפים? יש מלא טיפים....למשל: תרכבו קודם כל מסודר, ואח"כ מהר! מה אתם חושבים על הסגנון? הכי יפה בעולם. אתם מתחרים? אם כן באיזה אגודה? כן....(פעם לפחות) בהתאדחות.

AnGi14

New member
עונה על דרסאז'

איך הרגשתם שהתחלתם לרכב? אמ...לא ממש פחדתי כי כבר רכבתי בטיולים די הרבה זמן אז לא ממש פחדתי אבל הקטע של האוכף היה טיפה מוזר כי התרגלתי לוכפים גדולים ורחבים חח... מה אתם חושבים על הסגנון?אני אוהבת את הסגנון הוא ממש כיף ואני אוהבת אותו למרות שמבחינת האישיות אמרו לי שמתאים לי ווסטרן חח... מה אתם אוהבים בדראסז'?אני אוהתב הכל בדרסאז' את כל התרגילים של השינויי כיוון,מעגלים,וכל אלה אבל הכי אני אוהבת קאנטרים [אבל רק כשהם טובים חח
]

~קפיצות~

איך הגבתם כשאמרו לכם שאתם הולכים לקפוץ? התלהבתי ממש? מה הייתה המחשבה שלכם שהתקרבתם למכשול? "יאאאא איזה כייף!!" מה הייתה המחשבה שלכם אחרי שעברתם אותו? "אני רוצה שוב!" מה אתם חושבים על הסגנון? אחלה של דבר מה אתם אוהבים בקפיצות? את האדרנלין והכוח צריך הרבה שיווי משקל? כן אם הייתה לכם אפשרות לעשות משהו אחר במה הייתם בוחרים? דרסז' נראה לי

עונההה

רכבתי גם טרייל קלאס, אבל עכשיו קבוע ריינינג ומדי פעם קאטינג. לרוכבי הריינינג: קשה לשמור על שיווי משקל בספינים? לא....לומדים את זה אתם מפחדים להתנגש בגדר בקווים הישרים? [חח] היום זה קרה לי וממש חזק...אבל אני ממש לא מפחדת מז'ה מה הכי מפחיד אותכם במקצה? אמ...שהסוסה לא תעצור טוב ואז אניא קפוץ באוכף יש לכם טיפים? בספינים-להסתכל על האוזניים של הסוס..חח מה אתם חושבים על הסגנון? אוהב מאוד אתם מתחרים? אם כן באיזה אגודה? מתחרה בתאחדות ובמקצי NRHA ^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^+^++^+^ לרוכבי הקאטינג: [אהמ מתן..] לא מלחיץ אותכם הקפיצות של הסוס? לא יש לכם טיפים? לשבת טוב טוב ולהחזיק באוכף...ומההתחלה לדעת לא להשתמש הרבה ביד מה אתם מנסים לעשות במקצה? לא ליפול מהסוס? חח --- צריך שיווי משקל? בטח אתה עסוק בלחשוב לאן הפרה תלך או שאתה משאיר את זה לסוס? מה שהכי חשוב זה להיות עסוקים בלעמוד בקו מקביל עם הפרה כל הזמן. אתה מתחרה? אם כן באיזה אגודה?---

מיצג את ענף הקאטינג../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. קאטינג
.....
לא מלחיץ אותכם הקפיצות של הסוס? בהתחלה כן..אחרי כמה אימונים כבר לא.. יש לכם טיפים? להחזיר חזק בקרן לדחוף את הבטן אחורה..ולהשתדל לא ליפול
מה אתם מנסים לעשות במקצה? לא ליפול מהסוס? חחחחח..האמת גם..אבל יותר להיות מרוכז בעצמך בסוסה שלך ובפרה שבחרת.. צריך שיווי משקל? רצויייייי
אתה עסוק בלחשוב לאן הפרה תלך או שאתה משאיר את זה לסוס? לאן שהפרה תלך זה כבר עניין של הסוס..אבל עדיין צריך להיות עירני שהסוסה לא תירד מהקו הישר..לא למעלה מידי ולא למטה מידי..(חשוב..) אתה מתחרה? אם כן באיזה אגודה?כן..בההתאחדות הלאומית לספורט הרכיבה..

netapet2

New member
עונה על קפיצות ודרסאז'

אמנם אני לא לומדת ממש דרסאז' אבל... עבודת קרקע זה נחשב לא? לרוכבי הקפיצות: איך הגבתם כשאמרו לכם שאתם הולכים לקפוץ? הייתי מאושרת, חיכיתי לזה... זה לא בא כל כך מאוחר. מה הייתה המחשבה שלכם שהתקרבתם למכשול? איך זה יהיה מה הייתה המחשבה שלכם אחרי שעברתם אותו? לא זוכרת.. חח מה אתם חושבים על הסגנון? מתה על זה... מה אתם אוהבים בקפיצות? ה"תעופה" של כמה שניות, המקצב, הכל. צריך הרבה שיווי משקל? אממ כן ולא, זה תלוי, אם אין לך בכלל שיווי משקל, אתה לא תצליח לייצב את עצמך, וגם אם אחרי זה הוא קופץ לפני או אחרי הזמן או משהו ואפשר בקלות לאבד שיווי משקל (זו הסיבה שנפלתי...) אבל סה"כ יש לי שיווי משקל טוב אם הייתה לכם אפשרות לעשות משהו אחר במה הייתם בוחרים? לא יודעת ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ לרוכבי הדרסז': איך הרגשתם שהתחלתם לרכב? חח זה רכיבה, זה טוב. מה אתם חושבים על הסגנון? אני לא מתה על דרסאז' מעדיפה יותר קפיצות. מה אתם אוהבים בדראסז'? הקאנטר P: אממ אני נורא אוהבת את ההליכה הצידה אבל לא עובדת על זה. ~סורי שאין הרבה שאלות אני לא כל כך יודעת על הסגנון הזה....~

קפיצותת../images/Emo106.gif../images/Emo70.gif

לרוכבי הקפיצות: איך הגבתם כשאמרו לכם שאתם הולכים לקפוץ? מה??כל כך מהר? מה הייתה המחשבה שלכם שהתקרבתם למכשול?איך זה יהיה(התרגשות גדולה)..עם אני יפול מה הייתה המחשבה שלכם אחרי שעברתם אותו?כיף נוראי..ושאני רוצה שוב
מה אתם חושבים על הסגנון?אוהבת מאוד(והכי חשוב הכי מתחברת) מה אתם אוהבים בקפיצות?את ההרגשה של המעוף...ולהיות כאחד עם הסוס. צריך הרבה שיווי משקל?לדעתיי כן.. אם הייתה לכם אפשרות לעשות משהו אחר במה הייתם בוחרים? דרסז'..

למעלה