"היא לא אומרת כלום...."

../images/Emo98.gif "היא לא אומרת כלום...."

"היא לא אומרת כלום לא מספרת כלום רק לפעמים בלילה, בוכה קצת אבל לא אומרת כלום דיברנו כל היום סיפרנו לה הכל והיא סגורה בחדר, בשקט ולא אומרת כלום" זה רק אני או שהשיר הזה מתאר מישהי שעברה התעללות\ תקיפה\ אונס? יש במילים משהו שממש מזכיר לי מעשה כזה.. מה דעתכם?

pishkashit

New member
../images/Emo26.gif

נראה לי שכל שבוע מישהו אחר כותב את השורות האלו ושואל למה התכוונו... בעיקרון כל אחד יכול להבין את זה בדרך אחרת ובכל צורה שמתחברת אליו. אני אישית גם לקחתי את השיר למקום של התעללות, פיזית או נפשית שהילדה בשיר עברה. כל אחד ואיך שהוא מרגיש.

טולייצ

New member
צודק/ת

ימים שלמים יש לי תחושות ריקנות כאלו ואחרות,מה גם שהמשפט "סיפרנו לה הכל " לא בדיוק מתאים לנושא של אונס.

golf123

New member
מישהו פה ראה את אופרת הרוק "טומי"?

גם שם הילד לא מדבר, הוא שרוי בתוך בועה. במקרה שלו, זאת תוצאה של טראומה (כי הוא היה עד לרצח). אם ה"אילמות" אינה פגם מולד או מחלה, בדרך כלל זאת תוצאה של מצב טראומתי.

לדעתי

השיר מדבר על מישהי שנסגרה בתוך עצמה ולא מצליחה לתקשר, יכול להיות שהיא מנסה לומר אבל אף אחד לא מבין, כי כל אחד מתקשר בדרך אחרת, יכול להיות שהשתיקה שלה גם היא סוג של זעקה או קריאה לעזרה, יכול להיות שהשקט הזה נובע מאיזשהו טרהומה אבל היא אפשר לדעת כי השיר מדבר נורא מרחוק, הוא לא מתאר את הרגשות שלה עצמה הוא מתאר דוקא את הרגשות של האנשים שמסביבה...

bAruLi

New member
אני חושבת שיש אפשרות שהשיר

מדבר על נערה בקומה. זה עלה לפני כמה ימים כשישבתי עם חברות ושמענו את הדיסק. אגב אני חדשה פה
בר, 15 וחצי (קצת יותר
)..נעים להכיר

למעלה